s
Σύνοδος Αρη και Ουρανού
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 9 of 9

Σύνοδος Αρη και Ουρανού

Καλημέρα σε όλους!

Να κάνω μια ερωτησουλα, σε όποιον μπορεί να με διαφωτίσει....
    Παρότι αυτη η πολυσυζητημένη όψη Αρη και Ουρανού έπεσε ακριβώς πάνω στον ήλιο μου, στον 2ο οίκο μου, δεν συνέβη τίποτα, μέχρι σήμερα τουλάχιστον...

Αυτή η όψη δεν είναι ψιλοδυνατή στην περίπτωση μου και ιδιαίτερα όταν ο κρόνος (σε γενέθλια επιστροφή) κάνει σύνοδο με το ΒΔ μου??

Απέυχομαι για τα χειρότερα αλλά μήπως να προετοιμαστώ για κάτι?? :unsure:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
    Αντε και Καλή Ανάσταση στα όνειρα μας!!!! :toung:

Όνομα:
    Γιάννης

Re: Σύνοδος Αρη και Ουρανού

Αγαπητή Water
    Εκτιμώ ότι δεν είστε ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία, που δεν αντιλαμβάνεται τι ...έπαθε από μια τέτοια διέλευση. Αν ψάξετε στο παρελθόν είναι βέβαιο ότι θα βρείτε αρκετές ανάλογες περιπτώσεις "απραξίας" πλανητών. Οι λόγοι, που μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι πολλοί, προσωπικά όμως θα σας επιστήσω την προσοχή στην ουσιαστική πιθανότητα να είχατε η να έχετε εξελίξεις, με την ενεργοποίηση των αστρικών (sidereal) θέσεων των πλανητών. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο σχετικό άρθρο, που δημοσιεύθηκε πρόσφατα αλλά θα σας βοηθήσω, λέγοντας σας ότι το πέρασμα του ¶ρη από τις 15-20 μοίρες του Κριού (24 μοίρες μπροστά από τον Ηλιο σας), ενδέχεται να αποδειχθεί εξαιρετικά ...δραστικό. Αντίστοιχα, η διέλευση του Ουρανού το 2003-4 από τις πρώτες μοίρες των Ιχθύων (εκεί περίπου βρίσκεται ο αστρικός σας Ήλιος), ίσως ήταν επίσης δραστική, όχι μόνον σε οικονομικά θέματα αλλά συνολικά στη ζωή σας. Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιά από όλες αυτές περιοχές ειναι τελικά πιο ευαίσθητη, απλά σας προσφέρω μια εναλλακτική απάντηση.
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Ευχαριστώ για την απαντησή σας.

Λέγοντας "με την ενεργοποίηση των αστρικών (sidereal) θέσεων των πλανητών" εννοείται τις θέσεις του προοδευμένου? Γιατί αναφέρεστε όντως τον προοδευμένο ήλιο μου, που είναι στις 24' του κριου.

"αστρικός ήλιος"??? Αν υπάρχει κάποιο άρθρο προς μελέτη να μου συστήσετε με χαρα.....

Πάντως αν καταλαβαίνω καλα, στην πρόβλεψη πέρα απο το γενέθλιο ίσως λειτουργούν καλύτερα άλλα συστηματα, όπως πρόοδοι με διευλέσεις! Σωστα?

κ. Ριζόπουλε επανέρχομαι!!!

Απο ότι κατάλαβα μετα την αναγνωση του αρθρου οι αστρικές θέσεις είναι αυτές που χρησιμοποιούνται και στην Ινδική αστρολογία!
    Θα ήθελα εδω τη γνώμη σας σχετικά με Δυτική και Ινδική αστρολογία, τι νομίζεται ότι πρέπει να παρακολουθούμαι και να εμπιστευόμαστε... γιατί απέχουν παρα πολύ οι 2 θεωρίες! Μόνο και μόνο ότι στην Ινδική αλλάζουν προς τα πίσω όλοι οι πλανήτες, πχ ο Ωροσκόπος αλλάζει άρδην τα πράγματα!

Όνομα:
    Γιάννης

Quote Originally Posted by water View Post
    κ. Ριζόπουλε επανέρχομαι!!!

Απο ότι κατάλαβα μετα την αναγνωση του αρθρου οι αστρικές θέσεις είναι αυτές που χρησιμοποιούνται και στην Ινδική αστρολογία!
    Θα ήθελα εδω τη γνώμη σας σχετικά με Δυτική και Ινδική αστρολογία, τι νομίζεται ότι πρέπει να παρακολουθούμαι και να εμπιστευόμαστε... γιατί απέχουν παρα πολύ οι 2 θεωρίες! Μόνο και μόνο ότι στην Ινδική αλλάζουν προς τα πίσω όλοι οι πλανήτες, πχ ο Ωροσκόπος αλλάζει άρδην τα πράγματα!
    Ξαναδιαβάστε το άρθρο...:bigsmile:

Το ξαναδιάβασα αυτή τη φορά όχι γρήγορα....:bigsmile:
    Αντιλαμβάνομαι ότι παραθέτετε τις 2 πλευρες και λέτε ότι υπάρχει συγκλίνουσα πραγματικότητα.
    Όμως στηριζόμενη σε πραγματικά γεγονότα και σύμφωνα με την δυτική αστρολογία, επιβεβαίωνω ότι έχοντας πχ. προσωπικά ωροσκόπο αιγόκερο το 2008 ήταν πραγματικά η χρονιά μου, και ότι όταν βρέθηκε ο Δίας σε σύνοδο με Αφροδίτη, τέλη Νοέμβρη έφτασε στο ac μου ήταν κάτι που θα έχω για πάντα να θυμάμαι.... Θα μπορούσα να αναφέρω για πολύ ωρα και άλλα γεγονοτα σε επεξηγηση δυτικής αστρολογίας!
    Αναφέρω προσωπικό παραδειγμα για να πω πως δεν μπορώ να δεχτώ ότι πχ εγώ θα μπορούσα να έχω τελικά ωροσκόπο τοξότη, σύμφωνα με τον Τροπικό!!!

Όνομα:
    Σωκράτης

εγώ θα μπορούσα να έχω τελικά ωροσκόπο τοξότη, σύμφωνα με τον Τροπικό!!!

Ξανά ανάγνωση τότε :bigsmile: γιατί η θεωρία δεν αναφέρει ότι έχουμε αλλαγή οίκων
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Γιάννης

Αντιλαμβάνομαι ότι παραθέτετε τις 2 πλευρες και λέτε ότι υπάρχει συγκλίνουσα πραγματικότητα.
    Όμως στηριζόμενη σε πραγματικά γεγονότα και σύμφωνα με την δυτική αστρολογία, επιβεβαίωνω ότι έχοντας πχ. προσωπικά ωροσκόπο αιγόκερο το 2008 ήταν πραγματικά η χρονιά μου, και ότι όταν βρέθηκε ο Δίας σε σύνοδο με Αφροδίτη, τέλη Νοέμβρη έφτασε στο ac μου ήταν κάτι που θα έχω για πάντα να θυμάμαι.... Θα μπορούσα να αναφέρω για πολύ ωρα και άλλα γεγονοτα σε επεξηγηση δυτικής αστρολογίας!
    Αναφέρω προσωπικό παραδειγμα για να πω πως δεν μπορώ να δεχτώ ότι πχ εγώ θα μπορούσα να έχω τελικά ωροσκόπο τοξότη, σύμφωνα με τον Τροπικό!!!
    Αγαπητή Water
    Αυτό που ίσως δεν καταλάβατε είναι ότι και οι δύο ωροσκόποι σας-τροπικός και αστρικός- μπορεί να είναι ενεργοί και ευαίσθητοι σε προόδους διελεύσεις κλπ. Αυτό δεν σημαίνει οτι στο χαρακτήρα σας βγάζετε Τοξότη, ούτε ότι αλλάζει η οικοθεσία σας... Το μόνο που σας είπα από την αρχή είναι να τσεκάρετε και αυτήν την πιθανότητα... Κάντε το αν θέλετε σαν άσκηση, όταν θα έχετε χρόνο. Το έχω δει να συμβαίνει πάρα πολλές φορές, γι αυτό εξ άλλου έβαλα και τα σχετικά παραδείγματα στο άρθρο. Ποτέ δεν αναφέρω κάτι χωρίς στοιχεία...

Ωπ! Ο διαχειριστής... Δεν του ξεφεύγει ούτε κουνούπι...

Αγαπητε διαχειριστή το άρθρο μπορεί να μην το λέει, αλλά το θέμα του ωροσκόπου ήταν θέμα συζήτησης που είχα κάποτε με αστρολόγο Ινδικής...

:bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)