s
Ερώτηση ωριαίας αστρολογίας... - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 21 to 30 of 51

Re: Ερώτηση ωριαίας αστρολογίας...

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Προσθετοντας και το δικο μου μικρο λιθαρακι , ομολογω οτι στο συγκεκριμενο παραδειγμα , με μια γενικη ματια , δυστηχως ο Ερωτας αποτελει πληγη για την κοπελα αυτη. Τα ερωτικα αισθηματα που εισπρατει δυστηχως ειναι κατα κυριον λογο ψυχρα.
    Αυτο το παρατηρησα διοτι ο κυβερνητης του 5ου κατευθυνεται σε συνοδο με τον Χειρωνα μεσα στον 7ο οικο. Θα μπορουσα να πω , οτι η ροη της ερωτικης ενεργειας μεταξυ των , κατευθυνεται περισσοτερο απο τον φιλο μας κ οχι την φιλη μας. Δηλαδη μεσα στον χαρτη φαινεται οτι η κοπελα περιμενει να κανει την κινηση ο φιλος μας κ γενικοτερα σαν εξαρτονται τα παντα απο αυτον.

Το καταπληκτικο στον χαρτη ειναι οτι η Αφροδιτη , προσπαθει να πιασει τον Αρη , σε ενα τρελο κυνηγητο , με τον Αρη να τρεχει λιγο γρηγορα στο δικο του γηπεδο (Κριος ) και η κακομοιρα η Αφροδιτη να εχει βρεθει να λαχανιαζει ( σε αδυναμια)... χεχεχε Μπορει να φαινεται οτι ετοιμαζεται για συνοδο αλλα πραγματικη συνοδος συμβαινει καπου στα μεσα του Ιουνιου.
    και σε σένα cancerian υποβάλλω τα σέβη μου! όντως το πάνω χέρι το έχει το αρσενικό! και όντως είναι πληγή για εκείνη! όμως μπορώ να πω ότι είναι και πολύ δυνατή η φίλη μου και νομιζω ότι αυτό φαίνεται που αντιπροσωπεύεται από τον Ήλιο! . . .Ο Δίας όμως κάνει και σύνοδο με τον Ποσειδώνα! Αυτό μας δείχνει ότι όλο αυτό είναι ψευδαίσθηση; ή κάτι ονειρικό;
    για μία σύντομα χρονικά, "ζεστή" ερωτική συνεύρεση!
    α!!! δεν παίζω... το άλλαξες!!!! :toung:
    φαντάζομαι ότι το σύντομα εννοούσες ότι θα γίνει σύντομα...έτσι όπως το άλλαξες μετά...
    Μπορει να φαινεται οτι ετοιμαζεται για συνοδο αλλα πραγματικη συνοδος συμβαινει καπου στα μεσα του Ιουνιου.
    αυτό που αναφέρεις...έτσι όπως το αναφέρεις μου δίνει την εντύπωση ότι λες και πότε μπορεί να γίνουν κάποια γεγονότα;;;; μέσα από την ωριαία μπορούμε να βγάλουμε και πότε θα γίνουν γεγονότα? δηλαδή αναλόγως πότε θα γίνουν οι όψεις τότε θα συμβούν και γεγονότα????

Όνομα:
    Τίνα

Προσθετοντας και το δικο μου μικρο λιθαρακι , ομολογω οτι στο συγκεκριμενο παραδειγμα , με μια γενικη ματια , δυστηχως ο Ερωτας αποτελει πληγη για την κοπελα αυτη. Τα ερωτικα αισθηματα που εισπρατει δυστηχως ειναι κατα κυριον λογο ψυχρα.
    Αυτο το παρατηρησα διοτι ο κυβερνητης του 5ου κατευθυνεται σε συνοδο με τον Χειρωνα μεσα στον 7ο οικο. Θα μπορουσα να πω , οτι η ροη της ερωτικης ενεργειας μεταξυ των , κατευθυνεται περισσοτερο απο τον φιλο μας κ οχι την φιλη μας. Δηλαδη μεσα στον χαρτη φαινεται οτι η κοπελα περιμενει να κανει την κινηση ο φιλος μας κ γενικοτερα σαν εξαρτονται τα παντα απο αυτον.

Το καταπληκτικο στον χαρτη ειναι οτι η Αφροδιτη , προσπαθει να πιασει τον Αρη , σε ενα τρελο κυνηγητο , με τον Αρη να τρεχει λιγο γρηγορα στο δικο του γηπεδο (Κριος ) και η κακομοιρα η Αφροδιτη να εχει βρεθει να λαχανιαζει ( σε αδυναμια)... χεχεχε Μπορει να φαινεται οτι ετοιμαζεται για συνοδο αλλα πραγματικη συνοδος συμβαινει καπου στα μεσα του Ιουνιου.

Γιαννη μου οσο αποτελει πληγη για τα ερωτικα της ο Χειρωνας αλλο τοσο αποτελει κ για τον ιδιο,μην ξεχνας οτι Διας ειναι αυτος,εκεινη παλι απο την μερια της (Ηλιος) θα κανει τετραγωνο με αυτον, με τον Χειρωνα κ τον Ποσειδωνα,τις οψεις δηλαδη που δεχεται ο Ηλιος τις δεχεται εξισου κ ο Διας,με την διαφορα οτι εκεινη δειχνει πιο σταθερα αισθηματα(Ταυρος) κ αποζητα την συναισθηματικη καλυψη,ενω εκεινος μαλλον ζητα κατι πιο χαλαρο κ ελευθερο ( υδροχοος).
    Οσο για την Αφροδιτη κακως την μελετας γιατι η κοπελα, μπορει να ηθελε να μαθει για θεμα Αφροδιτης ( σχεση) αλλα δεν το εθεσε ως ερωτημα.
    Επισης, μην μπερδευεσαι με την Αφροδιτη κ τον Αρη γιατι δεν θα συναντηθουν με ιδιομοιρια στο ζωδιου του Κριου τουλαχιστον. οσο κ να τρεχει να τον "πιασει" εκεινος θα προλαβει να αλλαξει ζωδιο κ να παει στον Ταυρο πριν εκεινη τον φτασει.

Όνομα:
    Βασίλης

σωστες οι παραρηρησεις σας ομως ο οίκος του προσωπου μας χρειαζεται και για να δουμε τους παραγωγους του και να δουμε αν υπαρχει ενδιαφερον κι απο τη δικη του πλευρα. Αν αυτός είναι ο έβδομος τι είναι γι' αυτόν ο ερωτών; φλερτ; σχέση; πάθος; κρυφό πάθος μηπως; αν ειναι φλερτ ο κυβερνητης ερμης κάνει τετραγωνο με το δια. καποιο πρόσωπο (φίλοι λόγω 11ου) που παρεμποδίζουν; επισης ο κρονος ειναι σε οίκο νερού και μαλιστα 8ο που δειχνει ότι μπορεί να έχει και συναισθηματικές δεσμεύσεις ή τουλάχιστον να είναι μπερδεμένος

οι ερωτησεις στον ερωτωντα εχουν και το νοημα να δουμε λιγο πιο ξεκαθαρα το αλλο προσωπο. με βαση τον 7ο μπερδευομαστε λιγο. κυβερνητης κρονος αλλα και συνοδος ποσειδωνα στον 7ο. τελικα το ατομο ειναι σοβαρό ή υπόσχεται; Ή εμείς νομίζουμε ότι υπάρχει κάτι που δεν... ; ας σημειωσουμε οτι με ήλιο κυβερνητη του ερωτωντα στο 10ο μπορει ο ερωτών να σκεφτεται επισημοποίηση, αλλά η όψη αν και θετική και ακόμα πρόσφατη (μία μοίρα) αποκλίνει, άρα μήπως ήταν κάτι και πάει; η επομενη οψη του ηλιου ειναι νομιζω με το δια αλλα θα αργησει (μεγαλη ανοχη). αν ο διας γυριζει αναδρομος συντομα ισως περιμενει να τον πλησιασει, but still...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by diavolina! View Post

α!!! δεν παίζω... το άλλαξες!!!! :toung:
    φαντάζομαι ότι το σύντομα εννοούσες ότι θα γίνει σύντομα...έτσι όπως το άλλαξες μετά...
    Χε χε χε !! Το αλλαξα γιατι στην συνεχεια σκεφτηκα αυτο που υπογραμμιζει η Ερση απο πανω...

Quote Originally Posted by diavolina! View Post
    αυτό που αναφέρεις...έτσι όπως το αναφέρεις μου δίνει την εντύπωση ότι λες και πότε μπορεί να γίνουν κάποια γεγονότα;;;; μέσα από την ωριαία μπορούμε να βγάλουμε και πότε θα γίνουν γεγονότα? δηλαδή αναλόγως πότε θα γίνουν οι όψεις τότε θα συμβούν και γεγονότα????
    Στην ωριαια φυσικα μπορεις να δεις ποτε θα συμβουν τα γεγονοτα.
    Οι συγκλινουσες οψεις οπως ειπαμε εκφραζουν μελλοντικες καταστασεις. Η ακριβεια τους θεωρειτε το σημειο το οποιο θα πραγματοποιηθει το ζητημα. Ο χρονος βεβαια ειναι λιγο δυσκολο κομματι διοτι εχει μεταβλητες την ταχυτητα των πλανητων , το ζωδιο , τον οικο , την Σεληνη. Οπου ολα αυτα μπορεις να τα συνδιασεις και να βρεις τον χρονο...
    Πχ αν εχουμε μια συνοδο η οποια δεν επηρεαζεται απο αλλους παραγοντες , με θετικους πλανητες οι οποιοι ειναι οι σημειοδοτοτες της υποθεσης και ετοιμαζονται να κανουν συνοδο (πχ) σε παρορμητικο ζωδιο μεσα σε γωνιακο οικο , τοτε τα αποτελεσματα θα φανουν μεσα σε ημερες (οπου οι μερες ειναι η διαφορα των μοιρων οσπου να φτασουν σε ακριβη συνοδο)

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Οσο για την Αφροδιτη κακως την μελετας γιατι η κοπελα, μπορει να ηθελε να μαθει για θεμα Αφροδιτης ( σχεση) αλλα δεν το εθεσε ως ερωτημα.
    Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο Ερση μου αλλα λατρευω να ψαχουλευω εναν ωριαιο χαρτη , ωστε να βρω πραγματα που δεν αφορουν μονο την ερωτηση αυτη καθ'αυτη.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    σωστες οι παραρηρησεις σας ομως ο οίκος του προσωπου μας χρειαζεται και για να δουμε τους παραγωγους του και να δουμε αν υπαρχει ενδιαφερον κι απο τη δικη του πλευρα. Αν αυτός είναι ο έβδομος τι είναι γι' αυτόν ο ερωτών; φλερτ; σχέση; πάθος; κρυφό πάθος μηπως; αν ειναι φλερτ ο κυβερνητης ερμης κάνει τετραγωνο με το δια. καποιο πρόσωπο (φίλοι λόγω 11ου) που παρεμποδίζουν; επισης ο κρονος ειναι σε οίκο νερού που δειχνει ότι μπορεί να έχει και συναισθηματικές δεσμεύσεις ή τουλάχιστον να είναι μπερδεμένος
    Σχετικα με τους θεμα φιλων που αναφερεις Βασιλη , σκεφτηκαμε ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραγμα!

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    σωστες οι παραρηρησεις σας ομως ο οίκος του προσωπου μας χρειαζεται και για να δουμε τους παραγωγους του και να δουμε αν υπαρχει ενδιαφερον κι απο τη δικη του πλευρα. Αν αυτός είναι ο έβδομος τι είναι γι' αυτόν ο ερωτών; φλερτ; σχέση; πάθος; κρυφό πάθος μηπως; αν ειναι φλερτ ο κυβερνητης ερμης κάνει τετραγωνο με το δια. καποιο πρόσωπο (φίλοι λόγω 11ου) που παρεμποδίζουν; επισης ο κρονος ειναι σε οίκο νερού που δειχνει ότι μπορεί να έχει και συναισθηματικές δεσμεύσεις ή τουλάχιστον να είναι μπερδεμένος

οι ερωτησεις στον ερωτωντα εχουν και το νοημα βα δουμε λιγο πιο ξεκαθαρα το αλλο προσωπο. με βαση τον 7ο μπερδευομαστε λιγο. κυβερνητης κρονος αλλα και συνοδος ποσειδωνα στον 7ο. τελικα το ατομο ειναι σοβαρό ή υπόσχεται; Ή εμείς νομίζουμε ότι υπάρχει κάτι που δεν... ; ας σημειωσουμε οτι με ήλιο κυβερνητη του ερωτωντα στο 10ο μπορει ο ερωτών να σκεφτεται επισημοποίηση, αλλά η όψη αν και θετική και ακόμα πρόσφατη (μία μοίρα) αποκλίνει, άρα μήπως ήταν κάτι και πάει; η επομενη οψη του ηλιου ειναι νομιζω με το δια αλλα θα αργησει (μεγαλη ανοχη). αν ο διας γυριζει ναδρομος συντομα ισως περιμενει να τον πλησιασει, but still...
    Βασιλη μου,διαφωνω σε καμμια περιπτωση δεν θα τον παρω κυβερνητη 7ου,θα τον επαιρνα 7ο μονο αν ρωτουσε για σχεση,κατι το οποιο δεν εκανε,οσο για τον δεκατο μπορει να δειχνει οτι θελει την επισημοποιηση,μπορει να δειχνει ομως την διαφορα ηλικιας η οτι κατα καποιο τροπο εμπλεκεται στα θεματα της καριερας της.

Γιαννη μου,γιατι λες οτι ολα εξαρτωνται απο εκεινον?

Εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο Ερση μου αλλα λατρευω να ψαχουλευω εναν ωριαιο χαρτη , ωστε να βρω πραγματα που δεν αφορουν μονο την ερωτηση αυτη καθ'αυτη.
    και ο συγκεκριμένος έχει ψωμί... όχι ότι ξέρω να τον αναλύω... αλλά εγώ ξέρω την ιστορία!!! και απλά εσείς μου την λέτε κομμάτι κομμάτι!!! πάντως πραγματικά είμαι εντυπωσιασμένη!!!

Όνομα:
    Βασίλης

Βασιλη μου,διαφωνω σε καμμια περιπτωση δεν θα τον παρω κυβερνητη 7ου,θα τον επαιρνα 7ο μονο αν ρωτουσε για σχεση
    σωστα μιλας... αλλα δεν ξερουμε με σιγουρια τι ακριβως ειναι το αλλο προσωπο. οποτε υποθετικα μιλω για τον 7ο. Αν ειναι ο 5ος, τότε ο παράγωγος 5ος είναι ο 9ος με ¶ρη / Αφροδίτη μέσα (ο ¶ρης και κυβερνήτης), οπότε δείχνει κι αυτός να έχει στο μυαλό του κάτι... η όψη που εχει από δία όμως που συμβολίζει τον ίδιο μόλις έγινε (45) και δείχνει πάλι να αποκλινει. μήπως πέρασε;
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Βασιλη μου,διαφωνω σε καμμια περιπτωση δεν θα τον παρω κυβερνητη 7ου,θα τον επαιρνα 7ο μονο αν ρωτουσε για σχεση,κατι το οποιο δεν εκανε,οσο για τον δεκατο μπορει να δειχνει οτι θελει την επισημοποιηση,μπορει να δειχνει ομως την διαφορα ηλικιας η οτι κατα καποιο τροπο εμπλεκεται στα θεματα της καριερας της.

Γιαννη μου,γιατι λες οτι ολα εξαρτωνται απο εκεινον?
    Έρση μου αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το δούμε σε αυτόν το χάρτη αν θα γίνει σχέση? Η διαφορά ηλικίας είναι 7 χρόνια και όντως εκείνη το βλέπει σοβαρά!
    :toung: εγώ μπορώ να σου απαντήσω γιατί εξαρτώνται όλα απο αυτόν ... αλλά 1ον δεν είμαι ο Γιάννης και 2ον δεν ξέρω πως φαίνεται μέσα στο χάρτη! αλλά υποθέτω ότι κάτι θα κάνει ο Δίας!!!

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)