- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 141 to 150 of 215
Thread: Για τον 5ο και 7ο οίκο
-
29-03-2009, 10:42 PM #141
Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο
Καλησπέρα.
Υπάρχει περίπτωση γυναίκα με Ποσειδώνα και Βέρτεξ στον Τοξότη (στον 5ο οίκο - ακμή 5ου σε Τοξότη) να βρεί άκρη με άντρα που έχει ¶ρη, Κρόνο, Πλούτωνα, Βέρτεξ στον Σκορπιό (όλα στον 5ο - ακμή 5ου στον Ζυγό)? ¶τοπο το ερώτημα....
Ουσιαστικά αναρωτιέμαι τι χαρακτηριστικά προσδίδουν στον άντρα όλοι αυτοί οι πλανήτες στον 5ο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει ήλιο σε Ιχθύ και ακμή 7ου οίκου στον Τοξότη με Δία και Ποσειδώνα σε Αιγόκερω (και τα δύο 7ο οίκο). Ξέρω όψεις αλλά είναι πολλές και ίσως δεν έχει νόημα να τις αναφέρω.
Θα μπορούσε να μου πεί κάποιος;;;;;;ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ ! ! !
(Σωκράτης)
Όλα στην ζωή τείνουν προς την μεταβλητότητα…
-
29-03-2009, 11:06 PM #142
Αγαπητή Ania
Η συναστρία που παραθέτετε μου θυμίζει την "Πεντάμορφη και το Τέρας". Έχετε δίκιο να τονίζετε τη διαφορετικότητα των δύο οίκων, υπάρχει όμως και ο 7ος, που είναι πλέον αρμόδιος για τις μόνιμες σχέσεις. Όσο για τον 5ο του ανδρός σηματοδοτεί μια δυσκολία έκφρασης συναισθημάτων και ιδιαιτερότητες στη σεξουαλικότητα του. Υπάρχουν όμως κι άλλοι δείκτες, όπως η Αφροδίτη και η Σελήνη,που δεν θα πρέπει να τους αγνοήσουμε.Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
30-03-2009, 02:27 PM #143
Καλησπέρα! Θα ήθελα κι εγώ να παραθέσω την κατάσταση του 5ου και 7ου οίκου μου . Η ακμή του 5ου είναι στις 23ο50 του Κριού και μέσα στον 5ο βρίσκεται ο Χείρων . Η ακμή του 7ου οίκου είναι στις 7ο20 των Διδύμων και μέσα στον οίκο βρίσκεται ο Νότιος Δεσμός μου . Και οι δύο κυβερνήτες των οίκων βρίσκονται στον 9ο οίκο και στο ζώδιο της Παρθένου . Τι συμπέρασμα βγαίνει ;
-
02-04-2009, 03:36 PM #144
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα η όλη συζήτηση. Δεν ξέρω πάρα πολλά θα ήθελα αν γίνεται να μου εξηγήσει κάποιος το εξής: τι σημαίνει το ότι δεν έχω κάποιο πλανήτη στον 5ο οίκο, και έχω Νότιο Δεσμό στον Κριό στον 7ο. Επίσης, στις ακμές των οίκων ότι ο 5ος είναι στην 19 55΄ του Υδροχόου?.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
02-04-2009, 08:05 PM #145
Δεν μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα. Ακόμα και στην περίπτωση που καταλάβαμε ποιοι είναι οι κυβερνήτες των Οίκων και σε ποιον Οίκο βρίσκονται. Αν δεν ξέρουμε τι όψεις κάνουν και πώς διαμορφώνεται ο υπόλοιπος χάρτης, θα ήταν τουλάχιστον υποτιμητικό για εσένα να πάρεις οποιαδήποτε απάντηση.
Το ότι δεν έχεις κάποιον πλανήτη στον 5ο, μπορεί να σημαίνει πολλά. Μπορεί όμως και όχι. Μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα τεκνοποιήσεις. Πράγμα που, αν και φοβερά ουσιαστικό, ανεξάρτητα από το πώς ακούγεται, επί της ουσίας δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Το ότι έχεις Ν. Δ. στον Κριό και στον 7ο θα μπορούσε να είναι αρκετά ...προκλητικό για κάποιους, θα μπορούσε να μην σημαίνει τίποτα για κάποιους άλλους. Ακόμα και η ακμή του 5ου στην 19η του Υδροχόου δεν λέει το παραμικρό.
Μεμονωμένες παράμετροι δεν έχουν να μας πουν τίποτε. Ο 5ος συνδέεται με τον 11ο άμεσα και ο 7ος με τον 1ο. Τετραγωνίζουν άλλους, ...τριγωνίζουν άλλους, ποιοι πλανήτες είναι εκεί δεν ξέρουμε, τι κυβερνούν δεν ξέρουμε, γενικά τίποτα δεν ξέρουμε. Πώς μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι που δεν το ξέρουμε;
Και εγώ θέλω να μάθω. Ποιος θα μου πει, ε; ποιος;Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
02-04-2009, 09:35 PM #146
Καταλαβαίνω τι εννοείς Μητσάκο και το εκτιμώ . Απλά προσπαθώ με τις γνώσεις που έχω ως αρχάρια να βγάλω μια άκρη ...
-
02-04-2009, 10:14 PM #147
Το ότι δεν έχεις κάποιον πλανήτη στον 5ο, μπορεί να σημαίνει πολλά. Μπορεί όμως και όχι. Μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα τεκνοποιήσεις. Πράγμα που, αν και φοβερά ουσιαστικό, ανεξάρτητα από το πώς ακούγεται, επί της ουσίας δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
φαντάζομαι οτι δεν ισχύει οτι όποιος δεν έχει πλανήτη στον 5 δεν θα τεκνοποιήσει σωστά????.όπως καταλαβαίνεις με καίει προσωπικά το θέμα αφού μόνο το βέρτεξ εχω στον 5(εχει ακμή και στον αιγόκερω).
-
02-04-2009, 10:23 PM #148
To να υπάρχει κάποιος αδειος οίκος δεν λέει τπτ περισσότερο από το ότι επηρεάζεται από το ζώδιο της ακμής του και χρωματίζεται και από τον κυβερνήτη του ζωδίου αυτού. Αλλωστε -ξαναλέω- η αστρολογία δείχνει τάσεις.
Δεν θα ανοίξουμε συζήτηση όμως σχετικά με τις πιθανότητες τεκνοποιησης καθώς αυτό αντικειται στους όρους λειτουργίας και συμμετοχής στο forum.:bigsmile:
-
02-04-2009, 10:26 PM #149
το συνολο του χαρτη πρεπει να κοιτατε ..αυτο θελει να πει το μελος Μητσακος
και το λεει σε πολλα ποστ εδω και αλλου ..
να μην βγαζουμε σημπερασματα και φοβο ..
Πλανητες ειναι αυτοι καπου θα ειναι ε;
σε καποιους οικους..
δεν γινετε να ειναι και στους 12 οικους!!:nuts:
ουτε και εγω εχω πλανητη στον 5ο αλλα δυο κορακλες εχω !!
ουτε και στον 7ο οικο εχω πλανητη αλλα παντρευτηκα :nuts:
Δες τε τους κυβερνητες τι οψεις κανουν ;που ειναι; τι θελουν να μας πουν!:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
02-04-2009, 10:49 PM #150
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 28 users browsing this thread. (0 members and 28 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.