- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
-
14-05-2008, 10:05 AM #1
Ήλιος σε σύνοδο με Λίλιθ και Βέρτεξ
Καλημέρα.
Θα ήθελα τα φώτα σας σε θέμα ερμηνείας όψεων:
Πως ερμηνεύουμε τη σύνοδο του Ήλιου στον Σκορπιό με τη Λίλιθ και το Βέρτεξ (σχεδόν ακριβείς σύνοδοι) ;
Όλοι οι πλανήτες βρίσκονται στον 5ο οίκο.
-
16-05-2008, 01:04 PM #2
Re: Ήλιος σε σύνοδο με Λίλιθ και Βέρτεξ
Έχω διαβάσει σε site οτι η λίλιθ στο σκορπιό βρίσκεται στην καλύτερη θέση, την πιο ερωτική. Εκπέμπει μεγάλο ερωτικό μαγνητισμό, επομένως όταν βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο εκφράζεται. Ο Ήλιος στον 5ο οίκο ειδικά σε τρίγωνο με τον ωροσκόπο δίνει επίσης μεγάλο ερωτικό μαγνητισμό. Για την σύνοδο με το βέρτεξ δεν έχω ιδέα.
-
19-05-2008, 03:32 AM #3
Αγαπητή φίλη
Ωραία η προσέγγιση από το μέλος μας georgia238.
Το Βέρτεξ υπάρχει σε αξιόλογα άρθρα στο φόρουμ που μπορείτε να ανακαλύψετε στην αναζήτηση. Σε σύνοδο με τον Ήλιο και την Μαύρη Σελήνη, μπορεί να φέρει στη ζωή σας άτομα που θα σας μαγνητίσουν με την προσωπικότητά τους, προφανώς φύλου ανδρικού και θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο (δεν εννοώ αποκλειστικά ερωτικό). Θα αλλάξουν τη φιλοσοφία σας και θα αφήσουν το σημάδι τους.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
28-06-2009, 02:42 AM #4
συνοδος λιλιθ του ενος με ηλιο του αλλου,απο προσωπικη μου εμπειρια=ο αγγελος μου-ο διαβολος μου,ειμαι κριος και ο συντροφος μου εχει λιλιθ στο κριο,επισης ο συντροφος εχει Δια και Χειρωνα στο κριο,αλλα ακομα δεν μου εκανε προταση γαμου...!!!
-
28-06-2009, 06:00 PM #5
Η πρόταση γάμου νομίζεις οτι φαίνεται απο τον Δια & Χείρωνα στο ηλιακό σου ζώδιο ή από την σύνοδο Λιλιθ - Ηλιου? Γιατι αν ναι κάπου κάνεις λάθος (κανεις μάλιστα παραπάνω δεν ανέφερε κάτι τέτοιο :unsure. Μπορεί ακόμα πολλά σημεία της συναστρίας να δείχνουν θετικά....αλλά ποτέ να μην προκύψει :embarrest
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.