- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 16
-
28-06-2009, 12:18 PM #1
Ερωτική Συναστρία (γενικοί κανόνες ανάλυσης)
πολυ ενδιαφερον αρθρο...
θα ηθελα να ρωτησω..εγω ειμαι ζυγος με αφροδιτη και σεληνη στο ζυγο και αρη στον κριο και ωροσκοπο λεοντα..
ο καλος μου ειναι παρθενακι με σεληνη στον κριο αφροδιτη και αρη στον ζυγο και ωροσκοπο λεοντα..
τι σας λεει ως συνδιασμος???
-
28-06-2009, 01:08 PM #2
Re: Ερωτική Συναστρία (γενικοί κανόνες ανάλυσης)
Καλός είναι, χονδρικά. Από εκεί και μετά όμως είναι πολλοί άλλοι παράγοντες που ο καθένας απο τη μεριά του και όλοι μαζί συνθέτουν τη συνολική εικόνα σας ως ζευγαριού. Π.χ., η αστρολογική ασυμβατότητα των Ήλιων σας μπορεί να μετριάζεται από την ευνοϊκή συνθήκη που δημιουργεί η ύπαρξη των Αφροδιτών και της Σελήνης σου σε φιλικά μεταξύ τους ζώδια, μπορεί όμως ο ¶ρης του να ...τσιγκλάει επικίνδυνα τη Σελήνη σου, όσο και αν είναι ...μετριοπαθής στον Ζυγό.
Καλό θα ήταν να αναλύσεις σε βάθος μεμονωμένα τα δυο σας ωροσκόπια και μετά να προχωρήσεις σε ανάλυση της μεταξύ σας συναστρίας, συνυπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
29-06-2009, 04:32 PM #3
σε μια ερωτική συναστρία έχω
καμία όψη μεταξύ των φώτων (ούτε ήλιοι ούτε σελήνες τίποτα)
αφροδίτη 6γωνο με ηλιο σεληνη ερμη δια ουρανο 3γωνο με χειρων β.δ
κ αρη 4γωνο με ηλιο σεληνη ερμη δια ουρανο χειρων και β.δ.
κρονο χιαστι με ηλιο ερμη και ουρανο ......
τελικά είναι καλή ή κακή αυτή η συναστρία ?? μάλλον καλύτερα ..ποσο μπορεί να λειτουργεί αυτή η σχέση ... μια και υπαρχει ...
κ το λεω γιατί έχει πολύ καλές όψεις η αφροδίτη ....
ενώ όλα τα άλλα ..... είναι κάπως !!
ευχαριστώ !Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
29-06-2009, 05:00 PM #4
Ετσι όπως τα λές για την Αφροδίτη και τον Αρη μου ήρθε στο μυαλό το "μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε"
-
29-06-2009, 06:14 PM #5
-
30-06-2009, 11:25 AM #6
ναι ναι :bigsmile:
και μάλιστα άρης και αφροδίτη είναι της γυναίκας με άρη στον Σκορπιό και αφροδίτη στον ζυγό :toung
αν και φαντάζομαι πως υπάρχουν και άλλα στοιχεία στην συναστρία τα οποία εγώ δεν έχω εντοπίσει ... και που μάλλον κάνουν την διαφορά !!
τι άλλο να δω .. που ίσως διχνει πράγματα και την πορεία της σχέσης ?Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
30-06-2009, 11:58 AM #7
Θα σε παραπέμψω εδώ!
-
01-07-2009, 12:15 AM #8
διαβασα τα αρθρα αλλα δεν εχω καταλαβει πως βρισκω συνοδους, οψεις, τετραγωνα κτλ.. μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει, pleaaase... :bigsmile:
πχ αν καταλαβα καλα η συνοδος ειναι αν υπαρχει λιγοτερο απο 8 μοιρες διαφορα αναμεσα στους πλανητες. ετσι βρισκω οτι εχουμε συνοδο αρη αφροδιτης στον 4ο οικο.
ή ο ηλιος του ειναι στις 17 μοιρες του παρθενου και η σεληνη μου ειναι στις 8 μοιρες του ζυγου. τι οψη εχουν για να καταλαβω????
-
01-07-2009, 04:15 AM #9
Βάλτε τα στοιχεία σας στην παρακάτω εφαρμογή του MyHoroscope για να δείτε όλες τις σχηματιζόμενες όψεις από τον συναστριακό σας χάρτη
Αστρολογικός χάρτης Συναστρίας
(Είναι στην κορυφή της σελίδας εκεί που λέει Δωρεάν Ωροσκόπιο > Ερωτική συναστρία).
. Mind over matter.
.
.
> >
-
01-07-2009, 04:31 AM #10
καλησπερα σε ολους! εγω θα ηθελα να ρωτησω,καπως χοντρικα βεβαια, αν ταιριαζει τοξοτης με ιχθυ....γενικα οι αποψεις διαφερουν απο ο,τι εχω ακουσει.θα ηθελα μια πιο τεκμηριωμενη αποψη αν γινεται.
ευχαριστω!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.