s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 43
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 43 of 50 FirstFirst ... 33 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... LastLast
Results 421 to 430 of 500

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

γεια σας! οταν ο 7ος οικος ειναι γεματος!!!! πλανητες και μαλιστα αναδρομους τι γινεται?
    αναλυτικα.1ακμη στον αιγοκαιρω 2.ουρανος 0,37 αναδρομος, κρονος 2,01 αναδρομος, ποσειδωνας
    10,01 αναδρομος σεληνη 9,18 μοιρες.Ο ηλιος στην 15,56 μ. του ταυρου σε συνοδο με δια στον 11 οικο

κοιταω ποιο πολυ σχεσεις η συνεργασιες λογω αιγοκερου?

Όνομα:
    Αλεξάνδρα

καλησπέρα!!!με άδειο 7ο οίκο στον υδροχόο και Βόρειο Δεσμό στον υδροχόο τι συμπεράσματα μπορώ να βγάλω?έχς μπερδευτεί πολύ με το θέμα του βόρειου δεσμού εκεί και αν πρέπει να κοιτάξω αυτόν ή τον κυβερνήτη του υδροχόου απλως!ευχαριστώ...

ΛΑΘΟΣ συγνώμη βρήκα λίγο πιο κάτω την απάντηση!!!!!
    The key to Happiness is a Good Sense of Humour and a Bad Memory

Όνομα:
    vana

Έχω επίσης άδειο τον 7ο οίκο, ακμή στους Διδύμους, με τον Ερμή σε σύνοδο με άρη και Ήλιο στον Καρκίνο και μόνο ένα εξάγωνο με Κρόνο στον Ταύρο. Παντρεύτηκα όμως Αιγόκερο, (βεβαίως θα μου πείτε αφού χώρισα, δεν ήταν αυτό που ήθελα και θα έχετε δίκιο). Ο ένατος τώρα έχει Σελήνη (στην Παρθένο), Αφροδίτη (στο Λέοντα), Λίλιθ σε ιδιομοιρία με την ακμή 9ου στο Λέοντα, και Πλούτωνα σε σύνοδο με Μεσουράνημα. Όλοι σε εξάγωνο με Κρόνο, εκτός από την Αφροδίτη που την τετραγωνίζει. Και αν θα ανεβώ τα σκαλιά της εκκλησίας, με Αιγόκερω θα είναι και πάλι. Έχει καμία σύνδεση με τα παραπάνω δεδομένα?

Όνομα:
    Γιάννης

Αγαπητή Vana 4
    Γνωρίζεις ότι τα κριτήρια μου είναι ...λίγο διαφορετικά.
    Μήπως τελικά έχει κάποια σημασία το ότι η αστρική ακμή του 7ου οίκου σου πέφτει πάνω στον τροπικό Κρόνο;
    Λέω, μήπως...
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Γεια σας!
    Γνωριζω τι πρεπει να μελετησει κανεις για να βγαλει καποιο συμπερασμα, αλλα δεν ειμαι σε θεση να δωσω καποια ερμηνεια. Σας δινω οσα πιο πολλα στοιχεια γινεται για να εχετε πληρη εικονα. Εχω Ηλιο στην Παρθενο (ωροσκοπος Ζυγος), Σεληνη και Αφροδιτη στον Σκορπιο. Στον 5ο οικο μου βρισκεται μονο ο Βορειος Δεσμος που ειναι Ιχθυς (02 44' 24'') και ο 7ος οικος ειναι αδειος.
    Στον 5ο οικο μου βρισκεται ο Υδροχοος (28 12' 43'') και στον 7ο ο Κριος (22 03' 40''). Οι αντιστοιχοι κυβερνητες τους στον γενεθλιο χαρτη μου εχουν τις εξης θεσεις; Ουρανος στον Ζυγο (07 36' 34''), Κρονος στον Ταυρο (22 36' 59 R) και Αρης στην Παρθενο (02 36' 07'').
    Τι ερμηνεια μπορει να δοθει για τις σχεσεις μου και τον γαμο βασει αυτων των θεσεων?
    Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Όνομα:
    vana

Quote Originally Posted by Γιάννης Ριζόπουλος View Post
    Αγαπητή Vana 4
    Γνωρίζεις ότι τα κριτήρια μου είναι ...λίγο διαφορετικά.
    Μήπως τελικά έχει κάποια σημασία το ότι η αστρική ακμή του 7ου οίκου σου πέφτει πάνω στον τροπικό Κρόνο;
    Λέω, μήπως...
    Εμα.. να λοιπόν που υπάρχει εξήγηση! Δεν είχα ασχοληθεί με τον τροπικό ζωδιακό και βλέπω ότι πρέπει να το κάνω.. Ευχαριστώ πολύ!

γεια σας παιδια αν μπορειτε διαφωτιστε με..εχω στον 7 οικο τοξοτη,και τοξοτη στον δια και στον ουρανο.η αφροδιτη μου, ο ωροσκοπος και ο βορειος δεσμος στους διδυμους...αυτο τι σημαινει?ο καλος μου εχει ωροσκοπο,ερμη και αφροδιτη στον τοξοτη και στον 7 οικο διδυμο..εγω ταυρος και αυτος τοξοτης.καλος συνδυασμος για γαμο?

συγνωμη εγω ταυρος και αυτος σκορπιος...

Quote Originally Posted by kekaki83 View Post
    γεια σας παιδια αν μπορειτε διαφωτιστε με..εχω στον 7 οικο τοξοτη,και τοξοτη στον δια και στον ουρανο.η αφροδιτη μου, ο ωροσκοπος και ο βορειος δεσμος στους διδυμους...αυτο τι σημαινει?ο καλος μου εχει ωροσκοπο,ερμη και αφροδιτη στον τοξοτη και στον 7 οικο διδυμο..εγω ταυρος και αυτος τοξοτης.καλος συνδυασμος για γαμο?
    Quote Originally Posted by kekaki83 View Post
    συγνωμη εγω ταυρος και αυτος σκορπιος...
    Φτιάξε τους χάρτες σας βάζοντας τα στοιχεία σας σε αυτόν το σύνδεσμο Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος, προσπάθησε να δεις όσο πιο αντικειμενικά μπορείς τον εαυτό σου αλλά και τον άλλο, και δες αν και πόσο ταιριάζετε.

Αρχικά δώσε έμφαση στα στοιχεία που αναφέρονται στον Ήλιο και στη Σελήνη του καθενός και μετά στα άλλα. Δες, π.χ., ποια είναι τα χαρακτηριστικά που αποδίδονται στη Σελήνη σου και κατά πόσο "κολλάνε" με τον συναισθηματικό σου κόσμο και σύγκρινέ τα με τα αντίστοιχα του άλλου.
    Θα σε βοηθήσει αρκετά (και όχι μόνο στο θέμα που σε ενδιαφέρει άμεσα) και θα σου κάνει περισσότερο καλό από το να σου πει κάποιος "ναι, ταιριάζετε" ή "όχι, δεν ταιριάζετε". :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

10. Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Παιδιά, μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω.. που μπορώ να ρώτησω για τις ημερομηνίες γάμου... γιατί από ότι ξέρω θα μπεί ο κρόνος στο ζυγό και τότε δύσκολα τα πράγματα.. Σας Ευχαριστώ!!

Page 43 of 50 FirstFirst ... 33 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 37 users browsing this thread. (0 members and 37 guests)