s
ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ! - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 33

Re: ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!!ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 21-05-1986 1:30!!!!ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΔΥΜΟΙ!!!ΑΝ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΤΑΥΡΟΣ!!ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ''ΠΑΛΑΒΟΜΑΡΑ'' ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ!!!ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Κ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑΥΡΟ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ...ΕΧΩ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ Κ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!

Καλησπερα σας! ειμαι πολυ φρεσκια εδω συνχωρεστεμε αν δεν γραφω σωστα η αν ειμαι σε λαθος μερος μολις ηρθα απο εξωτερικο και τωρα βελτιωνω τα ελληνικα μου λογο του οτι πηγα μονο γερμανικο σχολειο:embarrest ψαχνω για καρμικη αναλυση ειμαι γεννημενη 23.02.1983 07:45 στην Λαρισα. Για καθε απαντηση σας ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων

Quote Originally Posted by Evdo View Post
    Καλησπερα σας! ειμαι πολυ φρεσκια εδω συνχωρεστεμε αν δεν γραφω σωστα η αν ειμαι σε λαθος μερος μολις ηρθα απο εξωτερικο και τωρα βελτιωνω τα ελληνικα μου λογο του οτι πηγα μονο γερμανικο σχολειο:embarrest ψαχνω για καρμικη αναλυση ειμαι γεννημενη 23.02.1983 07:45 στην Λαρισα. Για καθε απαντηση σας ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων
    Γεια σου Evdo :bigsmile:
    Καρμική ανάλυση δεν νομίζω να καθίσει να κάνει κάποιος, καθώς και αυτού του είδους οι αναλύσεις -όπως και όλες- προϋποθέτουν κάποιες ...ώρες απασχόλησης. Επιπλέον, το Myhoroscope.gr προτρέπει τα μέλη του να ασχολούνται τα ίδια με τον χάρτη τους και μέσω των εφαρμογών που διαθέτει δωρεάν και των πολλών του άρθρων να ανακαλύπτουν μόνα τους το ..."άγνωστο" :bigsmile: Διαδικασία που φυσικά απαιτεί περισσότερο χρόνο, αλλά σίγουρα έχει μεγαλύτερη αξία.
    Μπορείς σιγά σιγά να ξεκινήσεις από αυτόν το σύνδεσμο Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος, όπου βάζοντας τα στοιχεία σου θα έχεις μάνι μάνι τον γενέθλιο χάρτη σου και μια συνοπτική μεν, περιεκτική δε ανάλυσή του, για αρχή
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    europe

kalispera se olous! eimai ydroxoaki k me exei katapliksei i astrologia ta teleftaia tria xronia k apo to psaksimo vrika k ayto to site! me exei kalypsei apeires fores alla k exei epivevaiosei diafores skepseis mou oson afora tin praksi sti zoi. alla vre paidia mesa sto myalo mou ginetai ena komfouzio me to ti thelo na kano, tin aftokatastrofi , tin metanoia k tin mi ekfrasi synaisthymaton. apo ola ayta ypofero kairo me psyhosomatika k gia ligo vrisko tropo na ta antimetopizo meta pali ta idia. exo genithei 4/2/1982, athina, 11 to proi. mazevo k poly thymo synexeia k de ksero ti na to kano. pragmatika mborei na koitaksei kapoios ti paizei me ayti ti selini mou sto didymo k pos mboro na to kontrollaro? an ftaiei ayto. na min piaso to synaisthymatiko pou ola xalane pano pou ksekinane. efxaristo ek ton proteron.

Όνομα:
    Φωτεινή

Αγαπητό μέλος,

θα σας παρακαλέσω να γράφετε με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.Σε δεύτερη φάση μπορείτε να θέσετε την απορία σας στην ενότητα των αρχαρίων της αστρολογίας, όπου θα σας πρότεινα να διαβάσετε και επισημασμένο της ένότητας που έχει πολύ χρήσιμες παραπομπές.

Φιλικά:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    europe

ωχ! κ πως παω εκει, λίγη βοήθεια βρε παιδιά γιατι όντως είμαι αρχάρια!

Ευχαριστω! :-)))))

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by europe View Post
    ωχ! κ πως παω εκει, λίγη βοήθεια βρε παιδιά γιατι όντως είμαι αρχάρια!

Ευχαριστω! :-)))))
    Διαβάστε εδώ
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    europe

Γεια σας! Αν μου επιτρέπεται θα ήθελα να εκφρασω μια απορία δικιά μου και πολλών φιλικών προσώπων που μελετούν την ανάλυση γενέθλιου χάρτη.

Ύπάρχουν κάποιες όψεις που βγάζει ενας χάρτης οι οποιες επεξηγούνται οτι το άτομο για παραδειγμα ειναι ισορροπημένο, με αυτοπεποιθηση κλπ και εμφανιζονται παρακατω κάποιες άλλες όψεις που επεξηγουνται οτι το ατομα εχει αισθηματα κατωτεροτητας, κρισεις ανασφαλειας κλπ. Αυτα τα δυο ερχονται σε αντιπαράθεση και τελικά εγω προσωπικά δε ξερω τι συμπέρασμα να βγάλω.

Μια δευτερη απορια εχει να κάνει με το αν ενα ατομο το οποιο απο καποια όψη διαβαζει οτι εχει πολλες απαιτησεις απο τους αλλους για παραδειγμα , αυτο ειναι κατι που το ατομο μπορει να το συνειδητοποιησει; Μπορει με τη λογικη και τον έλεγχο να το περιορισει ή θα ερχεται συνεχεια σε κοντρα με το υποσυνειδητο εγω γιατι ο εαυτος του θα θελει κατι που εκεινος συνειδητα δε θελει να το αποδεχτει ή φανερώσει;

Γεια σας! Αν μου επιτρέπεται θα ήθελα να εκφρασω μια απορία δικιά μου και πολλών φιλικών προσώπων που μελετούν την ανάλυση γενέθλιου χάρτη.

Ύπάρχουν κάποιες όψεις που βγάζει ενας χάρτης οι οποιες επεξηγούνται οτι το άτομο για παραδειγμα ειναι ισορροπημένο, με αυτοπεποιθηση κλπ και εμφανιζονται παρακατω κάποιες άλλες όψεις που επεξηγουνται οτι το ατομα εχει αισθηματα κατωτεροτητας, κρισεις ανασφαλειας κλπ. Αυτα τα δυο ερχονται σε αντιπαράθεση και τελικά εγω προσωπικά δε ξερω τι συμπέρασμα να βγάλω.
    Καλημέρα,
    όταν βλέπουμε στον γενέθλιο χάρτη μια α' όψη, οικοθεσία κλπ, δεν σημαίνει απαραίτητα πως αυτή είναι το ίδιο ισχυρή και ενεργή με την αντίστοιχη β' όψη κλπ. Μπορεί λοιπόν μια συγκεκριμένη διέλευση να "ξυπνά" την μια όψη και να την βγάζει στο προσκήνιο, καταπνίγοντας την επιρροή της άλλης. Το ίδιο συμβαίνει και όταν το άτομο έρχεται σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Ο χάρτης του ενός και οι όψεις του επηρεάζουν τον χάρτη και τις όψεις του άλλου. Γενικά λοιπόν, δεν αντιφάσκει ο χάρτης και οι ερμηνείες, απλά εναλλάσσεται και κατά καποιον τρόπο μεταβάλλεται.

Μια δευτερη απορια εχει να κάνει με το αν ενα ατομο το οποιο απο καποια όψη διαβαζει οτι εχει πολλες απαιτησεις απο τους αλλους για παραδειγμα , αυτο ειναι κατι που το ατομο μπορει να το συνειδητοποιησει; Μπορει με τη λογικη και τον έλεγχο να το περιορισει ή θα ερχεται συνεχεια σε κοντρα με το υποσυνειδητο εγω γιατι ο εαυτος του θα θελει κατι που εκεινος συνειδητα δε θελει να το αποδεχτει ή φανερώσει;
    Αυτό που λέμε πάντα είναι πως η αστρολογία δεν είναι μοιρολατρική. Δεν σημαίνει πως επειδη δείχνει κατι αυτό δεν αλλάζει. Με προσπάθεια και θέληση αυτογνωσίας και αυτοκριτικής, σαφώς και μπορούμε να βελτιώσουμε τυχόν "σκοτεινά" σημεία στο χάρτη μας. :embarrest

Όνομα:
    europe

Ευχαριστώ για την απάντηση KiaRRa!

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)