s
Ερώτηση ωριαίας αστρολογίας... - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 31 to 40 of 51
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Ερώτηση ωριαίας αστρολογίας...

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    σωστα μιλας... αλλα δεν ξερουμε με σιγουρια τι ακριβως ειναι το αλλο προσωπο. οποτε υποθετικα μιλω για τον 7ο. Αν ειναι ο 5ος, τότε ο παράγωγος 5ος είναι ο 9ος με ¶ρη / Αφροδίτη μέσα (ο ¶ρης και κυβερνήτης), οπότε δείχνει κι αυτός να έχει στο μυαλό του κάτι... η όψη που εχει από δία όμως που συμβολίζει τον ίδιο μόλις έγινε (45) και δείχνει πάλι να αποκλινει. μήπως πέρασε;

Βασιλη μου ετσι περιπλεκονται τα πραγματα,το τι ειναι το αλλο προσωπο θα το δουμε απο τον ωροσκοπο κ μονο κ απο τις οψεις, υπαρχει κυβερνητης γιατι να την αναζητησουμε αλλου? ο παραγωγος οικος που κοιτας για τα ερωτικα του αντρα, ειναι για να δουμε αν υπαρχει αλλη σχεση.

Όνομα:
    Βασίλης

χμ, δε συμφωνω σε αυτό... νομίζω χρειαζεται... αλλά πάλι δε θέλω να περιπλέξω τα πράγματα... ας τ' αφησουμε αν νομιζεις...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

σωστα μιλας... αλλα δεν ξερουμε με σιγουρια τι ακριβως ειναι το αλλο προσωπο. οποτε υποθετικα μιλω για τον 7ο. Αν ειναι ο 5ος, τότε ο παράγωγος 5ος είναι ο 9ος με ¶ρη / Αφροδίτη μέσα (ο ¶ρης και κυβερνήτης), οπότε δείχνει κι αυτός να έχει στο μυαλό του κάτι... η όψη που εχει από δία όμως που συμβολίζει τον ίδιο μόλις έγινε (45) και δείχνει πάλι να αποκλινει. μήπως πέρασε;
    Αγαπητέ Βασίλη, αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι η σχέση που εξετάζουμε είναι μία πλατωνική! Τα παιδιά δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι, ούτε είχαν σεξουαλική επαφή... και γιαυτό τέθηκε η ερώτηση! Υπάρχει κάτι μεταξύ τους πλατωνικό, όπου η κοπέλα γιατί γιαυτή μπορώ να ξέρω σίγουρα το βλέπει σοβαρά! Αλλά ο ¶ρης δεν θα κάνει (45) με τον Ποσειδώνα? αυτό όπως και η σύνοδος με τον Δία δείχνει ψευδαισθήσεις?

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by diavolina! View Post
    Έρση μου αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το δούμε σε αυτόν το χάρτη αν θα γίνει σχέση? Η διαφορά ηλικίας είναι 7 χρόνια και όντως εκείνη το βλέπει σοβαρά!
    :toung: εγώ μπορώ να σου απαντήσω γιατί εξαρτώνται όλα απο αυτόν ... αλλά 1ον δεν είμαι ο Γιάννης και 2ον δεν ξέρω πως φαίνεται μέσα στο χάρτη! αλλά υποθέτω ότι κάτι θα κάνει ο Δίας!!!
    Καταρχην τα 7 χρονια δεν ειναι κ τοση διαφορα ηλικιας κατα δευτερον στο ωριαιο ειμαι πολυ αυστηρη,η ερωτηση ηταν αν θα συνευρεθουν ερωτικα μεσα στον Μαιο,που σημαινει ακομη κ ολες οι οψεις να ηταν θετικες η απαντηση θα ηταν, πως ναι θα συνευρεθουν ερωτικα,αλλο το ενα κ αλλο το αλλο.
    Τωρα για το αν τα πραγματα εξαρτωνται απο αυτον,εχω καποιες υποψιες, τον Γιαννη τον ρωτησα για να δω τον τροπο σκεψης του.

Όνομα:
    Τίνα

χμ, δε συμφωνω σε αυτό... νομίζω χρειαζεται... αλλά πάλι δε θέλω να περιπλέξω τα πράγματα... ας τ' αφησουμε αν νομιζεις...

Βασιλη μου αν δεν εχεις εσυ προβλημα με ενδιαφερει να μας πεις τι σκεφτεσαι

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Βασιλη μου ετσι περιπλεκονται τα πραγματα,το τι ειναι το αλλο προσωπο θα το δουμε απο τον ωροσκοπο κ μονο κ απο τις οψεις, υπαρχει κυβερνητης γιατι να την αναζητησουμε αλλου? ο παραγωγος οικος που κοιτας για τα ερωτικα του αντρα, ειναι για να δουμε αν υπαρχει αλλη σχεση.
    Έρση μου αυτό σημαίνει ότι αφού ο Δίας θα κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο, ότι δεν υπάρχουν αισθήματα από τον Δία? από την μεριά του άντρα!

Καταρχην τα 7 χρονια δεν ειναι κ τοση διαφορα ηλικιας κατα δευτερον στο ωριαιο ειμαι πολυ αυστηρη,η ερωτηση ηταν αν θα συνευρεθουν ερωτικα μεσα στον Μαιο,που σημαινει ακομη κ ολες οι οψεις να ηταν θετικες η απαντηση θα ηταν, πως ναι θα συνευρεθουν ερωτικα,αλλο το ενα κ αλλο το αλλο.
    Τωρα για το αν τα πραγματα εξαρτωνται απο αυτον,εχω καποιες υποψιες, τον Γιαννη τον ρωτησα για να δω τον τροπο σκεψης του.
    Το κατάλαβα γιατί ρώτησες τον Γιάννη. . . .:embarrest
    οκ! κατάλαβα ότι η απάντηση που θα καταλήξουμε στον ωριαίο αφορά την ερώτηση! αλλά μπορούμε να δούμε και άλλα πράγματα;;;!

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by diavolina! View Post
    Αλλά ο ¶ρης δεν θα κάνει (45) με τον Ποσειδώνα? αυτό όπως και η σύνοδος με τον Δία δείχνει ψευδαισθήσεις?
    '

Μπορεί... αλλά ίσως κι αυτό το όμορφο πλατωνικό που περιγράφεις. κι ό,τι απομείνει μετά από αυτό σαν συναισθηματική εμπειρία..
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Βασίλης

Βασιλη μου αν δεν εχεις εσυ προβλημα με ενδιαφερει να μας πεις τι σκεφτεσαι
    δε σκεφτομαι κατι ιδιαιτερο. απλα μεθολογικα ήξερα ως τωρα οτι αξιζει ειδικα στα ερωτηματα που αφορουν και αλλο προσωπο να βλεπεις και τον τρπο που κοιταει αυτος το θεμα με βαση τους παραγωγους. και μου φανηκε οτι αξιζει να το δουμε κι εδω.

Όνομα:
    Τίνα

Έρση μου αυτό σημαίνει ότι αφού ο Δίας θα κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο, ότι δεν υπάρχουν αισθήματα από τον Δία? από την μεριά του άντρα!

Αισθηματα υπαρχουν διοτι του 5 ο κυβερνητης πηγαινει στον 7ο κ αυτο ειναι θετικο,επισης μεσα στον 5ο ειναι κ ο πλουτωνας που δειχνει παθος ενταση κτλ.,αυτο που φανταζομαι ειναι οτι ο τυπος ειναι κ 'αλλου' γιατι πρωτον, σε διπλο ζωδιο ειναι η ακμη του 5ου κ δευτερον,ο κυβερνητης ειναι στον Υδροχοο που δεν δειχνει να ψαχνεται για δεσμευση,επιπλεον ο 9ος του,εχει μεσα Αφροδιτη κ Αρη κ για εμενα αυτο ειναι σοβαρη ενδειξη οτι παιζεται κ αλλη σχεση.

Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)