s
[Συζήτηση] Αφροδίτη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 33

Re: Αφροδίτη

Ωραίο άρθρο! Έχω Αφροδίτη στο Σκορπιό στον 3ο οίκο... Τι να πω; Δυνατή Αφροδίτη. Ικανή για όλα... Σίγουρα εκδικητική και παθιασμένη, αλλά αν την πληγώσουν γίνεται "παγάκι"!

Όνομα:
    Dion

Αγαπητή Κοραλλία,

αν και η ηττοπαθής και απαισιόδοξη εισαγωγή του θέματός σου με προκατέλαβε αρνητικά στην αρχή, η εμπεριστατωμένη μυθολογικά και καλλιτεχνικά προσέγγιση αυτής της τόσο παρεξηγημένης "θεάς" σε συνδυασμό με την αισιοδοξία που ενέπνευσες στο τέλος με αποζημίωσε και με το παραπάνω. Και αυτό, διότι με έκανε να αντιμετωπίσω διαφορετικά τη θέση της δικής μου Αφροδίτης στον 9ο οίκο των Διδύμων. Πρόκειται για μια Αφροδίτη άπιστη, τρελούτσικη, αλλέγκρα, αναποφάσιστη και διαρκώς παραπαίουσα ανάμεσα σε πολλές επιλογές. Οι κινήσεις μου και η πορεία μου μέχρι στιγμής αντικατοπτρίζουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της αμφιταλαντευόμενης Αφροδίτης μου -σημειωτέον ότι είμαι Καρκίνος με τον ωροσκόπο μου και τους περισσότερους πλανήτες μου στο ζυγό και γενικά σε ασταθή ζώδια, ίσως μόνο να με σώζει η Σελήνη μου στο Λιοντάρι.Βασανίστηκα -και βασανίζομαι, δε στο κρύβω, διότι δεν άντεχα να παραπαίω ανάμεσα σε τόσες επιλογές και τελικά να μένω μόνη μου.
    Ωστόσο, δε μπορώ να παραβλέψω τελικά -και με τη βοήθεια του δικού σου άρθρου- ότι κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Και το θετικό που αποκόμισα για τη δική μου Αφροδίτη είναι ότι διατηρεί όλα εκείνα τα στοιχεία που την κάνουν να συμφιλιώνει την ανεμελιά του παιδιού με τη γοητεία της γυναίκας και να συνδυάζει τη φαντασία στον έρωτα με τη διαύγεια ενός ανοικτού μυαλού. Να επικοινωνεί, να αισιοδοξεί, να ακούει και να δέχεται το διαφορετικό, χωρίς να το κατακρίνει -πόσο δύσκολο είναι για πολλούς κάτι τέτοιο!!!!!!.
    Δεν ξέρω αν θα μείνει για πάντα προσκολλημένη στη μέθη της νιότης, αλλά ξέρω ότι σίγουρα θα αργήσει να γεράσει...Δε βιάζεται, εξάλλου...ο χρόνος ποτέ δεν της ταίριαζε...
    Ευχαριστώ πολύ...Καλή δύναμη...

Quote Originally Posted by Dion-DoubleDoor View Post
    Αγαπητή Κοραλλία,

αν και η ηττοπαθής και απαισιόδοξη εισαγωγή του θέματός σου με προκατέλαβε αρνητικά στην αρχή, η εμπεριστατωμένη μυθολογικά και καλλιτεχνικά προσέγγιση αυτής της τόσο παρεξηγημένης "θεάς" σε συνδυασμό με την αισιοδοξία που ενέπνευσες στο τέλος με αποζημίωσε και με το παραπάνω. Και αυτό, διότι με έκανε να αντιμετωπίσω διαφορετικά τη θέση της δικής μου Αφροδίτης στον 9ο οίκο των Διδύμων. Πρόκειται για μια Αφροδίτη άπιστη, τρελούτσικη, αλλέγκρα, αναποφάσιστη και διαρκώς παραπαίουσα ανάμεσα σε πολλές επιλογές. Οι κινήσεις μου και η πορεία μου μέχρι στιγμής αντικατοπτρίζουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της αμφιταλαντευόμενης Αφροδίτης μου -σημειωτέον ότι είμαι Καρκίνος με τον ωροσκόπο μου και τους περισσότερους πλανήτες μου στο ζυγό και γενικά σε ασταθή ζώδια, ίσως μόνο να με σώζει η Σελήνη μου στο Λιοντάρι.Βασανίστηκα -και βασανίζομαι, δε στο κρύβω, διότι δεν άντεχα να παραπαίω ανάμεσα σε τόσες επιλογές και τελικά να μένω μόνη μου.
    Ωστόσο, δε μπορώ να παραβλέψω τελικά -και με τη βοήθεια του δικού σου άρθρου- ότι κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Και το θετικό που αποκόμισα για τη δική μου Αφροδίτη είναι ότι διατηρεί όλα εκείνα τα στοιχεία που την κάνουν να συμφιλιώνει την ανεμελιά του παιδιού με τη γοητεία της γυναίκας και να συνδυάζει τη φαντασία στον έρωτα με τη διαύγεια ενός ανοικτού μυαλού. Να επικοινωνεί, να αισιοδοξεί, να ακούει και να δέχεται το διαφορετικό, χωρίς να το κατακρίνει -πόσο δύσκολο είναι για πολλούς κάτι τέτοιο!!!!!!.
    Δεν ξέρω αν θα μείνει για πάντα προσκολλημένη στη μέθη της νιότης, αλλά ξέρω ότι σίγουρα θα αργήσει να γεράσει...Δε βιάζεται, εξάλλου...ο χρόνος ποτέ δεν της ταίριαζε...
    Ευχαριστώ πολύ...Καλή δύναμη...
    Αγαπητή μου Dion-DoubleDoor,

πραγματικά είναι πολύ σημαντικό να δέχεται κανείς το διαφορετικό χωρίς να το κατακρίνει. Αυτή είναι η βάση της αγάπης σε κάθε μορφή της.

Κι η αυτογνωσία είναι σημαντικό πράγμα γιατί έτσι μπορούμε να είμαστε ο εαυτός μας και να εκφράζουμε την πραγματική μας φύση, όποια κι αν είναι αυτή. Αυτό είναι το ζητούμενο. Η αυτογνωσία οδηγεί στην προσωπική μας ανάπτυξη και η έκφραση της πραγματικής μας φύσης οδηγεί στην αυτοεκπλήρωση.

καλογραμένο κ ενδιαφέρον άρθρο, συγχαρητήρια! Με ήλιο στο ζυγό κ ωροσκόπο στην παρθένο, έχω επίσης αφροδίτη στην Παρθένο στον 1ο οίκο. αυτό μπορεί να σημαίνει ότι εναρμονίζεται η Αφροδίτη με τις δράσεις στη ζωή μου? το γεγονός ότι μπορεί να νιώθω έντονα και παράφορα συναισθηματα και πολύ δύσκολα να τα εκφράσω σε αυτόν που πρέπει, είναι έκφραση της Αφροδίτης στην Παρθένο? (Σελήνη στον κριό, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Αν και γενικά για στην Παρθένο έχω διαβάσει ότι κυριαρχεί η λογική, και παρόλο που έχω 3 πλανήτες εκεί, στη ζωή μου ακολουθώ μάλλον το συναίσθημα τελικά, όσο κ αν δυσκολεύομαι να αποφασίσω(ζυγός γαρ) και συνηθως μου βγαίνει σε καλό

Quote Originally Posted by Alaia View Post
    καλογραμένο κ ενδιαφέρον άρθρο, συγχαρητήρια! Με ήλιο στο ζυγό κ ωροσκόπο στην παρθένο, έχω επίσης αφροδίτη στην Παρθένο στον 1ο οίκο. αυτό μπορεί να σημαίνει ότι εναρμονίζεται η Αφροδίτη με τις δράσεις στη ζωή μου? το γεγονός ότι μπορεί να νιώθω έντονα και παράφορα συναισθηματα και πολύ δύσκολα να τα εκφράσω σε αυτόν που πρέπει, είναι έκφραση της Αφροδίτης στην Παρθένο? (Σελήνη στον κριό, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Αν και γενικά για στην Παρθένο έχω διαβάσει ότι κυριαρχεί η λογική, και παρόλο που έχω 3 πλανήτες εκεί, στη ζωή μου ακολουθώ μάλλον το συναίσθημα τελικά, όσο κ αν δυσκολεύομαι να αποφασίσω(ζυγός γαρ) και συνηθως μου βγαίνει σε καλό
    Αγαπητή μου Alaia,

κανείς δεν είπε ότι το ζώδιο της Παρθένου ή η Αφροδίτη στην Παρθένο δεν έχει συναισθήματα. Απλώς, τείνουν να τα εκλογικεύουν ή να τα "κοσκινίζουν" και τα εκφράζουν πιο εύκολα με πράξεις παρά με λόγια.

Ενθουσιάστηκα με αυτά που διάβασα! Έχω Αφροδίτη στο Σκορπιό, αλλά δεν είμαι σίγουρη οτι τη βιώνω όπως μου περιγράφουν οτι θα έπρεπε... Εδώ μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους. Ευχάριστώ πολύ! :-)

Αγαπητή μου Χρυσάνθη,

τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά στις συναισθηματικές μας σχέσεις όσο ίσως φαίνεται σ' αυτό το άρθρο. Η Αφροδίτη δείχνει πως θέλουμε να χαρούμε τον έρωτα και γενικά την ζωή αλλά δεν είναι ο μόνος δείκτης για τα συναισθηματικά μας. Η Αφροδίτη από μόνη της δεν δείχνει την φύση και την έκβαση των σχέσεων μας.

Ο Ζυγός δεν είναι μόνο "χαλαρό ανέμελο στυλάκι". Κι ο Ζυγός θέλει συντροφικές σχέσεις μόνιμες, απλώς θέλει (και ξέρει) να διατηρεί το φλερτ ζωντανό και την παιχνιδιάρικη πλευρά της σχέσης. Ξέρει να βάζει τον εαυτό του στην θέση του άλλου ώστε να τον κατανοεί και έχει εμπιστοσύνη στην αγάπη. Η Αφροδίτη στο 8ο σπίτι αποκτά όμως και κάτι από Σκορπιό. Αυτό φαίνεται άλλωστε σ' αυτά που λες: το σκοτεινό στοιχείο, η ευχαρίστηση που μετατρέπεται σε πόνο, το αίσθημα της απώλειας, η κτητικότητα... Αυτά τα διαφορετικά στοιχεία πρέπει να βρουν τρόπο να λειτουργήσουν μαζί.

Στο ωροσκόπιο μιας γυναίκας, ο Ήλιος δείχνει το πρότυπο του άντρα που την ελκύει. Αυτό το πρότυπο κι οι ανάγκες που δείχνει ο Ήλιος μπορεί να είναι και δύσκολο να συμβιβαστούν με τα αιτήματα της Αφροδίτης. Μετά είναι και η κατάσταση του 5ου και 7ου οίκου που αφορούν τις συναισθηματικές μας σχέσεις. Όλοι αυτοί οι παράγοντες πρέπει να εξεταστούν μαζί.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση Κοραλλία. Έχεις δίκιο, τι να σου κάνουν και τα άστρα αν εγώ είμαι απαίδευτη στις σχέσεις μου-όπως ανακαλύπτω συνέχεια τώρα τελευταία..Για το Ζυγό συμφωνώ απόλυτα..απλά δεν το έθεσα καλά. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο όμως, πόση βαρύτητα έχει το ότι η προοδευμένη μου Αφροδίτη είναι στο Σκορπιό? Μήπως αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι ενέργειες 8ου οίκου και προοδευμένης θέσης Αφροδίτης τώρα είναι πιο αρμονικές? Και πόση βαρύτητα έχουν οι διελεύσεις? Για τις διελεύσεις λοιπόν θα λαμβάνουμε υπόψιν την προοδευμένη Αφροδίτη ή τη γενέθλια? Πάντως σε κάθε περίπτωση ο 5ος οίκος μου-ακμή στο Δίδυμο-κάνει αντίθεση με τον Ήλιο μου και ο 7ος περιέχει τη Σελήνη μου η οποία κάνει κυρίως δύσκολες όψεις με άλλους πλανήτες...μήπως λοιπόν εξηγούνται όλα?

Γεια σου, Χρυσάνθη μου.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό και στον 8ο οίκο δεν λειτουργεί αρμονικά γιατί είναι σε αδυναμία σ' αυτό το ζώδιο και τον οίκο. Ο λόγος είναι γιατί "φορτίζει" τις σχέσεις της με έντονα συναισθήματα και απαιτήσεις. Πιστεύω ότι οι διελεύσεις λειτουργούν περισσότερο στο γενέθλιο και λιγότερο στα προοδευτικά συστήματα.

Είναι αλήθεια πάντως ότι η Σελήνη στο 7ο και στην Παρθένο έχει πολύ διαφορετικές ανάγκες από την Αφροδίτη στον Ζυγό και τον 8ο οίκο. Επίσης η Σελήνη στο 7ο συχνά φέρνει μεγάλη αστάθεια στις σχέσεις γιατί είναι μεταβλητό σώμα και εδώ είναι μάλιστα και σε μεταβλητό ζώδιο. Το ότι ο Ερμής, κυβερνήτης του 5ου, κάνει τετράγωνο με την Σελήνη σου στο 7ο δεν βοηθά επίσης την κατάσταση. Ο Ήλιος σου επίσης στα μεταβλητά. Θα έλεγα ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις πρώτα εσύ μέσα σου τι ακριβώς θέλεις από τις σχέσεις σου και τι περιμένεις από τους άλλους.

Μπορείς όμως να γίνεις η τέλεια σύντροφος κατά την γνωστή ρήση... κυρία στο σαλόνι (Αφροδίτη στον Ζυγό), νοικοκυρά στην κουζίνα (Σελήνη στην Παρθένο) και παθιάρα στο υπνοδωμάτιο (Αφροδίτη στο 8ο.) Τα συνδυάζεις όλα, αρκεί να βρεις την χρυσή τομή και τον άντρα που θα του τα προσφέρεις!

Όνομα:
    Tinkerbell

Καταπληκτικό άρθρο!!! Η Σελήνη μου (Καρκίνος) βρίσκεται στον 12ο οίκο και κάνει μια, μοναδική όψη (τετράγωνο) με το Μεσουράνημα (Κριός). Τι χαρά... Υπάρχει λόγος για τη δική μου ταλαιπωρία... Διαβάζοντας τα προηγούμενα μηνύνατα και το άρθρο μπήκα λίγο στο νόημα. Δυσκολεύομαι (Παρθένος) να τα βρω με την Αφροδίτη και τη Σελήνη μου (Υδροχόος). Ελπίζω διαβάζοντας να συνδυάσω τα κομμάτια αυτού του πάζλ και να κατανοήσω τις επιλογές μου! :embarrest
    Ευχαριστώ!
    ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ ! ! !

(Σωκράτης)

Όλα στην ζωή τείνουν προς την μεταβλητότητα…

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)