s
Γάμος και άδειος 7ος οίκος - Page 41
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 41 of 50 FirstFirst ... 31 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... LastLast
Results 401 to 410 of 500
    Όνομα:
    Δεσποινα

Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος

Quote Originally Posted by katrin82 View Post
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΩ DESCEDANT ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ???? Ο ΚΡΟΝΟΣ ΚΑΝΕΙ CONJUNCTION ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟΝΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΕΛΗΜΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΝΕΙ CONJUNCTION ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ. ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΔΩ???? ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...... :weird::worried::unsure:
    γεια σου !
    αγαπητο μελος γραφουμε με μικρα γραμματα στο σαιτ
    αν θελεις γυρισε το πληκτρολογιο σου καλη μου:bigsmile:

θα σου προτεινα να βαλειςτα στοιχεια σου στην εφαρμογη για τον γενεθλειο σου χαρτη που ειναι δωρεαν και εχει ενα κατεβατο που θα σε διευκολυνει να μαθεις καποια πραγματα για σενα.
    Ενας χαρτης εχει και καλα και κακα στο χερι μας ειναι τα καλα να τα κανουμε καλυτερα κι τα κακα ακομα πιο καλυτερα
    καλο διαβασμα ε;

θα σου δωσουν καποια λινγκ πιστευω για να κανεις μια αρχη..

φιλικα
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    κωνσταντινα

Quote Originally Posted by WHITE.HORSE View Post
    καλημέρα !

θα ήθελα παρακαλώ την βοήθεια όποιου θέλει και μπορεί να μου δώσει κάποιες παραπομπες για το θέμα γάμος και άδειος 7ος οίκος

κ πιο συγκεκριμένα θέλω πληροφορίες για τα παρακάτω (τα αναφέρω δεν ξέρω αν είναι απαρραίτητο)

για 7ο οίκο στους ιχθύες άδειο από πλανήτες με ποσειδώνα στον 4ο οίκο και όψεις σε σύνοδο με ήλιο σελήνη και ερμή
    τρίγωνο με δία και 6γωνο με πλούτωνα

ευχαριστώ !
    και εγω εχω αδειο 7 στους ιχθεις και ποσειδωνα στον 4.νομιζω σε παλαιοτερα post στο ιδιο θεμα υπαρχει αναφορα για 7 στους ιχθεις

αγαπητη κωνστ/να αποκλειεται να εχεις στον τεταρτο συνοδο ηλιου με ποσειδωνα γιατι ο τεταρτος σου πρεπει να ειναι ο τοξοτης, εχεις εβδομο οικο τους υχθεις τοσες οψεις που μας ειπες ζωγραφιζουν το συντροφο απο τον οποιον ελκεσαι στειλε τα σωστα στοιχεια σου μηπως μπερδευτηκες

Όνομα:
    κωνσταντινα

Quote Originally Posted by koyla View Post
    αγαπητη κωνστ/να αποκλειεται να εχεις στον τεταρτο συνοδο ηλιου με ποσειδωνα γιατι ο τεταρτος σου πρεπει να ειναι ο τοξοτης, εχεις εβδομο οικο τους υχθεις τοσες οψεις που μας ειπες ζωγραφιζουν το συντροφο απο τον οποιον ελκεσαι στειλε τα σωστα στοιχεια σου μηπως μπερδευτηκες
    μάλλον σε εμένα αναφέρεσαι.ναι δεν εχω σύνοδο ήλιου ποσειδώνα.είπα απλά οτι έχω άδειο 7 με ακμή στους ιχθείς και ακμή τέταρτου στον τοξότη και στον τεταρτο εχω ποσειδώνα οπως και τον ουρανο και δια στον τοξότη.απλά ήθελα να πω οτι επειδή έχω κάποια κοινά στοιχεία με ένα μέλος που είχε παραπάνω εκφράσει απορία για 7 στους ιχθεις και ποσειδώνα στον τέταρτο του ανέφερα οτι σε παλαιότερο post υπάρχει παρόμοια αναφορά.το είχα κοιτάξει επειδή με αφορούσε.
    σε ευχαριστώ πάρα πολύ που προσφέρθηκες να με βοηθήσεις.
    αν παλι δεν αναφέρεσαι σε εμένα πόση ντροπή πρέπει να νιώσω.....:embarrest:embarrest
    φιλιά!

Και μενα φιλοι μου ο 7ος ειναι αδειος οπως επισης ο 2ος ο 3ος ο 6ος και ο 8ος ο μισος αστρολογικος μου χαρτης σχεδον.

Quote Originally Posted by maktoy View Post
    Και μενα φιλοι μου ο 7ος ειναι αδειος οπως επισης ο 2ος ο 3ος ο 6ος και ο 8ος ο μισος αστρολογικος μου χαρτης σχεδον.
    Το ότι σχεδόν ο μισός χάρτης είναι άδειος σημαίνει ότι ο άλλος μισός σχεδόν είναι γεμάτος.
    Δες το κι έτσι.
    Δηλαδή αν είχες κάνα Κρόνο ή κάνα Ποσειδώνα θα ήταν καλύτερα;
    Λίγο αν ψάξεις, ακόμα και σε αυτήν την ενότητα, θα δεις ότι πολλές φορές έχει αναφερθεί ότι όταν κάποιος Οίκος είναι κενός αυτό δεν σημαίνει και απουσία των γεγονότων που αφορούν τον συγκεκριμένο Οίκο. Όταν κάποιος Οίκος είναι κενός εξετάζουμε τον κυβερνήτη του Οίκου και τις όψεις που αυτός κάνει. Απλά. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Σε ευχαριστω πολυ Μητσακο

Γεια σας , εγώ είμαι άσχετη στην αστρολογία. Τώρα μαθαίνω κάτι λίγα από εδώ . Ο αστρολογικός μου χάρτης έδειξε ότι έχω στον 7ο οίκο τη Σελήνη και δεν είμαι παντρεμένη . Ξέρει κανείς κάτι ?

Quote Originally Posted by Μαρία2 View Post
    Γεια σας , εγώ είμαι άσχετη στην αστρολογία. Τώρα μαθαίνω κάτι λίγα από εδώ . Ο αστρολογικός μου χάρτης έδειξε ότι έχω στον 7ο οίκο τη Σελήνη και δεν είμαι παντρεμένη . Ξέρει κανείς κάτι ?
    Πρέπει να δεις τι όψεις κάνει η Σελήνη και πολλά άλλα για να πεις κάτι :bigsmile:
    Αν θες, ρίξε μια ματιά εδώ http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%E3%EF%E9.html
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Γεια σας!Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και αν είναι εύκολο ας μου απαντήσει κάποιος...Στο χάρτη του αγοριού μου η ακμή του έβδομου οίκου είναι στον Κριό και ο ¶ρης είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη και κάνουν και οι 2 τετράγωνο με Δία και Ουρανό.Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το διπλό τετράγωνο του ¶ρη(που είναι και κυβερνήτης του 7ου οίκου) όσο αφορά το θέμα σχέσεων-γάμου; Ειδικά αυτό με τον Ουρανό με τρομάζεί λίγο...Θα είμαι πραγματικά ευγνώμων αν κάποιος μου απαντήσει!

Page 41 of 50 FirstFirst ... 31 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)