s
Κρονος-Ουρανός
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Κρονος-Ουρανός

Καλημερα,
    θα ηθελα να μου δωσετε βοηθεια σχετικα με μια οψη.
    Ο natal κρονος στις 27 του Τοξοτη στην ακμη του 4 οικου. (ακμη 4ου 26 20 τοξοτη) αυτη την στιγμη ο trans ουρανος στις 25 52 των Ιχθυων κανει συνοδο σχεδον στην ακμη του 7 natal οικου μου ( ακμη 26 50 ιχθυς )και τετραγωνο με τον natal κρονο μου. Αυτο πως ερμηνευεται??
    α! και φυσικα κανει αντιθεση με τον ωροσκοπο μου!!!
    Ευχαριστω πολυ.
    Νικη

Re: Κρονος-Ουρανός

Βοηθεια σας παρακαλω.....!εχετε τη καλοσυνη να μοθ εξηγησετε τι σημαινει συνοδος κρονου ουρανου στο σκορπιο σε ερωτικη συναστρια?

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by ελσακι View Post
    Βοηθεια σας παρακαλω.....!εχετε τη καλοσυνη να μοθ εξηγησετε τι σημαινει συνοδος κρονου ουρανου στο σκορπιο σε ερωτικη συναστρια?
    Παρόλο που δεν αναφέρεις ζώδια, οίκους και άλλες όψεις τους....μην μπεις καλύτερα στην διαδικασία να το κάνεις. Αφου ελέγχεις συναστρία ξεκίνα απο τα φώτα και τους προσωπικούς πλανήτες. Εχουν να σου πουν περισσότερα. Οταν οι αργοκίνητοι πλανήτες κάνουν όψη μεταξύ τους είναι μικρής (εως και καμίας μη πω) σημασίας, αν δεν εμπλέκεται και κάποιος προσωπικός.

Σε ευχαριστω πολυ black moon.τα εχω κανει ολα αυτα που λες...Βεβαια δε ξερω πωσ βρισκουμε σε ποιον οικο γινεται...
    Γραφω οτι ειναι στο σκορπιο.Κοιταζω σε ποιους οικους ειναι ο σκορπιος στο προσωπικο του καθενος η στο συνθετο?

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Bγάζεις δύο συναστρίες, μία με τα δικά σου στοιχεία πρώτα και μία με του συντρόφου. Έτσι βλέπεις σε ποιόν τομέα (οίκο) επηρρεάζει τον καθένα σας η σύνοδος. Εάν έχετε κοντινούς ωροσκόπους, τότε μόνο θα μπορεί να πέσει στον ίδιο οίκο και στους δύο. Για τους αργούς πλανήτες σε συναστρία είχε γίνει και μια συζήτηση στο παρακάτω θέμα - ρίξε μια ματια σε αυτό το μέρος της κουβέντας, ίσως σε βοηθήσει σε κάτι

Αστρολογία για όλους - View Single Post - Σαγηνευτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας

Τα ίδια πράγματα ισχύουν για τους αργούς όχι μόνο σε σχέσεις με διαφορά ηλικίας αλλά σε κάθε σχέση: αφορούν μεγάλες ομάδες συνανθρώπων μας παρομοιας ηλικιακής «περιοχής» (π.χ. συναστριακά θα έχεις τη συγκεκριμένη όψη με όλους όσους γενήθηκαν την ίδια χρονιά με τον σύντροφό σου).

Τον σύνθετο άσε τον, είναι για άλλη δουλειά.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΛ,
    εβαλα μια ερωτηση και το μελος Ελσα εθεσε μια ερωτηση που θα μπορουσε να ανοιξει δικο της θεμα. Δεν το σχολιαζω βεβαια αυτο.
    Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει τα φωτα του στην δικη μου ΠΡΩΤΗ ερωτηση που ελεγε "Καλημερα,
    Ο natal κρονος στις 27 του Τοξοτη στην ακμη του 4 οικου. (ακμη 4ου 26 20 τοξοτη) αυτη την στιγμη ο trans ουρανος στις 25 52 των Ιχθυων κανει συνοδο σχεδον στην ακμη του 7 natal οικου μου ( ακμη 26 50 ιχθυς )και τετραγωνο με τον natal κρονο μου. Αυτο πως ερμηνευεται??
    Ευχαριστω πολυ.
    Νικη "
    Ξανα ευχαριστω για την καταννοηση!!!!

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by nilia View Post
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΛ,
    εβαλα μια ερωτηση και το μελος Ελσα εθεσε μια ερωτηση που θα μπορουσε να ανοιξει δικο της θεμα. Δεν το σχολιαζω βεβαια αυτο.
    Επειδή και το σχολίασες, και το κοκκίνησες, ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕΣ ΕΠΙΣΗΣ, νιώθω την υποχρέωση να σου απαντήσω πάνω σ' αυτό (αφού της έδωσα και κάποια απάντηση), όταν η επικεφαλίδα του θέματος σου είναι "χαλαρή", δηλαδή οσο πιο αφηρημένη πάνω σ' αυτό που ρωτάς, τόσο πιο πολλοί μπορούν να θέσουν εκει ενα σχετικό ερώτημα. Για παράδειγμα αλλο "Κρόνος-Ουρανός", άλλο "Σύνοδος Κρόνου-Ουρανου σε συναστρία". Το μέλος Ελσα δεν παρέβηκε κανέναν κανονισμό αν δεν κάνω λάθος. Αποκλειστικότητα στα θέματα δεν παρέχει το σαιτ απ' όσο επίσης ξέρω. Απλά δεν πρέπει να ξεφεύγει κάποιος απο αυτό που ορίζει το θέμα για να εξυπηρετούμαστε στην αναζήτηση, και να μην προκαλείται χάος.

Καλή συνέχεια.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by nilia View Post
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΛ,
    Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει τα φωτα του στην δικη μου ΠΡΩΤΗ ερωτηση που ελεγε "Καλημερα,
    Ευχαριστω πολυ.
    Νικη "
    Ξανα ευχαριστω για την καταννοηση!!!!

Αγαπητη Niκη, το φορουμ δεν ειναι τσιφλικι κανενος,το θεμα ειναι Κρονος Ουρανος κ ασχετα με το ποιος το ξεκινησε,ολοι μπορουν να εκθεσουν τις αποριες τους σχετικα με το θεμα αυτο,οσο για την δικη σου πρωτη ερωτηση,για να μην απαντησει κανεις σημαινει τρια πραγματα,η δεν ηθελε,η δεν ηξερε η πολυ απλα βαριοταν,επρεπε να χεις καταλαβει οτι κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να απαντα επομενως θα πρεπει να κανεις υπομονη,αν δεν μπορεις να κανεις υπομονη,το σαιτ εχει αστρολογο κ μπορεις να κλεισεις ενα ραντεβου για να μαθεις τις λεπτομερειες του χαρτη σου, το προσπερναμε λοιπον κ σου λεω οτι η διελευση του ουρανου κ πλανητικες οψεις που σχηματιζει,θα σου φερουν ανατροπες κ αναστατωσεις σε θεματα 7ου οικου(συζυγος,συνεργατες κτλ) με αποτελεσμα να γινεσαι εκρηκτικη κ να μην ξερεις πως να χειριστεις καποιες καταστασεις,καλο ειναι να ελεγχεις τα νευρα σου κ να δωσεις λγη ελευθερια στους γυρω σου.

Σιγουρα δεν ειναι τσιφλικι κανενος, αλλα οταν καποιος ανοιγει ενα θεμα εγω τουλαχιστον σεβομαι αυτον που το ανοιξε, αν ξερω τον απαντω αν οχι θεωρω οτι δεν πρεπει να καλυψω την ερωτηση του , να την παρακαμψω , ή να τον αγνοησω να πω?? Θα εθετα αλλη ερωτηση , γιατι δοξα τον Θεο δεν υπαρχει καποιος περιορισμος ερωτησεων, που θα υπηρχε χωρος να συζητηθει και το δικο μου θεμα και του αλλου. Αυτο θεωρω οτι ειναι πρεπον στα πλαισια του σεβασμου της κατανοησης και της αλληλοβοηθειας.Βεβαια καθε συζητηση επι παντος θεματος μας βοηθαει αλλα οταν μπλεκονται τα θεματα μεταξυ τους πχ ενα γεννεθλιο με μια συναστρια τοτε σιγουρα υπαρχει μπερδεμα και ισως οχι η επικοδομητηκη συζητηση των θεματων ξεχωριστα που θα βοηθουσε οχι μονο τον ερωτοντα αλλα και αυτους που διαβαζουν και θελουν να μαθουν μεσα απο παραδειγματα.
    Αλλωστε για αυτο ειμαστε εδω, τουλαχιστον εγω, για να μαθαινουμε να δινουμε και να παιρνουμε με σεβασμο, εκτιμηση και αγαπη.

Σας ευχαριστω.

Όνομα:
    Ράνια

Για το αν μπλέκονται τα θέματα όπως σου εξήγησα και παραπάνω ευθύνεται αυτος που επιλέγει την επικεφαλίδα του θέματος που ανοίγει. Αν αυτός που εισχωρεί σε κάποιο θέμα ρωτάει ασχετα, η διαχείριση τα στέλνει εκεί που πρέπει χωρίς διακρίσεις. Και τέλος επειδή ίσως κάποιος δεν γνωρίζει ή δεν εχει τον χρόνο ή οτιδήποτε άλλο δεν θα πεί πως δεν σε σέβεται. Γιατι να μην σε σέβεται? Προηγούμενα δεν εχει κανείς με κανέναν.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)