- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 43
Thread: Πλανήτες στον 10ο οίκο
-
21-04-2009, 02:54 PM #11
re: Πλανήτες στον 10ο οίκο
Μεσουράνημα στον Υδροχόο? Μπορεί να δείχνει ότι απασχολεί έντονα το άτομο η επιθυμία για έναν καλύτερο κόσμο, μπορεί να του αρέσει να βοηθά τους άλλους και να βρίσκει λύσεις για το κοινό καλό. Ίσως θελει και το επάγγελμα του να μπορεί να εκπληρώσει αυτές τις επιθυμίες σου. Ο Ερμής στον 10 οίκο μπορεί να υποδηλώσει ότι έχει δυνατή πένα, ενώ η Αφροδίτη ότι επιζητά την κοινωνική αναγνώριση και είναι διατεθειμένο να προβάλει κάθε χάρισμα, πνευματικό κλπ. προκειμένου να επιτύχει.
Η δυσμενης όψη του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να δείχνει ότι εχει κάπως απότομο τρόπο να εκφράζεται και πολλές φορές εκκεντρικο, παράδοξο, ενώ και οι απόψεις του είναι ώρες ώρες υπερ του δέοντος πρωτοποριακές. Ίσως υπάρχει και κάποια αδυναμία να συγκεντρωθεί το άτομο σε ένα πράγμα.
Η δυσμενης όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό, μπορεί να υποδηλώνει κάποια αστάθεια συναισθηματική, που εκφράζεται μεσα από τη ζηλοτυπία με αποτέλεσμα να χάνει το άτομο σε γοητεία. Συνάπτει κάπως αμφιλεγόμενες φιλιες ενω συναισθηματικά απομονώνεται.:embarrest
-
21-04-2009, 06:19 PM #12
Ο Δεκατος οικος διαβασα οτι δειχνει τον τροπο που μας βλεπουν και μας αξιολογουν. Μεσα στον 10ο οικο εχω,Χειρωνα στους 26 Ιχθυς,Κρονο 29 Ιχθυς και Σεληνη 13 Κριου.Πως ερμηνευωνται ομως?
-
21-04-2009, 10:04 PM #13
Καλησπερα!Εχω μια απορια. Εγω εχω μεσουρανημα στον Λεοντα κ εκει επισης εχω κ τον Ερμη μου. Αυτο σημαινει κατι?Επισης το μεσουρανημα μου κανει τριγωνο με την Σεληνη μου η οποια βρισκεται στον Κριο, κ χιαστι με ουρανο κ ποσειδωνα.
Να εχετε ενα ομορφο βραδυ!:amuse:
-
22-04-2009, 06:16 AM #14
kiarra mercy για την απαντηση
-
22-04-2009, 07:47 AM #15
Μια ιδέα μπορείτε να πάρετε από εδώ http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php, εφόσον βάλετε τα στοιχεία σας. Διαβάστε όμως και την εισαγωγή που υπάρχει, θα σας βοηθήσει και αυτή :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
22-04-2009, 11:47 PM #16
Δίας και Αφροδίτη στον Κριό και 10ο οίκο. Η Αφροδίτη κάνει τετράγωνα με Ουρανό Ποσειδώνα Κρόνο
Σελήνη και ¶ρη που είναι όλοι τους στον Τοξότη και 7ο οίκο. Να υποθέσω προβλήματα στις σχέσεις ή το γάμο. Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει.
-
23-04-2009, 06:43 AM #17
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
23-04-2009, 07:48 AM #18
-
23-04-2009, 08:42 AM #19
Βάζοντας τα στοιχεία σου (ή τα στοιχεία του ατόμου που έχει αυτήν την πολυαστρία) στην εφαρμογή που υπάρχει σε αυτήν τη σελίδα http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php μπορείς να πάρεις μια γεύση :bigsmile:
Φυσικά, όταν ένας Οίκος έχει τόσα πολλά αστρολογικά σώματα είναι λογικό να τονίζονται ιδιαιτέρως τα θέματα του Οίκου αυτού.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
23-04-2009, 10:55 AM #20
Μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε και μενα? Εχω Μεσουράνημα στον Ταύρο 06° 01' 57" . Αυτο τι δειχνει για τα επαγγελματικα μου?
Ευχαριστω για την βοηθεια.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.