- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 411 to 420 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
04-04-2009, 08:44 PM #411
-
05-04-2009, 12:16 PM #412
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Ναι σωστα.Λοιπόν ο ¶ρης και η Αφροδίτη βρίσκονται στον ενδέκατο οίκο στην Παρθένο ενώ ο Ουρανός είναι στον Τοξότη στο δεύτερο οίκο..Ο Δίας είναι και αυτός στον Τοξότη στο δεύτερο οίκο.
-
05-04-2009, 01:44 PM #413
Αγαπητη ,
αρχικα ο Κριος στην ακμη του 7ου οικου δειχνει ενα ατομο αρκετα παρορμητικο με τις σχεσεις του. Η θεση αυτη δηλωνει το ατομο που θελει να βαδιζει πρωτο οταν αφορα τους αλλους. Ειναι ικανο να θεσει σε κινηση αλλα ατομα. Πιθανον να δινει μεγαλα ποσα ενεργειας σε οτι αφορα τις σχεσεις του.
Σαν κυβερνητης ο Αρης στην Παρθενο και στον 11ο οικο , το ατομο περνα μεσα απο φιλτρα λογικης τις σχεσεις του και ισως οι σχεσεις του να δημιουργουνται αφου εχει υπαρξει καποια προηγουμενη φιλικη βαση. Με λιγα λογια θεωρω οτι το ατομο αυτο θα ειναι αρκετα προσεκτικο στην δημιουργια μιας σχεσης , η οποια πρωτα θα εχει επεξεργαστει απο την λογικη και το μυαλο. Συνηθως ο Αρης στον 11ο δινει προτιμα την επαφη με φιλους , αρα η σεξουαλικη ενεργεια (Αρης) να πλαισιωνεται μεσα απο τον τομεα της φιλιας.
Εξαιτιας της συνοδου Αρη κ Αφροδιτης το ατομο κααφερνει να συνδιαζει τοσο την επιθετικη οσο και την παθητικη (γυναικια) πλευρα του με αποτελεσμα να γινεται γοητευικο. Η συνοδος αυτη προσωπικα θεωρω οτι ευνοει τις μακροπροθεσμες σχεσεις ( κ η Παρθενος το ενδυναμωνει) και γενικοτερα η συντροφικοτητα για αυτα τα ατομα ειναι σημαντικη. Βεβαια θα πρεπει να προσεξουμε το γεγονος οτι η Αφροδιτη μεσα απο αυτη την συνοδο βρισκεται σε πτωση στην Παρθενο. Εδω η εκλογικευση κυριαρχει τον τροπο με τον οποιο το ατομο αγαπα - ασθανεται - αληλεπιδρα με τους αλλους.
Το τετραγωνο της συνοδου με τον Δια (Τοξοτη κ 2ο οικο ) προσδιδει μια πληθωρικη προσωπικοτητα η οποια κινειται μεσα απο την υπερβολη. Η υπερβολη αυτη μπορει να αφορα καθορισμενες ιδεες και αξιες. Ισως οι σκεψεις αυτες να αφορουν οτι η εσωτερικη ασφαλεια προερχεται μονο μεσα απο την ελευθερια. Αρα το τετραγωνο αποτελει προκληση για το ατομο και τις σχεσεις του καθως οι σχεσεις του να μην νιωθουν ανετα μεσα απο την εκλογικευση και την παρορμιτικη συμπεριφορα του ατομου.
(Ο Διας στην κυβερνηση του και μαλιστα στο 2ο οικο ειναι μια αρκετα τυχερη οψη για οικονομικες ασχολιες. )
Τελος ο Ουρανος τετραγωνιζοντας την "ερωτικη" συνοδο στην Παρθενο δηλωνει ελευθερια , η οποια προκαλει. Η ελευθερια αυτη πηγαζει μεσα απο την ανεξαρτητη κ σπασμωδικη (Ουρανος ) ερωτικη (Αφροδιτη) ενταση (Αρης). Θεωρω οτι μεσα απο αυτο το τετραγωνο το ατομο θεωρει προκληση ισως και φοβο την ενωση - σχεση (Αρης/Αφροδιτη). Το ατομο μεσα απο αυτο το τετραγωνο ισως αρεσκεται στις περιεργες σεξουαλικες σχεσεις. Σε πραγματα που δεν εχουν δοκιμαστει. Βεβαια η τοποθετηση του στον 2ο , ειναι μια ακομα ενδειξη ανεξαρτησιας
Με λιγα λογια οι θεσεις που αναφερεις δηλωνουν μια ανεξαρτητη συμπεριφορα ενως ατομου στην οποια κυριαρχουν θεματα που αφορουν την σχεση μεσα απο το συνολο και την δημιουργια μιας φιλοσοφιας που αρεσκεται στην ελευθερια.
με εκτιμηση
Cancerian.
-
05-04-2009, 02:24 PM #414
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο που διέθεσες cancerian!! Πραγματικά πρόκειται για ένα άτομο που έχει ανάγκη τη συντροφικότητα αλλά ταυτόχρονα δίνει έμφαση στη διατήρηση της ανεξαρτησίας του μέσα στη σχέση.Επίσης οντως ευνοούνται οι μακροχρόνιες σχέσεις.(είμαστε μαζί 3,5 χρόνια).Και πάλι σ'ευχαριστώ πολύ!:bigsmile:
-
25-04-2009, 08:14 PM #415
Γεια σας. Μήπως έχει κανείς την καλή θέληση να μου πει κι εμένα δυο λόγια?
Ο 7ος αρχίζει στις 2.25 του Καρκίνου και άδειος. Η Σελήνη που είναι κυβερνήτης αν δεν κάνω λάθος του Καρκίνου βρίσκεται στην Παρθένο (15.52) που είναι ο 8ος αλλά στον 8ο βρίσκεται και ο Κρόνος ανάδρομος και στον Λέοντα. Τέλος από όψεις η Σελήνη κάνει τρίγωνο με Ήλιο (1ος), Ερμή (1ος), Δία (5ος) και Λίλιθ (4ος), εξάγωνο με τον Ουρανό (10ς) και τετράγωνο με Ποσειδώνα (12ος).
Ευχομαι να μην σας πονοκεφάλιασα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
27-04-2009, 02:26 AM #416
Καλησπέρα...όσα λέτε είναι πολύ χρήσιμα!
Προσπαθώ να καταλάβω όμως πώς θα βγαλεις συμπερασμα για τη δική σου περίπτωση βλέποντας τις όψεις που κανουν οι κυβερνόντες πλανήτες.
Στην δική μου περίπτωση π.χ. η ακμή του 7ου ειναι στους Διδύμους. Είναι κενός ο οίκος.
Κυβερνήτης είναι ο Ερμής, σωστά? σωστά...
Ο ερμής μου κανει 2 συνόδους με Αφροδίτη και Δία στο σκορπιο και στο 12ο...και ενα εξάγωνο με το μεσουράνημα στην παρθενο...
Το μόνο που μπορώ να "υποθέσω" ειναι πως ψάχνω έναν σκορπιό?και πως θα εχω εναν υπεροχο γαμο (λογω θετικων οψεων)?
Σας είναι εύκολο να με διαφωτισετε?
ευχαριστω πολυ!!
-
04-05-2009, 03:34 PM #417
θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ με αφορμή τον 7ο οίκο, εγώ τον έχω στον ζυγό. τι ακριβώς σημαίνει αυτό; ευχαριστώ πολύ.
-
21-05-2009, 11:22 AM #418
καλημέρα!
ένας άδειος 7ος οίκος με ακμή στον αιγόκερο
και κρόνο στον 1ο οίκο (ωροσκόπος καρκίνος)
και όψεις του κρόνο 6γωνο με αφροδίτη (στην παρθενο οικο 4ο)
και 4γωνο με χείρωνα στον κριό οίκο 10
μας φανερώνει ένα άτομο με ανάγκη για σταθερότητα στης σχέσεις και με έναν σταθερό γάμο αλλά αφού ο κρόνος είναι στον 1ο το άτομο κάνει πίσω τον εαυτό του ή αλλάζει τον εαυτό του για να μπορέσει να υπάρξει στις σχέσεις ή στον γάμο
ή απλά μπορεί να δηλώνει έναν καταπιεστικό γάμο ?
ευχαριστώ σε όποιον ασχοληθείLe coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
24-05-2009, 04:35 AM #419
Καλησπέραααα! Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η επιρροή του βόρειου δεσμού στον 7μο οίκο; Πολύ χοντρικά , έχω ακούσει ότι ο βόρειος δεσμός είναι σημαδάκι τύχης στον οίκο που βρίσκεται... Χμμμ...για πείτε περικαλώω...!!!
-
24-05-2009, 08:55 AM #420
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.