s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 44
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 44 of 50 FirstFirst ... 34 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... LastLast
Results 431 to 440 of 500

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Γειά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν σε μια συναστρία υπάρχει σύνοδος του 7ου οίκου του ενός με τον ήλιο του άλλου? Εάν υποθέσουμε οτι υπάρχει τότε αυτό σημαίνει οτι τα δυο αυτά προσωπα θα παντρευτούν?

2. Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Καλησπέρα!
    Να ρωτήσω και εγω... με την σειρά μου....Είμαι Δίδυμος (09/06/1973 Πύργος Ν.Ηλείας ) . Ο Ήλιος μου είναι στους Διδυμους ( 18° 28' 59" και θέση οίκου ο 9ος ) . Η ακμή του 7ου οίκου μου είναι στον Κριό ( 01° 18' 54'' ) , ακόμη ο Βέρτεξ είναι στον Κριό ( 04° 00' 04" και η θέση οίκου στον 7ο ) .Ο Ερμής μου είναι στον Καρκίνο ( 09° 06' 35" και η θέση του οίκου είναι ο 10ος ). Η Αφροδίτη μου είναι στον Καρκίνο ( 04° 29' 48" ).Ο Ουρανός μου είναι στον Ζυγό ( 19° 04' 04" R και η θέση του οίκου ο 1ος ). Ο Κρόνος μου ειναι στους Δίδυμους ( 23° 20' 53" και η θέση του οίκου είναι στον 9 ο ).Ο Δίας μου είναι στον Υδροχόος ( 11° 59' 02" R και η θέση του οίκου είναι στον 5ο ).Τέλος , και η ακμή του 5ου οίκου μου βρίσκεται στον Υδροχόο ( 04° 27' 25" ) .Ίσως θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει και εμένα σχετικά με το θέμα του γάμου?
    Σας ευχαριστώ πολύ!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by mple View Post
    Γειά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν σε μια συναστρία υπάρχει σύνοδος του 7ου οίκου του ενός με τον ήλιο του άλλου? Εάν υποθέσουμε οτι υπάρχει τότε αυτό σημαίνει οτι τα δυο αυτά προσωπα θα παντρευτούν?
    αγαπητο μελος
    εδω το θεμα που εγραψες δεν ειναι για συναστριες
    το λεει καθαρα΄''Γαμος και 7ος οικος''
    κανε μια αναζητηση πανω δεξια ειναι με την λεξη συναστριες
    και θα βρεις πολλα θεματα και αρθρα για την απορια σου
    και ειμαι σιγουρη πως θα βρεις αυτο που θελεις!!:bigsmile:

φιλικα Δεσποινα κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by nefeli_nefeligeretis View Post
    Καλησπέρα!
    Να ρωτήσω και εγω... με την σειρά μου....Είμαι Δίδυμος (09/06/1973 Πύργος Ν.Ηλείας ) . Ο Ήλιος μου είναι στους Διδυμους ( 18° 28' 59" και θέση οίκου ο 9ος ) . Η ακμή του 7ου οίκου μου είναι στον Κριό ( 01° 18' 54'' ) , ακόμη ο Βέρτεξ είναι στον Κριό ( 04° 00' 04" και η θέση οίκου στον 7ο ) .Ο Ερμής μου είναι στον Καρκίνο ( 09° 06' 35" και η θέση του οίκου είναι ο 10ος ). Η Αφροδίτη μου είναι στον Καρκίνο ( 04° 29' 48" ).Ο Ουρανός μου είναι στον Ζυγό ( 19° 04' 04" R και η θέση του οίκου ο 1ος ). Ο Κρόνος μου ειναι στους Δίδυμους ( 23° 20' 53" και η θέση του οίκου είναι στον 9 ο ).Ο Δίας μου είναι στον Υδροχόος ( 11° 59' 02" R και η θέση του οίκου είναι στον 5ο ).Τέλος , και η ακμή του 5ου οίκου μου βρίσκεται στον Υδροχόο ( 04° 27' 25" ) .Ίσως θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει και εμένα σχετικά με το θέμα του γάμου?
    Σας ευχαριστώ πολύ!
    Αγαπητο μελος:bigsmile:
    με ολο αυτο το κατεβατο με τους πλανητες και τις ακμες
    δεν νομιζω οτι θα σου απαντηση καποιο μελος που ξερει:nuts:
    θα σου προτεινα να διαβασεις απο την αρχη τι λενε τα μελη στο θρεντ αυτο
    και ολο και κατι θα δεις που σε αφορα και σενα...
    επισης κανε και μια αναζητηση [ειναι πανω δεξια] εχει πολυ ωραια αρθρα και κατανοητα για το
    θεμα που σε ενδιαφερει:bigsmile:

καλη συνεχεια ευχομαι

φιλικα Δεσποινα κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

δεν υπάρχει περίπτωση να μου απαντήσετε?....

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by mple View Post
    Aγαπητό μέλος,

αν διαβάσετε τα άρθρα μας στην ανάλογη ενότητα θα διαπιστώσετε πως ούτε ο γάμος ούτε και κανένα άλλο θέμα δεν μπορούν να απαντηθούν απο μια μεμονωμένη όψη.
    Η όψη αυτή σε συναστρία κατά την γνώμη μου δείχνει ότι η φύση του ενός-Ήλιος- "καλύπτει " το ζητούμενο της ακμής του 7ου του άλλου. Πολύ γενικά αυτό.

Θα προτείνω να ξεκινήσετε απο την ερμηνεία του κάθε γενεθλιου χάρτη ξεχωριστά και όταν κατανοήσετε τα ζητούμενα του κάθε χάρτη να δείτε και την συναστρία. Ετσι πιστεύω θα έχετε καλύτερη εικόνα για το πως αλληλεπιδρούν.

Φιλικά:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Ευχαριστώ πολύ!

Θα ήθελα αν φυσικά μπορείτε να μου πείτε κάτι για την δική μου περίπτωση....Εφόσον όπως είπαμε όταν ο 7ος είναι κενός και σε εμένα ανήκει στον Κριό που είναι κενός αλλά έχει κυβερνήτη τον ¶ρη και εκείνος βρίσκετε στον 2ο Οίκο μου δηλ στον Τοξότη μαζί όμως με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα θα πρέπει να να λάβω κατά την ανάλυση τόσο τις όψεις που δημιουργούνται με τον ¶ρη;Και αφού ο ¶ρης αφορά το σεξουαλικό σημαίνει οτι είναι βασικό για μένα κάνω σχέσεις επιφανειακές;;;;;Αν σας είναι εύκολο μπορείτε να λύσετε την απορία μου;;;;;;

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by AYGH View Post
    Θα ήθελα αν φυσικά μπορείτε να μου πείτε κάτι για την δική μου περίπτωση....Εφόσον όπως είπαμε όταν ο 7ος είναι κενός και σε εμένα ανήκει στον Κριό που είναι κενός αλλά έχει κυβερνήτη τον ¶ρη και εκείνος βρίσκετε στον 2ο Οίκο μου δηλ στον Τοξότη μαζί όμως με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα θα πρέπει να να λάβω κατά την ανάλυση τόσο τις όψεις που δημιουργούνται με τον ¶ρη;Και αφού ο ¶ρης αφορά το σεξουαλικό σημαίνει οτι είναι βασικό για μένα κάνω σχέσεις επιφανειακές;;;;;Αν σας είναι εύκολο μπορείτε να λύσετε την απορία μου;;;;;;
    Όταν ένας οίκος είναι κενός απο πλανήτες πράγματι εξετάζουμε τον κυβερνήτη της ακμής, το ζώδιο και οίκο που βρίσκεται καθώς και τις όψεις που σχηματίζει.

Έχετε ακμή 7ου στον Κριό και ο κυβερνήτης του ¶ρης βρίσκεται στον Τοξότη, στον 2ο οίκο.
    Σχέσεις και συνεργασίες σας δίνουν το αίσθημα της ασφάλειας; Η τις βλέπετε καποτε και σαν αποκτήματα μετρώντας την προσωπική σας αξία μέσα απο αυτές; Αρκετά αποφασισμένη να τις κάνετε να πετύχουν ή αρκετά προσανατολισμένη στο να συνάπτετε σχέσεις; Σχέσεις και συνεργασίες με άτομα φιλοσοφημένα ( ή που έτσι φάινονται) άτομα που είναι ανεξάρτητα, ταξιδεύουν πολύ, ή είναι απο το εξωτερικό; Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά ακόμα. Καθότι αρχάρια χρησιμοποιώ ερωτηματικά, ελπίζοντας οι προτάσεις να σας βοηθήσουν να βρείτε μια κατεύθυνση για την ερμηνεία της συγκεκριμένης θέσης.

Αναφέρετε τον Ερμή και Ποσειδώνα. Κάνει σύνοδο με αυτούς; Αν ναί, όσο πιο στενή είναι αυτή η σύνοδος, τόσο περισσότερο σημαίνει ότι αυτοί οι πλανήτες ενώνουν τις ενέργειες τους. Η φύση τους όμως δεν είναι πάντοτε το ίδιο συμβατή. Ενώ για παράδειγμα ο Ερμής είναι πιο "βολικός" και θα υιοθετήσει πιο εύκολα στα θέματα του(επικοινωνία, μετακινήσεις,γραπτά κτλ στον 2ο οίκο που σχετίζεται με οικονομικά, ακίνητα, αποκτήματα, αίσθηση αξιών και αίσθηση προσωπικής αξίας) μια άρεια συμπεριφορά(αυθόρμητη στον λόγο,ίσως λίγο βιαστική ή ανυπόμονη κ.α.) ο Ποσειδώνας θα ζοριστεί λιγάκι.Θα πάρει τον ¶ρη και θα τον εξιδανικεύσει. Θα σας κάνει να ονειρεύεστε ότι τα άτομα με τα οποία συνεργάζετε ή συνάπτετε σχέσεις είναι ..τα ιδανικά, χωρίς ελαττώματα; ( δείτε λιγάκι και ποιον οίκο κυβερνά ο Ποσειδώνας καθώς μεταφέρει θέματα του οίκου που κυβερνά μέσα στον οίκο που βρίσκεται όπως και ο ¶ρης που σας ενδιαφέρει, όπως και οΕρμής κτλ). Η ίσως να θελήσετε να σώσετε ή να σας σώσουν;Και όλα αυτά μέσα στον 2ο οίκο σας.

Ελπίζω να σας βοήθησα λιγάκι.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Γεια σας!
    ΔΕΝ εχω λαβει ακομα απαντηση γι'αυτο σας δινω ακομα περισσοτερα στοιχεια. Γνωριζω τι πρεπει να μελετησει κανεις για να βγαλει καποιο συμπερασμα, αλλα δεν ειμαι σε θεση να δωσω καποια ερμηνεια. Εχω Ηλιο στην Παρθενο (ωροσκοπος Ζυγος), ημ. γενν. 7/9/70, Αθηνα, 9.10 πμ, Σεληνη και Αφροδιτη στον Σκορπιο. Στον 5ο οικο μου βρισκεται μονο ο Βορειος Δεσμος που ειναι Ιχθυς (02 44' 24'') και ο 7ος οικος ειναι αδειος.
    Στον 5ο οικο μου βρισκεται ο Υδροχοος (28 12' 43'') και στον 7ο ο Κριος (22 03' 40''). Οι αντιστοιχοι κυβερνητες τους στον γενεθλιο χαρτη μου εχουν τις εξης θεσεις; Ουρανος στον Ζυγο (07 36' 34''), Κρονος στον Ταυρο (22 36' 59 R) και Αρης στην Παρθενο (02 36' 07'').
    Τι ερμηνεια μπορει να δοθει για τις σχεσεις μου και τον γαμο βασει αυτων των θεσεων?
    Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Page 44 of 50 FirstFirst ... 34 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)