s
[Συζήτηση] Πως να αναγνωρίζετε αν ταιριάζετε - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Re: Πως να αναγνωρίζετε αν ταιριάζετε

Ξαφνικά νιώθω πολύ κακός άνθρωπος. Νομίζω πως σχεδόν όλες οι όψεις που κάνει ο Ήλιος μου με τους υπόλοιπους πλανήτες, είναι αρνητικές...
    Είμαι ninja!!!

Όνομα:
    Λίλιαν

Quote Originally Posted by gia_pep View Post
    Ξαφνικά νιώθω πολύ κακός άνθρωπος. Νομίζω πως σχεδόν όλες οι όψεις που κάνει ο Ήλιος μου με τους υπόλοιπους πλανήτες, είναι αρνητικές...
    Αγαπητή φίλη

Δεν είναι κάποιος κακός, όταν έχει αρνητικές όψεις. Αντιμετωπίζει δυσκολίες και καθυστερήσεις, οι οποίες τον οδηγούν σε μία πιο επιθετική ή πιο παθητική συμπεριφορά. Το ζήτημα είναι να αναγνωρίσουμε τις δυσκολίες μας και να εργαστούμε πάνω σ' αυτές, ώστε να γίνουμε καλύτεροι και σοφότεροι. Η ψυχολογική αστρολογία σ΄αυτό ακριβώς αποσκοπεί.

Και να θυμάστε, πως τα πιο εξελιγμένα άτομα στη ζωή, είχαν δύσκολα ωροσκόπια. Όταν έχει κάποιος εύκολες όψεις, σχεδόν ποτέ δεν τις λειτουργεί!

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Aν και γυναίκα πιστεύω πως ανήκω στην κατηγορία θετική θέση ήλιου!!
    Διάβασα την περιγραφή παραπάνω και ταιριάζει γάντι στην περίπτωση μου,
    τώρα το τι είναι θετικό σ'αυτό...? Μάλλον πρόβλημα το βλέπω εγώ.

Αν και παλιο το αρθρο τωρα το ξαναδιαβασα και μια που τοτε δεν ειχα πει μπραβο το λεω τωρα!
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Για τις θετικές ή αρνητικές όψεις έχουν σημασία και τα ζώδια που συμμετέχουν οι όψεις αυτές.
    πχ. απο χάρτες φίλων, σύνοδος Ηλιου - Κρόνου στον Αιγόκερο,που ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του Αιγόκερου,είναι δύσκολη όψη αλλά βγάζει μια δυναμική
    σύνοδος Κρόνου - Αφροδίτης στους Ιχθείς,δύσκολη όψη αδύναμος ο Κρόνος η Αφροδίτη όμως σε έξαρση.
    Θέλω να ρωτήσω αν αυτές οι σύνοδοι τελικά λειτουργούν θετικά ή αρνητικά

Όνομα:
    Dion

Επειδή η προσώπική μου εμπειρία σχετίζεται με άνθρωπο που ανήκει στον Δ τύπο (αρνητική όψη Ήλιου Κρόνου), βρίσκω την περιγραφή αυτού του τύπου εμπεριτατωμένη και συμβατή με την πραγματικοτητα -τουλάχιστον όπως την έζησα εγώ. Τώρα, όσον αφορά ερωτήματα περί ταιριάσματος, αυτό, νομίζω, δε θα το πει απλώς μια θετική ή αρνητική όψη Ήλιου, Σελήνης κ.τ.λ. Δεν εννοώ, βέβαια, ότι δεν παίζουν και αυτά το ρόλο τους. Απλώς, θεωρώ ότι το ταίριασμα θα το μαρτυρήσει εκείνη η στιγμή που το σύμπαν θα συνωμοτήσει και τα βλέμματα θα συναντηθούν για να δημιουργήσουν κάτι όμορφο -ίσως και επώδυνο. Αν αυτό θα έχει συνέχεια, δε μπορεί να το πει κανείς...Η ιστορία θα το δείξει...

ΥΓ. Τα άστρα μας βάζουν στο παχνίδι. Το πώς θα παίξουμε είναι δικό μας θέμα!!!!!!

Quote Originally Posted by Dion-DoubleDoor View Post
    Επειδή η προσώπική μου εμπειρία σχετίζεται με άνθρωπο που ανήκει στον Δ τύπο (αρνητική όψη Ήλιου Κρόνου), βρίσκω την περιγραφή αυτού του τύπου εμπεριτατωμένη και συμβατή με την πραγματικοτητα -τουλάχιστον όπως την έζησα εγώ. Τώρα, όσον αφορά ερωτήματα περί ταιριάσματος, αυτό, νομίζω, δε θα το πει απλώς μια θετική ή αρνητική όψη Ήλιου, Σελήνης κ.τ.λ. Δεν εννοώ, βέβαια, ότι δεν παίζουν και αυτά το ρόλο τους. Απλώς, θεωρώ ότι το ταίριασμα θα το μαρτυρήσει εκείνη η στιγμή που το σύμπαν θα συνωμοτήσει και τα βλέμματα θα συναντηθούν για να δημιουργήσουν κάτι όμορφο -ίσως και επώδυνο. Αν αυτό θα έχει συνέχεια, δε μπορεί να το πει κανείς...Η ιστορία θα το δείξει...

ΥΓ. Τα άστρα μας βάζουν στο παχνίδι. Το πώς θα παίξουμε είναι δικό μας θέμα!!!!!!
    Αναφέρονται η πολυπλοκότητα και η ...ρευστότητα και στο άρθρο
    Δεν είναι μόνο ο Ήλιος που διαμορφώνει τον άνθρωπο, αλλά το σύνολο του προσωπικού του ωροσκοπίου.
    Ένα άτομο μπορεί να είναι πολύ καλό ή κακό μέχρι μια ορισμένη ηλικία και μετά να αλλάξει. Αυτή η αλλαγή οφείλεται επίσης στο σύνολο του ωροσκοπίου και όχι μόνο στο ζώδιό του....
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Dion

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Αναφέρονται η πολυπλοκότητα και η ...ρευστότητα και στο άρθρο :bigsmile:
    Δε διαφωνώ ότι παρεισδύουν και άλλοι αστρολογικοί παράγοντες στην ερωτική συμβατότητα δύο προσώπων, απλώς επισημαίνω -τουλάχιστον κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια:
    1ον ότι αναγνωρίζεις αν ταιριάζεις με τον άλλο τη στιγμή που θα συναντηθούν τα βλέμματά σας και θα μιλήσουν αυτά για σας. Πρόκειται για τη χημεία. Σημειωτέον, βέβαια, ότι ίσως θα πρέπει να διασαφηνιστεί αν ο όρος "ταίριασμα" αφορά στη χημεία ανάμεσα σε δύο πρόσωπα ή απλώς στη συμβατότητά τους, κυρίως πνευματική και ψυχική, η οποία όμως μπορεί να μην περιέχει το "αλατοπίπερο" της χημείας με όλες τις προεκτάσεις της, θετικές και αρνητικές.
    2ον ότι δεν είναι μόνο οι αστρολογικοί παράγοντες που ευθύνονται για αυτό το ταίριασμα. Εναπόκειται και σε μας τους ίδιους η ευθύνη της διαχείρισης μιας κατάστασης, βάσεις των εμπειριών και των προσλαμβανουσών μας. Για παράδειγμα, τα άστρα μπορούν να συμβάλλουν στην ερωτική συμβατότητα δύο ατόμων, αλλά οι εμπειρίες τους και συνακόλουθα οι πράξεις τους να συγκρούονται.
    ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ!!!

Πολύ καλό έκανα αντιστοιχία στο δικό μου ωροσκόπιο και είδα οτι όντως υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία για να μην πω όλα.Μπράβο!

Πολύ καλό και περιεκτικό άρθρο! :bigsmile:

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)