s
Για τον 5ο και 7ο οίκο - Page 16
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 16 of 22 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... LastLast
Results 151 to 160 of 215
    Όνομα:
    Ράνια

Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Εννοείται ότι οι φιλενάδες με κάλυψαν απολύτως :bigsmile:
    Λόγω 8ου όμως, θα σου φέρω ένα άλλο παράδειγμα, πιο ...απτό:
    Δεν έχουν όλοι κάποιον πλανήτη στον 8ο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα πεθάνουν :nuts:
    χαχαχαχαχαχχαχαχα καλοοοό Perfect

Όνομα:
    κωνσταντινα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Εννοείται ότι οι φιλενάδες με κάλυψαν απολύτως :bigsmile:
    Λόγω 8ου όμως, θα σου φέρω ένα άλλο παράδειγμα, πιο ...απτό:
    Δεν έχουν όλοι κάποιον πλανήτη στον 8ο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα πεθάνουν :nuts:
    απλα :respect:

Όνομα:
    Tinkerbell

Quote Originally Posted by Γιάννης Ριζόπουλος View Post
    Αγαπητή Ania
    Η συναστρία που παραθέτετε μου θυμίζει την "Πεντάμορφη και το Τέρας". Έχετε δίκιο να τονίζετε τη διαφορετικότητα των δύο οίκων, υπάρχει όμως και ο 7ος, που είναι πλέον αρμόδιος για τις μόνιμες σχέσεις. Όσο για τον 5ο του ανδρός σηματοδοτεί μια δυσκολία έκφρασης συναισθημάτων και ιδιαιτερότητες στη σεξουαλικότητα του. Υπάρχουν όμως κι άλλοι δείκτες, όπως η Αφροδίτη και η Σελήνη,που δεν θα πρέπει να τους αγνοήσουμε.
    Σας ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση!!!!!!!! Αντιμετώπιζω πρόβλημα με τον υπολογιστή μου και δεν υπάρχει πάντα δυνατότητα σύνδεσης με το internet. Δε ξέρω αν απαντάω σωστά πάνω στην απάντησή σας... θα φανεί απο το αποτέλεσμα.
    Η ακμή του 7ου βρίσκεται για μένα στον Υδροχόο 08° 07' 60'' και εκείνου στον Τοξότη 28° 53' 36''. Ο 7ος σε πλανήτες για μένα: Σελήνη Υδροχόο (10° 44' 10'') και σε Κλήρο τύχης Ιχθύς (01° 05' 07''). Επίσης ο ¶ρης μου βρίσκαται στους Δίδυμους 26° 54' 60" (11ο οίκο). Εκείνος έχει τον 7ο σε Δια Αιγόκερω (08° 48' 52") και Ποσειδώνα Αιγόκερως (01° 13' 59") . Με σύστημα οικοθεσία Regiomontanus όλα αυτά. Επίσης έχω Σέλήνη σε Υδροχόο (10° 44' 10") έχει Σελήνη Ταύρο 08° 02' 18" (11ος οίκος). Έχω Αφροδίτη Καρκίνο 28° 09' 36" (12ος οίκος) και έχει Αφροδίτη Υδροχόος (21° 13' 48" 9ος οίκος) με ¶ρη Σκορπιό 23° 50' 06".... Αυτός ο Σκορπιός με κυνηγάει χωρίς λόγο.
    ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ ! ! !

(Σωκράτης)

Όλα στην ζωή τείνουν προς την μεταβλητότητα…

Μπορώ να πώ πως μπερδεύτικα λιγακι και εγω! Στους πλανήτες εχω καινο τον 7ο οικο και λεει μονο ζωδιο (Ταυρος) Ενω στον 5ο οικο ειδα Ηλιο σε Ιχθυς και λιγο πιο κατω ελεγε παλι Ερμη σε Κριο.... :weird:
    Διαβασα και ενα post και εχω την εντυπωση πως αυτο σημαινει οτι χλομα ειναι τα ερωτικα μου? Και οτι αποτι φαινεται διαλεγω τους λαθος ανθρωπους!!? Αν οντως διαλεγω τους λαθος ανθρωπους δεν θα βρω ποτε τον σωστο?!!! :amazed::sad2:

Quote Originally Posted by Elethea View Post
    Μπορώ να πώ πως μπερδεύτικα λιγακι και εγω! Στους πλανήτες εχω καινο τον 7ο οικο και λεει μονο ζωδιο (Ταυρος) Ενω στον 5ο οικο ειδα Ηλιο σε Ιχθυς και λιγο πιο κατω ελεγε παλι Ερμη σε Κριο.... :weird:
    Διαβασα και ενα post και εχω την εντυπωση πως αυτο σημαινει οτι χλομα ειναι τα ερωτικα μου? Και οτι αποτι φαινεται διαλεγω τους λαθος ανθρωπους!!? Αν οντως διαλεγω τους λαθος ανθρωπους δεν θα βρω ποτε τον σωστο?!!! :amazed::sad2:
    Γεια σου Elethea :bigsmile:
    Όταν ένας Οίκος είναι κενός, δεν σημαίνει ότι ήρθε και η καταστροφή του κόσμου (ούτως ή άλλως υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι που μας οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα και δεν χρειάζεται ακόμα ένας ).
    Όταν λοιπόν ένας Οίκος είναι κενός τότε κοιτάμε σε ποιο ζώδιο αρχίζει αυτός ο Οίκος και στη συνέχεια κοιτάμε τις όψεις που κάνει ο κυβερνήτης του ζωδίου, που τον εκλαμβάνουμε και σαν κυβερνήτη του Οίκου.

Στην περίπτωσή σου, εφόσον η ακμή (δλδ η αρχή και το δυνατότερο σημείο) του 7ου Οίκου είναι στον Ταύρο, τότε κυβερνήτη του 7ου έχεις την Αφροδίτη, καθώς αυτήν έχει ως κυβερνήτη το ζώδιο του Ταύρου. Στη συνέχεια, βλέπεις τις όψεις που κάνει η Αφροδίτη, αν θες να πάρεις μια ιδέα για τις τάσεις που διαφαίνονται αστρολογικά.

Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, να χαρείς ή να ...βάλεις τα μαύρα, καθώς η διαδικασία εξαγωγής συμπερασμάτων μέσω των αστρολογικών συμβόλων μπορεί να μην είναι "πυρηνική φυσική", έχει και αυτή όμως τα μυστικά της, την πολυπλοκότητα και τις ιδιαιτερότητές της, που αποκαλύπτονται σιγά σιγά. Η "φαστ φουντ" αστρολογία κάνει κακό και στο στομάχι, εκτός των άλλων :bigsmile:

Με την ευκαιρία, αν σε 1 ποστ διάβασες κάτι που σου προξένησε μια ανησυχία, καλό θα ήταν να έχεις υπομονή, καθώς υπάρχουν άλλα ...66.977 (τη στιγμή που σου γράφω :nuts: ), πολλά εκ των οποίων έχουν ως θέμα τους τους Οίκους που αναφέρεις και πολύ περισσότερα συνδέονται με αυτούς. Μην βιάζεσαι λοιπόν και δίνε βάση στα ποστ των επίσημων αστρολόγων του myhoroscope (διακρίνεται η ιδιότητά τους από το κόκκινο χρώμα) ή στα άρθρα που δημοσιεύονται από τη διαχείριση, αν θες να μαθαίνεις.

Αν σε ...καίει άμεσα για 5ο-7ο, ρίξε μια ματιά σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%E3%EF%E9.html
    Καλή συνέχεια :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

καλημερα,
    θα ηθελα να ρωτησω κ γω...εχω τον 5ο οικο στον κριο, και τον 7ο οικο στους διδυμους! ο Β.δεσμός τι δείχνει? γιατι εχώ και εκει 5ο οικο στο ταυρο! εχω μπερδευτει μαλλον...τι δείχνουν αυτα..για τις σχέσεις...και το γάμο?
    ευχαριστω πολυ!

Όνομα:
    Γιάννης

Quote Originally Posted by Blue little fairy View Post
    καλημερα,
    θα ηθελα να ρωτησω κ γω...εχω τον 5ο οικο στον κριο, και τον 7ο οικο στους διδυμους! ο Β.δεσμός τι δείχνει? γιατι εχώ και εκει 5ο οικο στο ταυρο! εχω μπερδευτει μαλλον...τι δείχνουν αυτα..για τις σχέσεις...και το γάμο?
    ευχαριστω πολυ!
    Αγαπητή ...νεραϊδούλα
    Για το τι δείχνουν όλα αυτά μπορείς να πάρεις μια ιδέα από την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου, που προσφέρει δωρεάν το site. Ωστόσο δεν θα έπρεπε να κάνεις μια αποσπασματική ερμηνεία και πολύ περισσότερο να την "δέσεις"... Εκτιμώ, ότι αν θέλεις να πάρεις ουσιαστικές πληροφορίες για το θέμα που σε απασχολεί, είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς στον 1ο σου οίκο. Η παρουσία ενός, ίσως και τριών πλανητών εκεί, έχει πρωτεύουσα σημασία, αφού σε κάθε περιπτωση "αντανακλούν" και στον 7ο.
    Πάντως η γενική εικόνα του ωροσκοπίου σου, προδιαθέτει σε μια σπουδαία καρριέρα και μάλλον από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις...
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Quote Originally Posted by Blue little fairy View Post
    καλημερα,
    ευχαριστω πολυ!
    Αρχικά δείχνει ότι ...βιάζεσαι και μάλλον έχεις μπερδέψει κάπως τα πράγματα :bigsmile:
    Διάβασε αυτά για τον 7ο Οίκο http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%F1%EF%DF.html
    http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%DF%EA%EF.html
    αυτό για τον 5ο Οίκο http://www.myhoroscope.gr/99-%E1%ED%...%EA%EF%FD.html
    Αυτό για τον 5ο και τον 7ο http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%E3%EF%E9.html
    αυτά για τους Δεσμούς http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E4%E9%E1.html
    http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EF%F5%F2.html
    ξεκαθάρισε τι είναι Οίκοι, ζώδια και πλανήτες και ξανακάνε την ερώτηση που θέλεις :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ευχαριστω πολυ για την απάντηση! Εχω διαβάσει τον γενέθλιο μου χάρτη... Σχετικά με τον 1ο οίκο...είναι σε τέσσερις πλανήτες..άρη,κρόνο, ουρανό και κλήρος τύχης! πως αντανακλούν στον 7ο? καριερα ε?χμμ.... εχω διαβάσει εδω οτι ο 5ο οικος και ο 7ος..ειναι για τις σχέσεις, σχετικα με το γάμο..κ σκεπτομενη οτι ειναι κ η χρονια του υδροχοου...και επειδη θα ηθελα να προχωρησω στην συναισθηματικη ζωή μου...ηθελα να δω τι γινεται στους οικους αυτους!
    ευχαριστω για την ανταποκριση!

Ευχαριστω μητσάκο για τις διευθύνσεις! θα τις μελετήσω πιο καλα! :bigsmile:
    Δεν εχω ξανα ασχοληθει τοσο αναλυτικα...είναι ολα πολυ ενδιαφέρον!

Page 16 of 22 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)