s
Πλουτωνας διελαυνει Ωροσκοπο/Ηλιο - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 41 to 50 of 97
    Όνομα:
    Βασίλης

Re: Πλουτωνας διελαυνει Ωροσκοπο/Ηλιο

Κι εγώ γενέθλιο το έχω, Μητσάκο Γενέθλιο δυστυχώς...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    ΝΙΚΗ

[QUOTE=jupiterios;83710]Η δημοσιευση σου αυτη φιλε Μητσακο επιβεβαιωνει την υποψια μου οτι τελικα ο 8ος οικος -και οχι οπως νομιζα ο 12ος- ειναι ο πιο δυσκολος, ο πιο οδυνηρος και ο πιο σκοτεινος οικος του ωροσκοπιου.
    Λενε οτι η πιο σκοτεινη ωρα της ημερας ειναι λιγο πριν ξημερωσει. Αστρολογικα πριν το ξημερωμα προηγειται ο 12ος οικος στον οποιο παραδοσιακα εχουν αποδοθει πλειστα μυρια κακα, βασανα και καταστροφες... Ομως απο προσωπικη πειρα θελω να πω οτι τελικα τα χειροτερα βιωματα τα ειχα οποτε διερχοταν ο Διας (κυβερνητης μου) απο τον αλλο υδατινο οικο, αυτον του Πλουτωνα, τον 8ο. Και σε αυτο μαλλον συνηγορει και η δικη σου μαρτυρια.
    Αλλος με αναλογες εμπειριες που αφορουν Πλουτωνα ή 8ο οικο?...[/QUOTE

γεια σας. Οσον αφορα τον 8ο θα παραθεσω κ τα δικα μου βιωματα για να επιβεβαιωσω
    τη σκοτεινοτητα του Πλουτωνα. Εχω γενεθ. ηλιο στον 8ο ( σε ακριβειας
    τετραγωνο με κρονο). Το 1999 δυο μερες μετα τα γενεθλια μου κ οταν ο διελαυνων κρονος ηταν σε συνοδο με τον ηλιο μου κ ο διας πλησιαζε, εχασα ξαφνικα κ σοκαριστικά
    τον πατερα μου. Λιγο μετα η μητερα μου υπεστη εμφραγμα, σωθηκε, αλλα απο τοτε
    ειμαι εγκλωβισμενη μαζι της.
    Με αυτο το πρωτο περασμα του κρονου κ του δια απο τον 8ο μου εζησα τις πιο
    οδυνηρες στιγμες μου. Κ δε θελω να σκεφτομαι το δευτερο περασμα......
    Θα κλεισω αναφεροντας κ το τετραγωνο που εκανε με τον 8ο μου,
    αρχες του 2006 οταν εχασα ενα αλλο αγαπητο μου προσωπο....
    Συμφωνω λοιπον οτι ο 8ος ειναι ο πιο σκοτεινος κ οδυνηρος οικος του ωροσκοπιου...

Όνομα:
    Τονια

1) Τη μερα του γάμου μου (1-1-1995) ο διελαύνων Πλούτωνας (από 12ο οίκο και Σκορπιό) έκανε μια αντίθεση-επίθεση στον γενέθλιο Ήλιο μου κι ένα εξάγωνο με την γενέθλια Σελήνη. Τα φώτα μου βρίσκονται σε μια εξόχως υποστηρικτική τριγωνική γενέθλια σχέση.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο γάμος ήταν εντελώς ξένος στη φύση μου. Μου ήταν και μου είναι δύσκολο να λειτουργήσω εντός του, ν’ ανταποκριθώ στις διαρκείς υποχρεώσεις, να μαγειρεύω, να κρατάω ένα σπίτι σε επίπεδο που δεν θα προκληθεί επέμβαση της Υγειονομικής Υπηρεσίας. Ομολογώ ότι τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια αυτός ο συνεχής αγώνας είναι ότι δυσκολότερο για μένα.

Εννοείται πως θα την είχα κοπανήσει με συνοπτικές διαδικασίες αν δεν υπήρχε το εξάγωνο της Σελήνης, τουτέστιν η ενεργοποίηση της θηλυκής μου πλευράς….που περιλαμβάνει την αφάνταστα ανακουφιστική συνύπαρξη με έναν έξυπνο άντρα που είναι πάντα υποστηρικτικός σε όλα τα δύσκολα και πονεμένα ενός σκληρού ωροσκοπίου σαν το δικό μου και κυρίως την ευχάριστη έκπληξη που είναι τα παιδιά μου.

Συνοψίζω ο διευλάνων Πλούτωνας με την αντίθεση του με τον Ήλιο σηματοδοτεί μια διαρκή δοκιμασία της προσωπικότητας-Ήλιος και μια ευλογία για τη θηλυκή μου πλευρά-Σελήνη (η Σελήνη στον δεύτερο οίκο των αποκτημάτων και στον Αιγόκερω….πάντα αντιλαμβάνομαι αυτές τις εμπειρίες σαν ….περιουσία μου, άσε που χωρίς να γίνουμε πλούσιοι εγώ κι ο άντρας μου δημιουργήσαμε αρκετά καινούργια περιουσιακά στοιχεία.

2. Όταν ο συνήθης ύποπτος διευλάνων Πλούτωνας έκανε ένα ακριβές τετράγωνο με τον γενέθλιο Χείρωνα στον 4ο οίκο ( από κοντά κι ο σωματώδης φίλος του γενέθλιος Κρόνος) ο πατέρας μου βρέθηκε στο χείλος του θανάτου με ένα απίστευτο αυτοκινητιστικό ατύχημα(1-10-2000). Μια μακροχρόνια ταλαιπωρία. Όταν ο δεσποτικός αυτός άνθρωπος συνήλθε, μετά από 20 μέρες διασωλήνωση, ήταν ένα μωρό και ξεκίνησα να του μαθαίνω τη ζωή μας από την αρχή (αναγέννηση). Εννοείται πως η ζωή του κινδύνεψε στη συνέχεια σε μια επανάληψη της συνάντησης. Όμως βελτιώθηκε μακροπρόθεσμα, μεταμορφώθηκε σε ένα ευαίσθητο και γενναιώδωρο συναισθηματικό άνθρωπο.

3. Την ημέρα (29-3-1989) που η ψυχή της Ποσειδώνιας μητέρας μου αναχώρησε, επιτέλους ελεύθερη από μια ανίατη και επώδυνη αρρώστεια ο γνωστός διευλάνων βρισκόταν στην 15η του Σκορπιού (την καρδιά του Σκορπιού και στον 12ο γενέθλιο Οίκο-μη λέτε όλο για τον 8ο) και ενεργοποιούσε με εξάγωνο τη γενέθλια και μεσουρανούσα σύνοδο Πλούτωνα, ¶ρη και Ουρανού. Έκανε επίσης τρίγωνο με τον Κρόνο. Το οτι αυτό το γεγονός, το εξαιρετικά οδυνηρό, το βίωνα ταυτόγχρονα σαν ευτυχές και απελευθερωτικό μόνο η αστρολογία μπορεί να μου το ψυθιρίσει…

Την αγάπη μου ….:bigsmile:Βασίλη η αστρολογία σηματοδοτεί τα γεγονότα. Ταυτόχρονα όμως περιέχει και τους λόγους που συνέβησαν και το δρόμο που μας οδηγεί στην κατανόηση των συνθηκών. Μην αμελήσεις να το διερευνήσεις….το πεπρωμένο διαφοροποιείται με εναλλακτικά σενάρια ανάλογα με την εργασία που κάνουμε σε όσα μας συνέβησαν, με την κατανόηση τους κι όχι με το να επιτρέψουμε στο φόβο να εδραιωθεί εντός μας….
    Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
    μόνο η θεϊκή έχει

Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
    μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση

Όνομα:
    Βασίλης

Ευχαριστώ για τις ευχές. Η διαδικασία προβλέπεται μακρά και επίπονη. Στο τέλος θα δούμε και το αποτέλεσμα... αθροιστικά...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Αγαπητέ μου Τζουπιτέριος,

δεν μιλώ μόνο από προσωπική εμπειρία αλλά γενικά από τα περάσματα του Πλούτωνα που έχω δει σε πολλά ωροσκόπια. Απ' ότι έχω δει, μόνο όταν το σημείο ή ο πλανήτης που πιάνει ο Πλούτωνας στηρίζεται καλά στον χάρτη το πέρασμά του είναι ήπιο.

Δεν ξέρω τι εννοείς με την φράση "έντονα και δραματικά γεγονότα". Αν μια γυναίκα με τράνζιτ Πλούτωνα σε τετράγωνο με την Σελήνη της χάσει το σπίτι της, το μοναδικό της περιουσιακό στοιχείο, και βρεθεί στον δρόμο χωρισμένη με δυο παιδιά, η ίδια θα σου πει ότι ήταν μια έντονη και δραματική εμπειρία.

Πότε έγινε η αλλαγή στον τρόπο ζωής, διασκέδασης, στις συνήθειες και τα γούστα σου που αναφέρεις; Αυτό μοιάζει πλουτώνιο. Ίσως τώρα να βιώνεις σε πρακτικό επίπεδο τι σημαίνουν αυτές οι αλλαγές στην ζωή σου. Η αίσθηση της μοναξιάς και οι φιλίες χρόνων που χάθηκαν είναι μια αίσθηση αποκόλλησης και απώλειας.

Συμφωνώ μ' αυτά που λες για τον 8ο οίκο, και με τους άλλους φίλους που ανάφεραν εμπειρίες τους με τον οίκο αυτό. Ο 8ος οίκος αντιστοιχεί στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα και φέρνει παρόμοιες εμπειρίες.

Συμφωνώ επίσης μ' αυτό που λες ότι ο τρόπος που βιώνουμε τις διελεύσεις είναι και υποκειμενικός. Ακόμα και στην ίδια εμπειρία δεν αντιδρούν όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο. Μια γυναίκα, με τράνζιτ Πλούτωνα σε τετράγωνο με τον Ήλιο της, έχασε τον πατέρα της. Ο πατέρας της είχε φύγει από το σπίτι όταν ήταν πέντε χρόνων και από τότε δεν ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά για την ζωή της. Δεν επέτρεψε στον εαυτό της να νιώσει πόνο για τον θάνατό του και αντίθετα ένιωσε θυμό γι' αυτόν. Στο τελευταίο όμως πέρασμα του Πλούτωνα της βγήκε πολύ έντονα ο πόνος της απώλειας που ένιωσε όταν ήταν πέντε χρόνων, χάνοντας τον πατέρα της, και που την ακολουθούσε σε όλη την ζωή της.

Μερικές φορές αργούμε να συνειδητοποιήσουμε τις συνέπειες μιας εμπειρίας μας επειδή τα συναισθήματά μας είναι βαθειά θαμμένα μέσα μας. Κι αυτό είναι πλουτώνειο πάλι.

Αγαπητη Κοραλλια

Οι αλλαγες που ανεφερα ως προς τον τροπο ζωης, διασκεδασης, κλπ δεν αφορουσαν εμενα αλλα τους φιλους μου. Ενω εγω δεν εχω αλλαξει ιδιαιτερα, αυτοι εχουν χασει ολοκληρωτικα τον ενθουσιασμο που τους διεκρινε καποτε.

Ετυχε να λειψω για 2 χρονια (2006+2007) λογω μεταναστευσης σε μακρυνη περιοχη με αποτελεσμα να διακοπει η επαφη μου μαζι τους. Οταν επεστρεψα πισω τους βρηκα αλλαγμενους, με αλλες συνηθειες ...γεροντικες! Τους βρηκα πιο μιζερους χωρις τη νεανικη τρελα και τη διαθεση για ζωη, για περιπετεια και για διασκεδαση που ειχαν παλια. Ειχα παθει σοκ οταν παρατηρησα ποσο πολυ αλλαξαν μεσα σε μολις 2 χρονια λες και καποιος τους ρουφηξε ολη την ενεργεια....Καποτε βγαιναμε ολοι μαζι, διασκεδαζαμε, ξενυχτουσαμε. Τωρα ειναι κλεισμενοι στο σπιτι και στην βαρετη ρουτινα τους, αρνουνται τις εξοδους και προτιμουν τις συναντησεις σε σπιτια σα να ειμαστε γεροντακια. Και αυτη η μεταστροφη τους δεν βγαζει νοημα γιατι στο διαστημα που ελειπα δεν εγινε καμμια αλλαγη στις συνθηκες ζωης τους (πχ ενας γαμος ή κατι αλλο) που να την δικαιολογει. Και ναι, οι ανθρωποι αλλαζουν με τα χρονια, αλλά τοσο δραματικα? και οχι ενας ή δυο αλλά ολοι μαζι ταυτοχρονα λες ειχαν συνεννοηθει? Πολυ περιεργο....

Αυτη η μιζερια που ανεπτυξαν ηταν και ο λογος που δυσαρεστηθηκα και απομακρυνθηκα σταδιακα. Φυσικα, για πολυ καιρο προσπαθουσα να προσαρμοστω στα νεα δεδομενα τους και επεδιωκα συνεχως να τους εμφυσησω και παλι την ορεξη για ζωη αλλα εις ματην. Καποιος μπορει να πει οτι τους φιλους μου πρεπει να τους αγαπω οπως ειναι και οτι δεν ειναι σωστο που απομακρυνθηκα. Ομως σας διαβεβαιω οτι δεν ειναι οι ανθρωποι που ηξερα. Προκειται για τελειως διαφορετικες προσωπικοτητες και η μιζερη ρουτινα που ζουν με πνιγει σε τετοιο βαθμο που δεν μπορω να τους ακολουθησω πια...

Αν και ο Πλουτωνας δεν φημιζεται για τις τασεις μοναχικοτητας και απομονωσης (που ειναι επιρροες Κρονου και 12ου οικου) νομιζω ομως οτι εδω συμβολιζει την αποκοπη απο ανθρωπους που πλεον δεν συμπλεουν και ενα γενικοτερο ξεκαθαρισμα στις επαφες μου. Τα εχει αυτα ο Πλουτωνας. Το οτι κυβερνα τον 11ο μου παιζει αραγε ρολο?

Παρεπιπτοντως να πω οτι η περιοδος απομακρυνσης-απομονωσης ξεκινησε με Δια στον 12ο μου το 2008.

Βεβαια ο Πλουτωνας θα ειναι για αρκετο καιρο ακομα πανω απο το κεφαλι μου και δεν ξερω αν αυτη η απωλεια των φιλων και η μοναξια θα ειναι το μαθημα που εχω να παρω απο αυτη του τη διελευση ή αν ειναι να ζησω και κατι αλλο..... (χτυπα ξυλο!...)

Quote Originally Posted by jupiterios View Post
    Αγαπητη Κοραλλια

...................................
    Βεβαια ο Πλουτωνας θα ειναι για αρκετο καιρο ακομα πανω απο το κεφαλι μου και δεν ξερω αν αυτη η απωλεια των φιλων και η μοναξια θα ειναι το μαθημα που εχω να παρω απο αυτη του τη διελευση ή αν ειναι να ζησω και κατι αλλο..... (χτυπα ξυλο!...)
    Ε, όσο νά 'ναι, Πλούτωνας είναι, αργές οι αλλαγές και όχι άμεσα αντιληπτές (ενίοτε) είναι, αφορά μοναδικά γεγονότα που όμως επηρεάζουν σε βάθος, τι να λέμε...:toung:
    Μην το δένεις και εσύ κόμπο, ρε παιδί μου :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Τι να πω κι εγώ ρε παιδιά που έχω γενέθλια σύνοδο ακριβείας Σελήνης-¶ρη-Κρόνου-Πλούτωνα στον 8ο οίκο??...΄μιλάμε για τον πρώτο αριθμό του λαχείου...στιγμή που βρήκα κι εγώ να ξεμυτίσω από τη μήτρα...δεν καθόμουνα λιγάκι παραπάνω?....φαίνεται θα έχω τίποτα χρέη από προηγούμενα παιχνίδια και ήταν Ανάγκη να βγω τότε...α, και όλα αυτά σε τέλειο τετράγωνο με Αφροδίτη και Δεσμούς...και Δία στο Σκορπιό...τουλάχιστον τους κρονοπλούτωνες τους έχω σε τρίγωνο με τον Ήλιο στον 1ο...αν μη τι άλλο μου έχουν δώσει θάρρος οι θεοί να αντιμετωπίζω την άβυσσο:bigsmile:

Quote Originally Posted by Κώστας View Post
    Τι να πω κι εγώ ρε παιδιά που έχω γενέθλια σύνοδο ακριβείας Σελήνης-¶ρη-Κρόνου-Πλούτωνα στον 8ο οίκο??...΄μιλάμε για τον πρώτο αριθμό του λαχείου...στιγμή που βρήκα κι εγώ να ξεμυτίσω από τη μήτρα...δεν καθόμουνα λιγάκι παραπάνω?....φαίνεται θα έχω τίποτα χρέη από προηγούμενα παιχνίδια και ήταν Ανάγκη να βγω τότε...α, και όλα αυτά σε τέλειο τετράγωνο με Αφροδίτη και Δεσμούς...και Δία στο Σκορπιό...τουλάχιστον τους κρονοπλούτωνες τους έχω σε τρίγωνο με τον Ήλιο στον 1ο...αν μη τι άλλο μου έχουν δώσει θάρρος οι θεοί να αντιμετωπίζω την άβυσσο:bigsmile:
    Κώστα, θα εισηγηθώ στο μελλοντικό μουσείο αστρολογίας να μπει και η φωτογραφία σου στην περίοπτη θέση που θα βρίσκεται ο χάρτης σου :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

bigsmile:...με κάνεις και κοκκινίζω Μητσάκο...αλλά πιστεύω πως το αξίζω...με τέτοιο σπάνιο δείγμα θα είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής που οφείλει να μου αποδοθεί...ή έστω βρε παιδί μου ένα ειδικό Pluto award, για τον πιο πλουτωνοχτυπημένο...

Page 5 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)