- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 57
Thread: Διελεύσεις πλανητών
-
12-06-2009, 01:52 PM #1
Διελεύσεις πλανητών
Καλησπέρα σας. Εχω κάποιες απορίες σχετικά με διελαύνοντες πλανήτες και όψεις τους με τους γενέθλιους μου.
Δίνω αρχικά πλήρη στοιχεία για να βοηθήσω. 30/11/74 ώρα 20.20, Αθήνα. Βάσει του προγράμματος του site περί διελεύσεων, ο διελαύνων Κρόνος τετραγωνίζει την Αφροδίτη μου ενώ η Λίλιλθ κάνει αντίθεση με τον Κρόνο μου.
Θέλω να ρωτήσω τα εξής:
1. Καταρχάς πως ερμηνεύονται οι παραπάνω όψεις; Εχω χωρίσει και αναρωτιέμαι αν η παραπάνω όψη σημαίνει συναισθηματική μοναξιά ή κάτι άλλο γνωρίζοντας ότι ο Κρόνος όταν τετραγωνίζει τον Ηλιο ερμηνεύεται ως μοναξιά... Προσπαθώ απλά να συνδυάσω τα γεγονότα της ζωής μου με τις πλανητικές όψεις για να καταλάβω καλύτερα την αστρολογία...
2. Μία βασική απορία μου: Επειδή δεν το έχω καταλάβει όσο κι αν το έψαξα εδώ μέσα... Ο Κρόνος διελαύνει τον 3ο οίκο μου, η γενέθλια Αφροδίτη είναι στον 5ο οίκο μου, το σωστό είναι να πω "Ο Κρόνος τετραγωνίζει την Αφροδίτη μου στον 5 οίκο" ή το αντίστροφο;;;
3. Και μία άλλη ερώτηση που δεν αφορά το χάρτη μου... Στις περιπτώσεις όπου ο διελαύνων Πλούτωνας (12ος) τετραγωνίζει το γενέθλιο Πλούτωνα(8ος) πως μπορεί να ερμηνευτεί αυτό για το άτομο τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο;
Σας ευχαριστώ για τη μετάφραση!!!
:bigsmile:
-
16-06-2009, 10:25 AM #2
Re: Περί διελεύσεων...
Γενικά να έχεις υπόψιν σου ότι από μια όψη δεν μπορείς και δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα.Από ό,τι είδα, δεν έχεις μόνο αυτά που αναφέρεις, αλλά γενικότερα η περίοδος από τον Ιανουάριο περίπου και μετά δεν θα πρέπει να είναι και η καλύτερή σου :bigsmile:
1) Τα πισωγυρίσματα του Κρόνου δεν πιάσαν μόνο την Αφροδίτη και τον Ήλιο σου αλλά και τη Σελήνη σου (12ος) (αναστολές, μελαγχολική διάθεση) και τον Χείρωνα (πίεση, υποδείξεις συμπεριφοράς από γονείς ή μεγαλύτερους, ανάγκη επαναπροσδιορισμού στόχων που προκαλεί εντάσεις). Ο δε Ουρανός μάλλον σε ώθησε πριν από λίγο καιρό να αλλάξεις πραγματάκια που δυσαρέστησαν κάποιους και ίσως φέραν προβλήματα στις σχέσεις σου (τετράγωνο με Σελήνη), ο Ποσειδώνας μείωνε το δυναμισμό αλλά και την αντοχή σου σε φυσική κατάσταση (τετράγωνο με ωροσκόπο), ενώ παράλληλα δεν βοηθούσε να έχεις σωστή κρίση (τετράγωνο με Ερμή). Αναφέρω κάποιες από τις δυσμενείς όψεις γενέθλιων με βαρείς διελαύνοντες, γιατί κρατάνε περισσότερο και διαμορφώνουν γενικότερα το "κλίμα".
Είχες φυσικά και διάφορες άλλες ευνοϊκές όψεις, αλλά συνήθως οι άνθρωποι περισσότερο στεκόμαστε στα άσχημα (που αντικειμενικά είναι λιγότερα) και λιγότερο στα καλά (που αντικειμενικά είναι περισσότερα), και αυτά τα άσχημα και δύσκολα είναι που μας εντυπωσιάζουν περισσότερο. Πιο εύκολα θυμάσαι ένα πρωινό που στραβοπάτησες και έπεσες παρά όλα τα άλλα πρωινά που δεν στραβοπάτησες και δεν έπεσες:bigsmile:
2) Μπορείς να το πεις όπως θες, αφού η ουσία είναι ότι οι δύο αυτοί πλανήτες έχουν μεταξύ τους απόσταση 90 μοιρών. Θεωρώντας όμως ότι οι αποδιδόμενες στον Κρόνο ενέργειες, ως πιο ...βαρβάτου, είναι αυτές που χρωματίζουν τις αντίστοιχες της Αφροδίτης, ως πιο ...λεπτεπίλεπτης, τον εκτιμούμε ως πιο ενεργητικό, άρα κατ' επέκταση και ...υπεύθυνο για το ...τετράγωνο. ¶ρα ο διελαύνων Κρόνος από τον 3ο Οίκο σου σού τετραγωνίζει την γενέθλια Αφροδίτη που βρίσκεται στον 3ο Οίκο σου.
3) Όπως σου είπα και στην αρχή, από μια όψη συμπέρασμα δεν βγάζεις.
Από μόνο του το τετράγωνο διελ. Πλούτωνα από τον 12ο με τον γενέθλιο στον 8ο μπορεί να ερμηνευθεί πολλαπλώς. Ο γενέθλιος είναι στον φυσικό του Οίκο και μας προϊδεάζει για ουσιαστική συμμετοχή σε θέματα 8ου και ο διελ. στον 12ο που είναι ιδιαίτερος. Θεωρητικά υποδεικνύονται καταστάσεις από τις οποίες μαθαίνουμε πάρα πολλά μέσα από περιορισμούς και απώλειες που μας κάνουν πιο δυνατούς στη συνέχεια :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
16-06-2009, 02:18 PM #3
Εχεις απόλυτο δίκιο. Μετά τον Ιανουάριο τα πράγματα στη ζωή μου πήγαν κατά διαόλου (ευγενικός ευφημισμός για τη συγκεκριμένη περίοδο...) και ευτυχώς όπως είπες που υπήρχαν οι ευνοικές όψεις γιατί θα είχα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα… Αλλά τελικά μόνο στις άσχημες όψεις στεκόμαστε όταν υπάρχουν άσχημες περίοδοι (ωροσκόπος Καρκίνος βλέπεις… τύφλα να έχει ο Ηλιος μου!)
Απλά να ρωτήσω 2 πραγματάκια σχετικά με την απάντηση σου αν βρεις χρόνο να μου απαντήσεις…
1. Όταν λές πισωγυρίσματα του Κρόνου, εννοείς ανάδρομο;
2. Γενικά στις διελεύσεις να παρακολουθώ τους βαρεις διελαύνοντες (πλανήτες που έχουν αργή πορεία μάλλον εννοείς) και όχι τους υπόλοιπους;
3. Οσον αφορά στην ερώτηση μου για την ερμηνεία των οίκων απλά θα ήθελα να καταλάβω αυτό που έχω δει να γράφεται πολλές φορές δηλ. α) πχ. σύνοδος Ηλιου-Κρόνου στον 3ο οίκο (ποιος πλανήτης είναι στον 3ο; ) και β) επειδή λένε ότι παίζει ρόλο και ο οίκος που γίνεται η όψη για να ξέρουμε ποιος τομέας επηρεάζεται, αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα και την ερώτηση για να ξέρω ποιον οίκο να κοιτάζω…
4. Οσον αφορά στην περίπτωση του Πλούτωνα, γενικά ο συγκεκριμένος χάρτης είναι απίστευτα χτυπημένος αυτή την περίοδο (δ. Κρόνος στον 8 τετράγωνο με Ηλιο και Δία, δ. Πλούτωνας στο 12ο χιαστί με Κρόνο και άλλες όψεις που εμένα που φαίνονται δύσκολες), ξέρω ότι είναι δύσκολη εποχή για το άτομο αλλά απλά η συγκεκριμένη όψη με προβλημάτισε... Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω στοιχεία να κοιτάξεις αλλά μετά μάλλον θα θεωρείται εκμετάλλευση εκ μέρους μου!!!
Πάντως έχεις δίκιο και το ξέρω. Καμία όψη δεν μπορεί να ερμηνευτεί από μόνη της αλλά λόγω του ότι δεν έχω τις γνώσεις να ερμηνεύσω τις όψεις σε όλο τους το μεγαλείο πρέπει να ξεκινήσω από κάπου μέχρι να βρω τη σειρά... :embarrest
Σ' ευχαριστώ και πάλι για τις ερμηνείες και τη βοήθεια!!! Τελικά είσαι πολύ γλυκός αν έχεις τη διάθεση και το χρόνο!!! :toung:
:bigsmile::bigsmile:
-
16-06-2009, 04:09 PM #4
Ναι
2. Γενικά στις διελεύσεις να παρακολουθώ τους βαρεις διελαύνοντες (πλανήτες που έχουν αργή πορεία μάλλον εννοείς) και όχι τους υπόλοιπους;
3. Οσον αφορά στην ερώτηση μου για την ερμηνεία των οίκων απλά θα ήθελα να καταλάβω αυτό που έχω δει να γράφεται πολλές φορές δηλ. α) πχ. σύνοδος Ηλιου-Κρόνου στον 3ο οίκο (ποιος πλανήτης είναι στον 3ο; )
και β) επειδή λένε ότι παίζει ρόλο και ο οίκος που γίνεται η όψη για να ξέρουμε ποιος τομέας επηρεάζεται, αυτός ήταν και ο λόγος που έκανα και την ερώτηση για να ξέρω ποιον οίκο να κοιτάζω…
4. Οσον αφορά στην περίπτωση του Πλούτωνα, γενικά ο συγκεκριμένος χάρτης είναι απίστευτα χτυπημένος αυτή την περίοδο (δ. Κρόνος στον 8 τετράγωνο με Ηλιο και Δία, δ. Πλούτωνας στο 12ο χιαστί με Κρόνο και άλλες όψεις που εμένα που φαίνονται δύσκολες), ξέρω ότι είναι δύσκολη εποχή για το άτομο αλλά απλά η συγκεκριμένη όψη με προβλημάτισε... Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω στοιχεία να κοιτάξεις αλλά μετά μάλλον θα θεωρείται εκμετάλλευση εκ μέρους μου!!!
Πάντως έχεις δίκιο και το ξέρω. Καμία όψη δεν μπορεί να ερμηνευτεί από μόνη της αλλά λόγω του ότι δεν έχω τις γνώσεις να ερμηνεύσω τις όψεις σε όλο τους το μεγαλείο πρέπει να ξεκινήσω από κάπου μέχρι να βρω τη σειρά... :embarrest
Σ' ευχαριστώ και πάλι για τις ερμηνείες και τη βοήθεια!!!
[/QUOTE]Τελικά είσαι πολύ γλυκός αν έχεις τη διάθεση και το χρόνο!!! :toung:
:bigsmile::bigsmile:[/QUOTE]
Εεεε, το ξέρω, μου το λένε συνέχεια πολλές :toung:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
17-06-2009, 06:39 PM #5
ο κρονος απο τον 5ο οικο σου που διελαυνει σου κοβει τις χαρες του ερωτα.σου επαναπροσδιοριζει τη σταση σου ως προς τα ερωτικα ζητηματα.ο κρονος ειναι ο κριτης και ο αυστηρος δασκαλος του ζωδιακου περνωντας πανω απο την αφροδιτη σου σου εκοψε μια σχεση που προφανως δεν ηταν σωστη για σενα.τον κρονο τον ενδιαφερει περισσοτερο απο ολα τα προσωπικα οφελη.οτι δεν ειναι καλο για μας κ δεν εχει στερεες βασεις μας το παιρνει αδιαφοροντας για τα συναισθηματα μας.βαλε επισης στο μυαλο σου οτι ο κρονος ειναι κυβερνητης του 7ου οικου σου,δηλαδη των σχεσεων σου.πρεπει να κανεις λοιπον κρονιες σχεσεις για να τις εγκρινει ο αυστηρος δασκαλος.επισης απο τις προοδους σου ειδα οτι κ ο διας σου τετραγωνιζε την αφροδιτη.οσο να ειναι εβαλε κ αυτος το χερι του δινοντας σου μια πιο επιπολεη προσεγκιση στο ολο θεμα.επισης η αφροδιτη κυβερναει κ το χρημα,ισως ειχες κ εκει καποια προβληματα.αν σου τα εκανα λιγο μαυρα να στο χρυσωσω λιγο λεγοντας σου οτι ο ουρανος θα σε κανει να ερωτευτεις φετος καθως θα σου τριγωνιζει αρη κ ερμη στο 5ο σου οικο,επισης ο κρονος θα φυγει απο το πεμπτο σου μεχρι τον σεπτεμβρη.λιγο υπομονη!
-
18-06-2009, 01:26 PM #6
:bigsmile:
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκες στον κόπο να κοιτάξεις το χάρτη μου!!
Απλά να ρωτήσω κάποια πραγματάκια σ' αυτά που μου έγραψες, κάποιες διευκρινήσεις γιατί πάνω απ' όλα μ' ενδιαφέρει να μάθω πως να το κάνω και μόνη μου (μέχρι τότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!!!):
1. Λες ότι ο Κρόνος διελαύνει τον 5ο οίκο μου. Αφού ο διελαύνων Κρόνος τώρα βρίσκεται στον 3ο οίκο μου μηπως εννοείς ότι απλά η όψη με την Αφροδίτη γίνεται στον 5ο και γι' αυτό συνέβησαν τα γεγονότα που ανέφερες;
2. "...οτι ο κρονος ειναι κυβερνητης του 7ου οικου σου,δηλαδη των σχεσεων σου.πρεπει να κανεις λοιπον κρονιες σχεσεις για να τις εγκρινει ο αυστηρος δασκαλος". Μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι ακριβώς είναι οι κρόνιες σχέσεις ή που μπορώ να διαβάσω γι' αυτές για να το καταλάβω καλύτερα;
3. Χάρηκα πάρα πολύ για το ότι κοίταξες και τον προοδευμένο χάρτη μου. Δεν φανταζόμουν ότι ο Ουρανός σε τρίγωνο με Αρη και Ερμή φέρνει νέους έρωτες. Πάντα πίστευα ότι πρέπει να εμπλέκεται και η Αφροδίτη...
Τι να μου χρυσώσεις το χάπι... Μετά τις τρικυμίες που πέρασα τους τελευταίους μήνες μακάρι όντως οι πλανήτες να κάνουν τους απαραίτητους συνδυασμούς και να έρθει η γαλήνη και πάλι... Οι ερμηνείες σου πάντως ήταν ολόσωστες και τα γεγονότα που ανέφερες συνέβησαν....
Σ' ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια!!
:bigsmile::bigsmile:
-
18-06-2009, 02:44 PM #7
απο αφηρημαδα ειπα οτι κανει συνοδο.τετραγωνο σου εκανε.κ πλεον προχορωντας σου απελευθερωνει τις μοιρες του πεμπτου.κρονιες σχεσεις ειναι οι σοβαρες κ σταθερες σχεσεις.με στερεες βασεις.η με αατομο που κυβαρναται εντονα απο κρονο κ βγαζει χαρακτηριστικα αιγωκαιρου.
στο ςροσκοπιο σου εχεις πλειαδα πλανητων στο 5ο οικο,αρη ερμη ηλιο πωσειδωνα αφροδιτη.ολοι αυτοι μπορουν στη δικη σου περιπτωση να φερουν ερωτικα ζητηματα θεματα με επιχειρησεις η παιδια.
παραδοσιακα στους χαρτες γυναικων κοιταμε αρη ηλιο κ λιγοτερο τον ερμη για ερωτικα.τηνα αφροδιτη τη κοιταμε στους αντρες οπωσ κ τη σεληνη.δηλαδη οταν χτυπιετε ο αρης της γυναικας φερνει αντρα,κ η αφροδιτη του αντρα φερνει γυναικα.χωρις να αποκλειετε οτι η αφροδιτη μπορει να δωσει ερωτικο σε γυναικα ,αν και η αφροδιτη σημαινει το ειδος των σχεσεων που κανουμε τη ροπη μας προς τις απολαυσεις τα χρηματα κ.α.
στο δικο σου ωροσκοπιο η αφροδιτη δινει ερωτικα επειδη ειναι στο πεμπτο.οποιον πλανητη κ να εχεις στο πεμπτο ενεργοποει τα ερωτικα.εσθ που εχεις πολλους ενεργοποιουντε συνεχως.γνωμη μου ειναι να χρησιμοποιησεις την ενεργεια του 5ου οικου σε επιχειρησεις.
-
19-06-2009, 12:15 PM #8
Ευχαριστώ για την απάντηση και πάλι...
Μία ακόμα ερώτηση αν έχεις διάθεση να απαντήσεις γιατί ποτέ μου δεν το κατάλαβα... Λες όταν χτυπιέται ο Αρης της γυναίκας... Τι εννοούμε λέγοντας "χτυπιέται"; Εννοούμε κάνει τετράγωνο με κάποιον άλλο πλανήτη;
Ακόμα, όσον αφορά στις Κρόνιες σχέσεις λες μεταξύ άλλων άτομο που κυβερνάται έντονα από Κρόνο. Εννοείς δηλαδή με τον Ηλιο στον Αιγόκερω ή μπορεί να έχει ωροσκόπο Αιγόκερω ή κάποιους άλλους πλανήτες εκεί;
Επίσης, θέματα με επιχειρήσεις δεν είχα και δεν θα χρειαστεί να έχω ποτέ λόγω δουλειάς, οπότε μάλλον πρέπει να κάνω παιδιά και να δώσω βάση εκεί... :toung:
Τέλος μία σημείωση: Ο κρόνος τετραγώνισε την Αφροδίτη μου στον 5ο οίκο της. Αν κατάλαβα καλά επομένως, εννοείς ότι χαλαρώνει η συγκεκριμένη όψη αλλά ο Κρόνος θα συνεχίσει να διελαύνει στον 3ο οίκο μου και η συγκεκριμένη όψη θ' αργήσει να ξαναγίνει σωστα;
Πολλές ερωτήσεις και χαζές ίσως για εσάς τους προχωρημένους αλλά χαίρομαι που μου δίνει κάποιος μία εξήγηση...
Σ' ευχαριστώ και πάλι!!
:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
19-06-2009, 03:39 PM #9
μη με ευχαριστεις.αν ξερω βοηθαω.
χτυπιετε σημαινει οτι κανει δυσμενη οψη με καποιον διελαυνων.
ο κρονιος μπορει απλα να εχει απλα πολλες οψεις του κρονου κ σε επιφανη θεση αυτον ετσι ωστε να τον καθιστα κυριαρχο στο ωροσκοπιο.
η συγκεκριμενη οψη της αφροδιτης εχει ηδη χαλαρωση.τετοια οψη θα περασουν χρονια για να σου ξαναγινει αλλα ιδια δε θα ειναι.θα δωσει αλλιως τα γεγονοτα.ποτε μια οψη δε δινει πανομιοτυπο γεγονος,γιατι κρινετε κ απο αλλες παραμετρους.
ελπιζω να σε διαφωτιζω καπως καλη συνεχεια στη μελετη κ θα τα ξαναπουμε!
-
19-06-2009, 07:03 PM #10
Kαλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω αν ο βορειος δεσμος(σε διελευση) σε συνοδο με τον βορειο δεσμο φερνει θετικα η αρνητικα γεγονοτα..Χαζη απορια αλλα θα ηθελα να μου την λύσετε αν θέλετε και εσείς!!:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.