s
Σύνοδος Ερμή,Ποσειδώνα & Σελήνης στον 12ο οίκο.
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Σύνοδος Ερμή,Ποσειδώνα & Σελήνης στον 12ο οίκο.

Καλησπερα
    Θα ηθελα να με βοηθησετε με την ερμηνεια της συγκεκριμενης οψης που εχω δει στο χαρτη ενος φιλου.
    Προκειται για συνοδο ερμη-ποσειδωνα-σεληνης στο 12ο, στον τοξοτη με ακμη 12ου στο σκορπιο. Να προσθεσω οτι η σεληνη ειναι σε αντιθεση με τον κρονο στον 7ο στους διδυμους.
    ευχαριστω πολυ

Re: Σύνοδος Ερμή,Ποσειδώνα & Σελήνης στον 12ο οίκο.

Quote Originally Posted by FireStarter View Post
    Καλησπερα
    Θα ηθελα να με βοηθησετε με την ερμηνεια της συγκεκριμενης οψης που εχω δει στο χαρτη ενος φιλου.
    Προκειται για συνοδο ερμη-ποσειδωνα-σεληνης στο 12ο, στον τοξοτη με ακμη 12ου στο σκορπιο. Να προσθεσω οτι η σεληνη ειναι σε αντιθεση με τον κρονο στον 7ο στους διδυμους.
    ευχαριστω πολυ
    Δοκίμασες να βάλεις εδώ τα στοιχεία του φίλου σου; http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Re: Σύνοδος Ερμή,Ποσειδώνα & Σελήνης στον 12ο οίκο.

Μητσακο ναι, φυσικα τα εχω βαλει και εδω και εχω κοιταξει και σε αλλα site για ερμηνειες, πολυ χρησιμα οσα διαβασα αλλα ηθελα μια πιο συνολικη προσεγγιση της τριπλης συνοδου σε σχεση με την αντιθεση με κρονο...
    ευχαριστω παντως και καλο βραδυ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)