- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 2 of 2
Thread: Προοδευτικος Χαρτης
-
13-05-2009, 01:15 AM #1
Προοδευτικος Χαρτης
Καλησπέρα!
Θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις όσον αφορά τον προοδευτικό χάρτη!
α) Γνωρίζω ότι οι πρόοδοι χρησιμοποιούνται για προβλέψεις με την έννοια ότι ενεργοποιούν στο πέρασμά τους γενέθλια χαρακτηριστικά αλλά θέλω να ρωτήσω αν αποκτούμε και τα χαρακτηριστικά του καινούριου ζωδίου ή οίκου όπου μπαίνουν.
Π.χ. αν εγώ είμαι ιχθύς με ήλιο στον 5ο κι ο προοδευτικός μου ήλιος είναι τώρα στον Κριό και στον 6ο, αυτό σημαίνει ότι έχω κι ανάλογα χαρακτηριστικά κριού που να εκδηλώνονται στον 6ο?
β) Οι καθημερινές διελεύσεις των πλανητών ενεργοποιούν με τη σειρά τους τους προοδευτικούς πλανήτες κι όψεις, όπως κάνουν και με τους γενέθλιους ή όχι?
(νομίζω πως διάβασα ό,τι άρθρο έβγαλε η αναζήτηση)
ευχαριστώ!
-
13-05-2009, 12:21 PM #2
Re: Προοδευτικος Χαρτης
Αγαπητέ μου Ζόζε,
στην πρώτη ερώτησή σου, πιστεύω πως ναι. Μην φανταστείς δραματικές αλλαγές, δηλαδή ότι θα αρχίσεις ξαφνικά να λειτουργείς ως Κριός με πρώτη προτεραιότητα τα επαγγελματικά σου αλλά σ' ένα ψυχολογικό επίπεδο και σε ένα πρακτικό επίπεδο ζωής θα δώσει κάποιο χρώμα. Ιδιαίτερα ο Ήλιος αλλά και οι άλλοι πλανήτες.
Στην δεύτερη ερώτησή σου, επίσης ναι. Πιστεύω ότι οι διελεύσεις λειτουργούν και στους προοδευτικούς χάρτες.
Η συνεχής προσωπική σου παρατήρηση όμως θα σου δώσει περισσότερη γνώση και θα σε βοηθήσει να καταλήξεις στην δική σου άποψη.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.