s
Ωριαία Αστρολογία: Ερώτηση για σχέση - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 23 of 23

Re: Ωριαία Αστρολογία: Ερώτηση για σχέση

Quote Originally Posted by Βασιλης Παπαδολιας View Post
    Προσωπικά προτιμώ το σηματοδότης Κοραλλία μου, κι ας σου θυμίζει τα φανάρια στο δρόμο. Περί της ορολογίας και της μετάφρασης της βέβαια μεγάλη η κουβέντα... αλλά η λέξη σημειοδότης σημαίνει στην ουσία σηματοδότης (δίνει σημείο, δηλαδή δίνει σημάδι) μόνο που η σημερινή έννοια της λέξης σημείο δεν έχει καμία σχέση με την αρχαία... Έτσι αν πει κάποιος σήμερα σημειοδότης καταλαβαίνει αυτός που δείχνει ένα σημείο (μία τελεία). Προτιμώ λοιπόν το σηματοδότης γιατί τουλάχιστον καταλαβαίνει κανείς στη δημοτική τι σημαίνει...
    Βασίλη μου, καλημέρα.

Σηματοδότης σημαίνει "συσκευή που εκπέμπει σήματα", π.χ. φανάρια. Σημείο σημαίνει σύμβολο (π.χ. το σημείο του σταυρού), ενδείξεις (π.χ. τα σημεία των καιρών). Οι λέξεις σημείο-σημαίνον-σημαινόμενο περιγράφουν την λειτουργία της αστρολογίας ως συμβολικής γλώσσας: τα σύμβολα, την γνώση και την ερμηνεία τους.

Οι περισσότερες νεοελληνικές λέξεις προέρχονται από αρχαίες ρίζες αλλά δεν τις καταργούμε επειδή άλλαξε η σημασία τους: π.χ. το ποδήλατο δεν το λέμε σήμερα ποδοκίνητο.

Όνομα:
    Βασίλης

Λοιπόν μια και είσαι φιλόλογος, θα πάω πάσο.. Κάτι θα ξέρεις περισσότερο...
    Σημειοδότες λοιπόν...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Τονια

Ομολογώ πως κάθε φορά που συμβουλεύω γυναίκες που βρίσκονται σε συναισθηματικά αδιέξοδα και δύσκολες ερωτικές σχέσεις χρησιμοποιώ -περίπου ως μπούσουλα- την αξεπέραστη, κατά τη γνώμη μου, ατάκα της ηθοποιού Σάρον Στόουν, της γυναίκας που κατέρριψε τον ξανθό μύθο : Μπορεί οι γυναίκες να χρειαστεί να προσποιηθούν οργασμό αλλά οι άντρες προσποιούνται ολόκληρες σχέσεις. :embarrest

Είμαι απαισιόδοξη για το συγκεκριμένο ωριαίο. (απαισιόδοξος = αισιόδοξος με εμπειρία) ....Ουρανός, Πλούτωνας, Χείρωνας κάτι έχουν να πουν εδώ, όσο εξωκρόνιοι και αν είναι.

Σίγουρα ο Χείρωνας στον 1ο οίκο σημειοδοτεί (Κοραλλία τι τραβάς κι εσύ μαζί μας :embarrest) το πόσο πληγωμένη είναι αυτή η γυναίκα και ο 7ος το πόσο ατομιστής είναι ο εραστής της. Και αυτά μόνο να βλέπατε (που είδατε κι ένα σωρό ακόμα) είναι μια εξαιρετική βάση για να στηρίξεις ένα συμβουλευτικό οικοδόμημα και να βοηθήσεις έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε δίλλημα.

Χάρη στην βοήθεια σας Βασίλη, Έρση, Κοραλλία, Γιάννη (εντάξει… και Μητσάκο) μέσα από αυτό το ωροσκόπιο, βεβαιώθηκα πως η ωριαία αστρολογία είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να αντιληφθείς πολλές παραμέτρους μιας δεδομένης κατάστασης.

Φυσικά χρειάζεται μελέτη και αρκετή πρακτική εξάσκηση....εσείς όμως είστε ένα εξαιρετικό team , (μεταξύ μας το κυριότερο για μένα είναι πως είστε η αγαπημένη μου ομάδα, αυτή που νοιώθω δική μου)

Έχετε όλη την αγάπη μου
    Τονια :bigsmile:

ΥΓ1 όχι Γιάννη , δεν της τηλεφώνησε!

ΥΓ2 να υποθέσω πως υποψιάζεσαι από πού δημιουργήθηκε ο συνειρμός με τη Σαρόν Στόουν… ε Κοραλλία μου;;

ΥΓ3 ο Λακάν επιμένει πως σχεδόν κανένας δεν έχει πρόβλημα επειδή χωρίζει με τον σύντροφο τους και όλοι ανεξαιρέτως έχουν πρόβλημα γιατί δεν χωρίζουν μόνο αυτοί από τον σύντροφο τους αλλά κι ο σύντροφος τους από αυτούς. Αυτό είναι και το πρόβλημα με αυτούς τους δύο
    Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
    μόνο η θεϊκή έχει

Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
    μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)