- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 51
Thread: Ερώτηση ωριαίας αστρολογίας...
-
14-05-2009, 10:19 PM #31
Re: Ερώτηση ωριαίας αστρολογίας...
Βασιλη μου ετσι περιπλεκονται τα πραγματα,το τι ειναι το αλλο προσωπο θα το δουμε απο τον ωροσκοπο κ μονο κ απο τις οψεις, υπαρχει κυβερνητης γιατι να την αναζητησουμε αλλου? ο παραγωγος οικος που κοιτας για τα ερωτικα του αντρα, ειναι για να δουμε αν υπαρχει αλλη σχεση.
-
14-05-2009, 10:21 PM #32
χμ, δε συμφωνω σε αυτό... νομίζω χρειαζεται... αλλά πάλι δε θέλω να περιπλέξω τα πράγματα... ας τ' αφησουμε αν νομιζεις...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
14-05-2009, 10:25 PM #33
Αγαπητέ Βασίλη, αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι η σχέση που εξετάζουμε είναι μία πλατωνική! Τα παιδιά δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι, ούτε είχαν σεξουαλική επαφή... και γιαυτό τέθηκε η ερώτηση! Υπάρχει κάτι μεταξύ τους πλατωνικό, όπου η κοπέλα γιατί γιαυτή μπορώ να ξέρω σίγουρα το βλέπει σοβαρά! Αλλά ο ¶ρης δεν θα κάνει (45) με τον Ποσειδώνα? αυτό όπως και η σύνοδος με τον Δία δείχνει ψευδαισθήσεις?
-
14-05-2009, 10:25 PM #34
Καταρχην τα 7 χρονια δεν ειναι κ τοση διαφορα ηλικιας κατα δευτερον στο ωριαιο ειμαι πολυ αυστηρη,η ερωτηση ηταν αν θα συνευρεθουν ερωτικα μεσα στον Μαιο,που σημαινει ακομη κ ολες οι οψεις να ηταν θετικες η απαντηση θα ηταν, πως ναι θα συνευρεθουν ερωτικα,αλλο το ενα κ αλλο το αλλο.
Τωρα για το αν τα πραγματα εξαρτωνται απο αυτον,εχω καποιες υποψιες, τον Γιαννη τον ρωτησα για να δω τον τροπο σκεψης του.
-
14-05-2009, 10:28 PM #35
-
14-05-2009, 10:30 PM #36
-
14-05-2009, 10:36 PM #37
-
14-05-2009, 10:39 PM #38
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
14-05-2009, 10:42 PM #39
-
14-05-2009, 10:46 PM #40
Έρση μου αυτό σημαίνει ότι αφού ο Δίας θα κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο, ότι δεν υπάρχουν αισθήματα από τον Δία? από την μεριά του άντρα!
Αισθηματα υπαρχουν διοτι του 5 ο κυβερνητης πηγαινει στον 7ο κ αυτο ειναι θετικο,επισης μεσα στον 5ο ειναι κ ο πλουτωνας που δειχνει παθος ενταση κτλ.,αυτο που φανταζομαι ειναι οτι ο τυπος ειναι κ 'αλλου' γιατι πρωτον, σε διπλο ζωδιο ειναι η ακμη του 5ου κ δευτερον,ο κυβερνητης ειναι στον Υδροχοο που δεν δειχνει να ψαχνεται για δεσμευση,επιπλεον ο 9ος του,εχει μεσα Αφροδιτη κ Αρη κ για εμενα αυτο ειναι σοβαρη ενδειξη οτι παιζεται κ αλλη σχεση.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.