s
Απορία για μεσοδιάστημα - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 31 to 40 of 81

Re: Απορία για μεσοδιάστημα

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ,στις νέες διελεύσεις ,σε τι αφορούν τα τρανζιτ μεσοδιαστηματα?Πως βγαίνουν και απο πού?
    Σορρυ αλλά είναι η πρώτη επαφή
    Επίσης...ας με βοηθήσει κάποιος στην ερώτηση που έκανα σε παραπάνω πόστ βρε παιδιά
    please:unsure:
    Τα transit μεσοδιαστήματα υπολογίζονται όπως και τα γενέθλια, η μέση απόσταση μεταξύ δυο σημείων/πλανητών στο χάρτη με λίγα λόγια.
    Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ transit μεσοδιαστήματα, αλλά μόνο γενέθλια και κοιτάω πότε και ποιά ενεργοποιούνται κάθε εποχή. Σήμερα για παράδειγμα ο 'Ηλιος (transit) είναι στις 22 Παρθένου. Εάν κοιτάξεις στον πίνακα που σου δίνει το myhoroscope εκεί που λέει "γενέθλια μεσοδιαστήματα" να υπάρχει κάποιο μεσοδιάστημα στην ίδια μοίρα με τον transit 'Ηλιο (22 Παρθένου), θα πει ότι ο transit 'Ηλιος κάνει σύνοδο σήμερα με αυτό το μεσοδιάστημα.

Σας ευχαριστω για την απαντηση. Πως ομως ενεργοποιειται το μεσοδιαστημα?
    Απο διελευση πλανητη, συνοδο, τετραγωνο και αντιθεση?
    Το μεσοδιαστημα Αρη/Κρονου δηλωνει ασθενεια για παραδειγμα, απο ποιον πλανητη πρεπει να ενεργοποιηθει
    και με ποια οψη?

"Και οι αντισκιές τριτεύουσες"

Καλοοοο εως τελειο!!!!!

Quote Originally Posted by mania16 View Post
    Σας ευχαριστω για την απαντηση. Πως ομως ενεργοποιειται το μεσοδιαστημα?
    Απο διελευση πλανητη, συνοδο, τετραγωνο και αντιθεση?
    Το μεσοδιαστημα Αρη/Κρονου δηλωνει ασθενεια για παραδειγμα, απο ποιον πλανητη πρεπει να ενεργοποιηθει
    και με ποια οψη?
    Για την Κοσμοβιολογία η ενεργοποίηση γίνεται από σύνοδο, μισό τετράγωνο (45 μοίρες), τετράγωνο (90), ενάμισι τετρ.(135), αντίθεση (180). Υπάρχουν τελευταία και κάποιοι Αστρολόγοι που χρησιμοποιούν και τις άλλες όψεις, π.χ εξετάζουν πότε ένας διελαύνων πλανήτης κάνει τρίγωνο με κάποιο γενέθλιο μεσοδιάστημα. Κυρίως όμως χρησιμοποιούμε τις σκληρές όψεις. Το μεσοδιάστημα 'Αρη/Κρόνου δεν πρέπει να το δεις μοιρολατρικά ως ασθένεια αλλά ως μπλοκάρισμα. Μπορεί να ενεργοποιηθεί από οποιοδήποτε πλανήτη αλλά κάθε φορά θα σου φέρει διαφορετικές καταστάσεις, πχ εάν ο Ουρανός κάνει κάποια στιγμή αντίθεση με αυτό, το άτομο θα θελήσει να διαλύσει τις αναστολές του, θα αρχίσει να αντιδρά βίαια και έντονα με τους πετιορισμούς που του θέτουν άλλοι άνθρωποι, αλλά θα είναι η εποχή που θα αρχίσει να βιώνει πολύ μεγάλες αντιπαλότητες από το περιβάλλον νοιώθοντας περίπου όπως ένας ταραξίας που τους χαλάει τα σχέδια. Ανάλογα με τον πλανήτη που το ενεργοποιεί λοιπόν, το κάθε μεσοδιάστημα λειτουργεί τελείως διαφορετικά.

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Και οι αντισκιές τριτεύουσες :bigsmile:
    Quote Originally Posted by mania16 View Post
    "Και οι αντισκιές τριτεύουσες"

Καλοοοο εως τελειο!!!!!
    Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    Τα βιβλία μου όμως άλλα μου λένε :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Καλησπέρα και Ευχαριστώ για την απάντηση!!!!! Όσον αφορά για τη δική σου απορία έχεις δίκιο έκανα πατάτα θα προσπαθήσω να ρωτάω θέματα που έχουν σχέση με τη θεματολογία.........:embarrest

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    Τα βιβλία μου όμως άλλα μου λένε :bigsmile:
    Δημήτρη δεν αμφιβητεί κανείς την ισχύ ή την αξία σημείων και παρατηρήσεων ετών μέσα στην αστρολογία, όμως όπως να το κάνεις πρώτα αρχίζεις έναν χάρτη με τις κλασικές θέσεις & όψεις των μεγάλων φυσικών σωμάτων (φώτα-πλανήτες), ύστερα ψάχνεις αστεροειδείς/απλανείς, και μετά πιάνεις τα μαθηματικά σημεία που προκύπτουν - συνήθως με τη σειρά δεσμοί, βερτέξ, κλήροι, μεσοδιαστήματα, σκιές. Το καθένα έχει την βαρύτητά του, γι αυτό άλλωστε υπάρχει, όμως με το παραπάνω εννοούσα ότι δεν γίνεται να αρχίσουμε μια ερμηνεία από τα τελευταία χωρίς να έχουμε μια καλή εικόνα των πρώτων.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by Δημήτρης Στασινός View Post
    Τα transit μεσοδιαστήματα υπολογίζονται όπως και τα γενέθλια, η μέση απόσταση μεταξύ δυο σημείων/πλανητών στο χάρτη με λίγα λόγια.
    Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ ποτέ transit μεσοδιαστήματα, αλλά μόνο γενέθλια και κοιτάω πότε και ποιά ενεργοποιούνται κάθε εποχή. Σήμερα για παράδειγμα ο 'Ηλιος (transit) είναι στις 22 Παρθένου. Εάν κοιτάξεις στον πίνακα που σου δίνει το myhoroscope εκεί που λέει "γενέθλια μεσοδιαστήματα" να υπάρχει κάποιο μεσοδιάστημα στην ίδια μοίρα με τον transit 'Ηλιο (22 Παρθένου), θα πει ότι ο transit 'Ηλιος κάνει σύνοδο σήμερα με αυτό το μεσοδιάστημα.
    Eυχαριστώ για την απάντηση.
    Ετσι "το πήγαινα" κι εγώ με τα γενέθλια,αλλά με μπέρδεψαν τα τράνζιτ.:bigsmile:
    Μήπως θα μπορούστα νε πείτε δυο λόγια για την περίπτωση που ένα γενέθλιο μεσοδιάστημα είναι στην 29η μοίρα ή στην μηδενική?Γιατί σίγουρα θα είναι μια ειδική περίπτωση.Πώς λειτουργεί όταν ενεργοποιείτε?Είναι πιο σημαντικά απο το να το έχεις σε κάποια άλλη μοίρα,πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός ίσως?
    What goes around comes around

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Eυχαριστώ για την απάντηση.
    Ετσι "το πήγαινα" κι εγώ με τα γενέθλια,αλλά με μπέρδεψαν τα τράνζιτ.:bigsmile:
    Μήπως θα μπορούστα νε πείτε δυο λόγια για την περίπτωση που ένα γενέθλιο μεσοδιάστημα είναι στην 29η μοίρα ή στην μηδενική?Γιατί σίγουρα θα είναι μια ειδική περίπτωση.Πώς λειτουργεί όταν ενεργοποιείτε?Είναι πιο σημαντικά απο το να το έχεις σε κάποια άλλη μοίρα,πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός ίσως?
    Για μένα όχι, το ίδιο κάνει. Γενικά προσπαθώ να αποφεύγω τους παραφορτωμένους χάρτες με χίλιες δυο επί μέρους ερμηνείες, μοίρες και αντισκιές. Από μόνη της η ερμηνεία της όψης είναι πάρα πολύ σημαντική,τόσο που η λεπτομέρεια χάνεται. Ουρανός τετράγωνο 'Ηλιου/Σελήνης μου έφερε ένα χωρισμό. Η σχέση κρατήθηκε με χίλια ζόρια, και μετά από λίγο καιρό πήγε και ο Κρόνος και ενεργοποίησε το ίδιο μεσοδιάστημα, οπότε τότε δεν άντεξα άλλο. Πολλοί τότε δεν καταλάβαιναν γιατί έπαθα τέτοια ζημιά όταν ο Κρόνος βρίσκοταν στο β' δεκαήμερο της Παρθένου, ενώ δεν έπαθα τίποτα στον Κρόνο όταν ήταν στο πρώτο δεκήμερο (αφού στο πρώτο δεκαήμερο έχω γεννηθεί και όχι στο β'). 'Ηταν ενεργοποιημένο αυτό το μεσοδιάστημα που βρίσκεται στο β' δεκανό. Τόσο σημαντικά είναι τα μεσοδιαστήματα. Κατά τη γνώμη μου όλα τα μεσοδιαστήματα.

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by Δημήτρης Στασινός View Post
    Για μένα όχι, το ίδιο κάνει. Γενικά προσπαθώ να αποφεύγω τους παραφορτωμένους χάρτες με χίλιες δυο επί μέρους ερμηνείες, μοίρες και αντισκιές. Από μόνη της η ερμηνεία της όψης είναι πάρα πολύ σημαντική,τόσο που η λεπτομέρεια χάνεται. Ουρανός τετράγωνο 'Ηλιου/Σελήνης μου έφερε ένα χωρισμό. Η σχέση κρατήθηκε με χίλια ζόρια, και μετά από λίγο καιρό πήγε και ο Κρόνος και ενεργοποίησε το ίδιο μεσοδιάστημα, οπότε τότε δεν άντεξα άλλο. Πολλοί τότε δεν καταλάβαιναν γιατί έπαθα τέτοια ζημιά όταν ο Κρόνος βρίσκοταν στο β' δεκαήμερο της Παρθένου, ενώ δεν έπαθα τίποτα στον Κρόνο όταν ήταν στο πρώτο δεκήμερο (αφού στο πρώτο δεκαήμερο έχω γεννηθεί και όχι στο β'). 'Ηταν ενεργοποιημένο αυτό το μεσοδιάστημα που βρίσκεται στο β' δεκανό. Τόσο σημαντικά είναι τα μεσοδιαστήματα. Κατά τη γνώμη μου όλα τα μεσοδιαστήματα.

Όσον αφορά στις διελεύσεις βαρέων πλανητών απο μεσοδιαστήματα πόση ανοχή μοιρών δίνουμε?Και κάτι τελευταίο.Οι διελεύσεις φέρνουν πάντα γεγονότα φύσεως του πλανήτη που διελαύνει σε σχέση με την ερμηνεία του μεσοδιαστήματος,ή μπορεί να δείχνουν και τάσεις του ατόμου να συμπεριφερθεί με τον τρόπο που δείχνει ένα συγκεκριμένο μεσοδιάστημα?
    Για παράδειγμα@ Ας πούμε οτι ο τρανζιτ Πλούτωνας(μεταμόρφωση κ.τ.λ.) κάνει σύνοδο με το μεσοδιάστημα ποσειδώνα/ωροσκόπου (ανάγκη κάθαρσης στις σχέσεις με τους άλλους,αβεβαιότητα ανασφάλεια κ.τ.λ.).Αυτή η διέλευση θα φέρει κάποιο γεγονός σε σχέση με τα παραπάνω ή θα ωθήσει το άτομο να ξεκαθαρίσει το τοπίο?
    What goes around comes around

Page 4 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)