- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 21
-
24-04-2009, 12:36 PM #11
Re: Ποιές πλανητικές θέσεις & όψεις δείχνουν καριέρα ηθοποιού;
Δεν διαβάζετε τα ποστ;:bigsmile:
Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
24-04-2009, 12:38 PM #12
Θα εκτιμούσα την άποψη του ειδικού αστρολόγου πάνω στο θέμα.
Αξίζει τελικά ??
-
24-04-2009, 12:41 PM #13
Μόλις το είδα , ευχαριστώ.
-
24-04-2009, 02:13 PM #14
Θα συμφωνήσω cancerian, όσον αφορά το συναίσθημα, όμως στην περίπτωσή μου, η ανασφάλεια, η μεγάλη ευαισθησία και το εύθραυστο του Καρκίνου ήταν ο σοβαρότερος λόγος που με απέτρεψε από την ηθοποιία. (ο άλλος λόγος ήταν η αντιδραστικότητά μου σε ανωτέρους και γενικά σε άτομα με εξουσία-΄ο Ουρανός στον 10 θα φταίει, στοιχείο που θα με έκανε έναν ταλαντούχο πλην πάμφτωχο ηθοποιό).
Έχω αρκετά από τα στοιχεία που δείχνουν έφεση στην υποκριτική (Σύνοδο Ηλιου, ¶ρη, Ερμή στον Καρκίνο στον 8ο, Σελήνη στην Παρθένο στον 9ο, Ποσειδώνα ανάδρομο στο 12ο σε τετράγωνο με αφροδίτη και λίλιθ, Δία και Ουρανό στον 10ο στο Ζυγό, Ποσειδώνα εξάγωνο Πλούτωνα), έχω ταλέντο σ' αυτή όπως τουλάχιστον μου λένε,το οποίο απολαμβάνω μόνο ερασιτεχνικά πλέον, και πιστεύω ότι η επιλογή μου να μην το εκμεταλλευτώ -ως μέσο βιοπορισμού για αυτούς τους λόγους που ανέφερα, ήταν η σωστότερη.
-
28-04-2009, 01:24 AM #15
δεν φανταζεστε πόσο με ενδιαφερει το θεμα που ανοιξατε...και μπορω να βοηθησω σε πρακτικες συμβουλες αφου...ειμαι ηθοποιος!!!
αρχικα για να μην πεταμε στα συννεφα...αν συνδεεις τον ηθοποιο με το σταριλικι και τη δοξα καπου εχεις χασει προσανατολισμο! χαιρομαι πολυ που ακουστηκαν οι αποψεις περι πλουσιων γονεων, σπονσορα κτλ. γιατι δυστυχως ο χωρος μας βρωμαει...και ειναι πολυ δυσκολος!! αν θες να κανεις θεατρο και να μειωσεις το αγχος σου, εχε μια επαγγελματικη καβατζα!!!
τωρα, οσον αφορα στα αστρολογικα...λεων,καρκινος ,ζυγος κα φυσικα ειναι καλλιτεχνικα ζωδια...
για οψεις δεν μπορω να εκφερω αποψη αλλα θα ηθελα να με βοηθησετε κι εμενα σε κατι αν ειναι ευκολο...
εχω πολυ εντονο 12ο στο σκορπιο και εντονο 1ο στον τοξοτη! ηλιος,αφρο,διας,ερμης σκορπιος...σεληνη,ουρανος,π σειδωνας τοξοτης...
αντιλαμβανομαι τις συνεπειες...εχω ομως ενα προβλημα...1ον πώς ξυπνας εναν τοσο εντονο 12ο ο οποιος ειναι τρομακτικος ενω παραλληλα αντιμετωπιζεις τιην αρνητικη πλευρα του πλουτωνα??
2ον αυτο που λετε με το 10ο...εχω mc παρθενο, εχω ελπιδες μιας και σε 3-4 μηνες θα περασει απο πανω μου?? και αρη αιγοκερω στο 2ο!
επισης (και κλεινω) πως μπορει να φανει μια καριερα ή επαγγελματικο ταξιδι στο εξωτερικο? θα με ενδιεφερε πολυ...εστω και σπουδες πανω στο αντικειμενο
σας υπερευχαριστω που το διαβασατε ολο το επανω...:blink:
-
21-11-2010, 02:12 AM #16
γεια σας!με ενδιαφερει κι εμενα ιδιαιτερα το θεμα καθοτι σπουδαζω ηθοποιος...η ημερομηνια γεννησης μου ειναι 26-9-1983 9.15 το πρωι, οποιος μπορει ας βοηθησει!:bigsmile:
ευχαριστω εκ των προτερων!
-
21-11-2010, 07:22 AM #17
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
22-11-2010, 12:26 AM #18
Σε ευχαριστω ιδιαιτερα! Στην Αθήνα εχω γεννηθει.το κοιταξα το post 8.Αυτο που με προβληματιζει καπως ειναι αυτος ο κρονος στον 12ο και ο πλουτωνας επισης!
Σε ευχαριστω και παλι για το χρονο σου!:bigsmile:
-
26-11-2010, 05:33 PM #19
Πολύ ωραίο θέμα όντως.Αν και κάνω άσχετο επάγγελμα από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός.Τώρα μεγαλώνοντας αρκέστηκα στο να βλέπω ταινίες αλλά για να σας πω τον πόνο μου όταν έχω προβλήματα με ανακουφίζουν πολλοί οι ταινίες και δεν θα κρίψω οτι κάποιες με έχουν επιρεάσει πολύ θετικά στην ζωή μου.Αν και αποφεύγω γενικά την έκθεση και είμαι κλειστός σαν άνθρωπος κάπου μέσα μου θα ήθελα να ήμουν ηθοποιός ή έστω κριτικός κινηματογράφου:bigsmile:Να σας παραθέσω και τα <<κρυφά μου χαρίσματα>>:blink:Ακμή 5ου Ιχθείς με Δία στον 12ο,Ηλιος στο Λιοντάρι σε τριγωνο με Ποσειδώνα και σύνοδο με Μεσουράνημα,Ποσειδώνας τρίγωνο με μεσουράνημα .Αλήθεια θα μπορούσα να γίνω ποτέ ηθοποιός;Οποιος ξέρει ας μου πει να μου φύγει και η περιέργεια:nuts:
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
26-11-2010, 07:04 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.