s
H 29η μοίρα....! - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 17 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 81 to 90 of 162

Re: H 29η μοίρα....!

Quote Originally Posted by ZOELINA View Post
    Ο ηλιος μου ειναι στην 29η του Υδροχοου...αυτο σημαινει κατι; Επηρεαζομαι απο το αμεσως επομενο ζωδιο των Ιχθυων η καμμια σχεση;

εμένα ο Κρόνος

καλησπερα παρακολουθησα τις συζητησεις σας με ενδιαφερων και απορια ο κρονος μου ειναι στην 29η του ιχθυ και στον 10ο οικο μου μπορειτε να μου δωσετε μια εξηγηση σας παρακαλω

Quote Originally Posted by ZOELINA View Post
    Ο ηλιος μου ειναι στην 29η του Υδροχοου...αυτο σημαινει κατι; Επηρεαζομαι απο το αμεσως επομενο ζωδιο των Ιχθυων η καμμια σχεση;
    Quote Originally Posted by GIRL View Post
    εμένα ο Κρόνος
    Quote Originally Posted by maktoy View Post
    καλησπερα παρακολουθησα τις συζητησεις σας με ενδιαφερων και απορια ο κρονος μου ειναι στην 29η του ιχθυ και στον 10ο οικο μου μπορειτε να μου δωσετε μια εξηγηση σας παρακαλω
    Στη 2η σελίδα αυτής της ενότητας μπορείτε να βρείτε μια συνοπτική ερμηνεία της σημασίας της 29ης μοίρας :bigsmile:
    Στη συνέχεια μπορείτε, αν θέλετε, από την ενότητα "πλανήτες & πλανητοειδείς" που βρίσκεται σε αυτόν το σύνδεσμο Πλανήτες και Πλανητοειδείς - Αστρολογία για όλους να δείτε τις ιδιότητες και ενέργειες που αποδίδονται στον κάθε πλανήτη που σας ενδιαφέρει. Πρώτο πρώτο θέμα έχει ένα άρθρο με συνοπτικές ερμηνείες των πλανητών, αν βιάζεστε. Αν δεν βιάζεστε, το ψάχνετε λίγο παραπέρα με τα υπόλοιπα άρθρα της ενότητας, που έχουν πιο αναλυτικές ερμηνείες.
    Ρίξτε και μια ματιά σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%E1%F6%DE.html
    που δίνει μια συνοπτική ερμηνεία των Οίκων, και επιπροσθέτως και σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/17-%EF%DF%...%DF%E1%F2.html
    μιας και στη 2η σελίδα που σας προτρέπω να πάτε για να διαβάσετε για την 29η μοίρα, υπάρχει σαφής αναφορά σε θέματα υγείας.
    Καλή συνέχεια :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Μητσακο σε ευχαριστω πολυ να εισαι παντα καλα:bigsmile:

Διαβασα με πολυ ενδιαφερον τις προηγουμενες σελιδες και εψαξα να βρω απαντηση στο ερωτημα που με απασχολει αλλα εχω μπερδευτει λιγο...Τι μπορει να σημαινει ουρανος στην 29 14' 10΄΄R στον σκορπιο στον 5ο οικο?Γνωριζω πως ο ουρανος στον 5ο δειχνει ταση προς περιπετεια,εκπληξεις και απροσδοκητο στην προσωπικη ζωη.Καποια βοηθεια παρακαλω...?

Quote Originally Posted by dafnie View Post
    Διαβασα με πολυ ενδιαφερον τις προηγουμενες σελιδες και εψαξα να βρω απαντηση στο ερωτημα που με απασχολει αλλα εχω μπερδευτει λιγο...Τι μπορει να σημαινει ουρανος στην 29 14' 10΄΄R στον σκορπιο στον 5ο οικο?Γνωριζω πως ο ουρανος στον 5ο δειχνει ταση προς περιπετεια,εκπληξεις και απροσδοκητο στην προσωπικη ζωη.Καποια βοηθεια παρακαλω...?
    Βάλε τα στοιχεία του ατόμου στη φόρμα που βρίσκεται σε αυτόν το σύνδεσμο, για να πάρεις μια πρώτη ιδέα http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php και διάβασε και αυτό: http://www.myhoroscope.gr/32-%E1%ED%...%ED%FC%F2.html
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

από την παραπάνω συζήτηση μου προέκυψε η εξής απορία: αν κάποιος έχει τον κλήρο της τύχης, που προφανώς δεν είναι πλανήτης, στην 29η μοίρα, τι μπορεί αυτό να σημαίνει για την τυ΄χη του? ή είναι άνευ σημασίας?

ΚΑΡΠΟΝΕΣΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΖΩΔΙΟΥ Κ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ 29 ΜΟΙΡΑ..ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΛΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΙΚΗ ΜΟΙΡΑ ΟΠΟΩΣ Κ Η 29,5...

πενυ, θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρά και όχι με κεφαλαία.

Είναι όρος του site

Παιδια καλησπερα σε ολους
    Εχω ωροσκοπο ψαρι, στις 29.10, το οποιο σημαινει οτι εχω dc 29.10 παρθενου, mc29.3 τοξοτη και ic 23 και κατι διδυμους.
    Εχει καμια σημασια αυτο, ή τελικα επειδη δεν ειναι πλανητες δεν εχει και ιδιαιτερη?
    Επισης, υπαρχει καπου πληροφορια για το τι σημαινει η καθε μοιρα στα ζωδια?
    Ευχαριστω οποιον κανει τον κοπο

Page 9 of 17 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)