- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 13 of 13
Thread: προοδευτικό ωροσκόπιο
-
27-05-2009, 05:14 AM #11
Re: προοδευτικό ωροσκόπιο
Γειαααα..
Παρατηρώντας τις διελεύσεις τις προηγούμενες ημέρες είχα δει ότι ο διελαύνων ¶ρης έκανε αντίθεση με τον γενέθλιο Πλούτωνα μου.
Παρατηρώντας τυχαία μια μέρα τον προοδευτικό χάρτη μου είδα ότι ο προοδευμ. ¶ρης κάνει αντίθεση με τον προοδευμ. Πλούτωνα.
Ενώ στον χάρτη Ηλιακού τόξου ο ¶ρης του solar arc κάνει αντίθεση με τον γενέθλιο Πλούτωνα μου..
Μου κίνησαν την περιέργεια όλα αυτά..
Αρχικά ήθελα να ρωτήσω αν δίνεται ιδιαίτερη σημασία σε μια όψη μεταξύ δυο προοδευμένων πλανητών, όπως προανέφερα και αν η ανοχή εδώ πρέπει να είναι πιο μικρή ή είναι η ίδια όπως και στον γενέθλιο χάρτη. Η συγκεκριμένη όψη είναι σχεδόν στις 5 μοίρες στον προοδευμένο χάρτη, αλλά είναι συγκλίνουσα.
Όταν παρατηρούμε μια όψη να επαναλαμβάνεται να το πω δεν πρέπει να της δίνουμε λίγο περισσότερη σημασία? Μάλλον ναι είναι η απάντηση..τι ρωτώ..και προφανώς βγάζει πιο έντονα τα χαρακτηριστικά της ε..
Όποια έξτρα γνώμη καλοδεχούμενη..Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
27-05-2009, 08:48 AM #12
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
27-05-2009, 10:52 AM #13
Bonjour αγαπητέ!:toung:
Με μυρωδιά αυγούλας η απάντηση..
Merci αρχικά!
Αυτό που λέω για ανοχή αναφέρομαι στους πλανήτες του προοδευμένου αν πρέπει να έχουν μικρή ντε και καλά για να πω ότι βγάζουν τη δυναμική τους. Δηλαδή ο πρ. ¶ρης με πρ. Πλούτωνα πρέπει να είναι σε αντίθεση με ανοχή 1 μοίρα για να της δώσω σημασία. Αυτό κατάλαβα...
Στο solar arc που κάνει ο ¶ρης αντίθεση με τον γενέθλιο ΠΛούτωνα είναι μικρότερη απο 1 μοίρα η ανοχή. Για εκεί είμαι σίγουρη..
Θα την προσέξουμε ιδιαιτέρως να δούμε..Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.