s
Θέσεις πλανητών - part 2 - Page 26
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 26 of 30 FirstFirst ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 LastLast
Results 251 to 260 of 300
    Όνομα:
    Αγγέλα

Re: Θέσεις πλανητών - part 2

Quote Originally Posted by Fryni View Post
    Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για τις πολλές καλές συμμετοχές στο φόρουμ. Έχω δύο βασικές αστρολογικές απορίες: 1) Δεν είμαι σίγουρη για τον ωροσκόπο μου,καθώς άλλοι μου λένε Ταύρος και άλλοι Δίδυμος, και 2) θα ήθελα να μάθω τους Δεσμούς της Σελήνης μου. Έχω γεννηθεί στην Αθήνα, 24/08/1975, 00:30.
    Ευχαριστώ!
    Γειά σου Fryni :bigsmile:
    Μπορείς να βάλεις τα στοιχεία σου εδώ και να μάθεις το προσωπικό σου ωροσκόπιο! Απ' ότι βλέπω για τα στοιχεία που δίνεις, ο Ωροσκόπος σου βρίσκεται στους Διδύμους (7η μοίρα 31'45'') και ο ΒΔ στο Σκορπιό (25η μοίρα 44'19'' ανάδρομος). Όσο για το ΝΔ προφανώς θα βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το ΒΔ, δηλαδή στον Ταύρο.
    Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...

Σωκράτης

myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!

Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για τις πολλές καλές συμμετοχές στο φόρουμ. Έχω δύο βασικές αστρολογικές απορίες: 1) Δεν είμαι σίγουρη για τον ωροσκόπο μου,καθώς άλλοι μου λένε Ταύρος και άλλοι Δίδυμος, και 2) θα ήθελα να μάθω τους Δεσμούς της Σελήνης μου. Έχω γεννηθεί στην Αθήνα, 24/08/1975, 00:30.
    Ευχαριστώ!
    Εδώ θα βρεις τα βασικά στοιχεία http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php, μεταξύ των οποίων και τον ωροσκόπο σου και τη θέση του Β. Δ. (ακριβώς απέναντι από αυτόν είναι ο Ν. Δ. ).
    Αν θες, ρίξε και μια ματιά σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E4%E9%E1.html
    αλλά και σε αυτό, μια και σε ενδιαφέρουν οι Δεσμοί http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EF%F5%F2.html :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

:bigsmile: Ευχαριστώ πολύ όλους για τις -αμεσότατες!- απαντήσεις σας. Επανέρχομαι όμως γιατί εντόπισα την πηγή της σύγχύσής μου ως προς το αν ο ωροσκόπος μου είναι Δίδυμος η Ταύρος: στο πρόγραμμα με το γενέθλιο χάρτη που μου προτείνετε, διαφορετικό "σύστημα οικοθεσίας" μου δίνει διαφορετικό ωροσκόπο (ενδεικτικά: το vehlow δίνει Ταύρο, αλλά το Placidus Δίδυμο)
    Θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει ή να με παραπέμψει σχετικά με αυτό; Ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω να μη σας κούρασα... :unsure:

:bigsmile: Ευχαριστώ πολύ όλους για τις -αμεσότατες!- απαντήσεις σας. Επανέρχομαι όμως γιατί εντόπισα την πηγή της σύγχύσής μου ως προς το αν ο ωροσκόπος μου είναι Δίδυμος η Ταύρος: στο πρόγραμμα με το γενέθλιο χάρτη που μου προτείνετε, διαφορετικό "σύστημα οικοθεσίας" μου δίνει διαφορετικό ωροσκόπο (ενδεικτικά: το vehlow δίνει Ταύρο, αλλά το Placidus Δίδυμο)
    Θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει ή να με παραπέμψει σχετικά με αυτό; Ευχαριστώ και πάλι και ελπίζω να μη σας κούρασα... :unsure:
    Ξεκίνα να πειραματίζεσαι και να παρατηρείς τι σου βγαίνει με το Πλάσιντους, για αρχή και μιας και είναι το πιο διαδεδομένο, και άσε τα άλλα συστήματα για αργότερα :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

γεια σας θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως ειναι το βερτεξ και τι σημαινει οταν αυτο ειναι στη παρθενο?
    ευχαριστω πολυ

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by vickaki1982 View Post
    γεια σας θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως ειναι το βερτεξ και τι σημαινει οταν αυτο ειναι στη παρθενο?
    ευχαριστω πολυ
    με μια γρηγορη αναζητηση -ειναι πανω αριστερα-
    βαλε την λεξη βερτεξ και θα τα μαθεις ολα:toung:
    ολες οι αποριες σου για το βερτεξ θα λυθουν..
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Μήπως μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία υπολογισμού της θερινής ωρας για άλλη ήπειρο?
    Γεννήθηκα στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στη Μελβουρνη στις 26/9/80.
    Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως μπορώ να δω αν ίσχυε ή οχι η θερινή ώρα τότε.
    Υπάρχει κάποιο "ευανάγνωστo" και περιεκτικό site?

Quote Originally Posted by popupalbum View Post
    Μήπως μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία υπολογισμού της θερινής ωρας για άλλη ήπειρο?
    Γεννήθηκα στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στη Μελβουρνη στις 26/9/80.
    Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως μπορώ να δω αν ίσχυε ή οχι η θερινή ώρα τότε.
    Υπάρχει κάποιο "ευανάγνωστo" και περιεκτικό site?
    Αν πατήσεις σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php και βάλεις τα στοιχεία σου, θα διαπιστώσεις ότι και το site που ζητάς υπήρχε και ότι η ώρα ήταν θερινή :bigsmile:

(απλώς στην επιλογή πόλης χρησιμοποίησε λατινικούς χαρακτήρες)
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Κατερίνα

Καλησπέρα μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που εχώ equal ascendant?Είμαι γεννημένη 8-02-1982,θεσσαλονικη.

Quote Originally Posted by DONNNIE View Post
    Καλησπέρα μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που εχώ equal ascendant?Είμαι γεννημένη 8-02-1982,θεσσαλονικη.
    Θα πρέπει να δώσεις και ώρα γέννησης.

Page 26 of 30 FirstFirst ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)