s
Απορίες για ανάγνωση προβλέψεων.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

Απορίες για ανάγνωση προβλέψεων.

Γεια σας ειμαι αρχαρια στην αστρολογια και οι ερωτησεις μου μαλλον αστειες.
    1.Ειμαι Αιγοκαιρως και ο ηλιος μου στον 3 οικο με ωροσκοπο ζυγο. Στις γενικες προβλεψεις π.χ. για οικονομικα θα βλεπω πλανητες στον υδροχοο η στον σκορπιο που
    ειναι στον 2 οικο μου?

2.Ειμαι στην 0,11 μοιρα του Αιγωκερου και ο πλουτωνας μου δωσε καταλαβα !!!!!!!
    τον περασμενο χρονο .Θα ηθελα να μαθω και την σημασια της καθε μοιρας στα ζωδια

ευχαριστω για οποιον μπει στον κοπο να απαντησει.

Re: Ποιος οικος?

Quote Originally Posted by ERMIA View Post
    Γεια σας ειμαι αρχαρια στην αστρολογια και οι ερωτησεις μου μαλλον αστειες.
    1.Ειμαι Αιγοκαιρως και ο ηλιος μου στον 3 οικο με ωροσκοπο ζυγο. Στις γενικες προβλεψεις π.χ. για οικονομικα θα βλεπω πλανητες στον υδροχοο η στον σκορπιο που
    ειναι στον 2 οικο μου?

2.Ειμαι στην 0,11 μοιρα του Αιγωκερου και ο πλουτωνας μου δωσε καταλαβα !!!!!!!
    τον περασμενο χρονο .Θα ηθελα να μαθω και την σημασια της καθε μοιρας στα ζωδια

ευχαριστω για οποιον μπει στον κοπο να απαντησει.
    1. Δεν υπάρχουν αστείες ερωτήσεις.
    2. Στις γενικές προβλέψεις, μπορείς να κοιτάς τον Αιγόκερω και σίγουρα τον Ζυγό (με βάση αυτόν, κοιτάς και τα οικονομικά, αφού ο 2ος ηλιακός Οίκος του Ζυγού αντιστοιχεί στο ζώδιο του Σκορπιού
    3. Αυτό το είδες; Αστρολογία για όλους - View Single Post - Το Νέο υπολογιστικό αστρολογικό μας πρόγραμμα!
    4. Η ερμηνείες των μοιρών των ζωδίων είναι υποκειμενικές, πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους, έχουν μεταφυσική χροιά και εν τέλει αποτελούν ...τεταρτεύον πεδίο ανάλυσης. Ξεκίνα με κάτι πιο πρακτικό.:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Re: Απορίες για ανάγνωση προβλέψεων.

Ευχαριστω, θελω πολυ μελετη και βιαζομαι να μαθω.Τρελενομαι οταν ακουνε για αστρολογια να
    ρωτανε μονο αισθηματικα και οικονομικα και δεν ψαχνουν πως δουλευει αυτη η επιστημη που σου
    φερνει το συμπαν στα χερια σου.
    Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ γαληνευει ψυχες.

Re: Απορίες για ανάγνωση προβλέψεων.

εχω γεννηθει στις 23.30 στις 21 ιουνιου με οροσκοπο Ιχθεις .Ποιο ζωδιο διαβαζω ,ΔΥΔΥΜΟ ,ΚΑΡΚΙΝΟ η ΙΧΘΥΣ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)