- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 131 to 140 of 215
Thread: Για τον 5ο και 7ο οίκο
-
22-03-2009, 12:15 PM #131
Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο
Αγαπητή Stena
Φανταστείτε πως ζείτε σε ένα όνειρο: Βρίσκεστε στο πάρτυ της ζωής και δύο αρσενικοί, ο Ρομαντισμός και ο Κυνισμός σας φλερτάρουν αδιάκοπα. Το παράδοξο ειναι πως κάθε φορά που σηκώνεστε να χορέψετε με κάποιον από τους δύο, εσείς μεταμορφώνεστε στον άλλον. Και οι χοροί καλά κρατούν...
-
22-03-2009, 12:26 PM #132
αγαπητε κυριε Ριζοπουλε ενδιαφεροντα τα οσα αναφερετε αλλα δεν με βοηθατε
σας ευχαριστω παντως
-
23-03-2009, 03:02 AM #133
κυριε Ριζοπουλε εψαξα σε σχεση με τον ποσειδωνα στο ωροσκοπιο μου και βρισκεται στον αιγοκερω στο 2ο οικο,σχηματιζοντας τετραγωνο με τον ηλιο μου,συνοδο με τον ουρανο,αντιθεση με τον αρη και εξαγωνο με την αφροδιτη μου (κα οντας στο σκορπιο πιστευω οτι εδω οφειλεται το γεγονος οτι ελκω σα μαγνητης ατομα που ασχολουνται με μεταφυσικη) Ακομα η σεληνη μου στον κριο ειναι στον 5ο οικο.Νομιζω,πως η συγκεκριμενη τοποθετηση κανει το ατομο δεσμιο των απολαυσεων κατα καποιο τροπο και ισως ειναι αυτο που με κανει να θελω να νιωθω διαρκως οτι με θαυμαζουν και με αγαπουν στη σχεση.Τελος ο ποσειδωνας κανει εξαγωνο με τον ASC μου στο σκορπιο.θα ημουν ευγνωμων εαν λεγατε τη γνωμη σας σχετικα...
ευχαριστω για το χρονο σας
-
23-03-2009, 11:35 AM #134
Αγαπητή Marisha
Το πρώτο, βέβαια, που ξεχωρίζει στο χάρτη σου είναι το ταυ-τετράγωνο στα παρορμητικά. Είσαι πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και δεν θα πάψεις ποτέ να ψάχνεις και να αναζητάς λύσεις σε δύσκολα προβλήματα, του ατόμου, της κοινωνίας αλλά και του ...σύμπαντος. Όσο αναπτύσσεις τις δραστηριότητες σου θα διαπιστώσεις ότι η δυναμική σου μπορεί να αποδεικνύεται αποτελεσματική σε ποικίλες εφαρμογές, ανεξάρτητα με το αν εσύ θα νοιώθεις ανικανοποίητη και θα ξεκινάς για νέες ...κατακτήσεις. Ωστόσο στις σχέσεις σου τα αποτελέσματα θα είναι διαφορετικά γιατί είναι πολύ δύσκολο στον οποιονδήποτε να συμβαδίσει με την πολυμέρεια σου και τις ...υψηλές ταχύτητες, που, ενίοτε, αναπτύσσεις. Και με αυτήν την έννοια σε πρώτη φάση οι σχέσεις σου δεν θα έπρεπε να αποτελούν τη βασική σου προτεραιότητα παρά μόνον στην κατεύθυνση του εμπλουτισμού των εμπειριών σου και της διερεύνησης της ανθρώπινης φύσης. Πολλοί με χάρτες σαν τον δικό σου κατόρθωσαν να διαπρέψουν στην Ψυχολογία η σε ανάλογους κλάδους, ακριβώς επειδή είχαν "πρόσβαση"σε όλες τις ιδιαιτερότητες των ανθρώπων. Αν είχαν αφήσει αυτήν την "ενέργεια" να λειτουργήσει αποκλειστικά στην προσωπική τους ζωή, θα είχαν διαμελιστεί ψυχικά από τις ακρότητες της.
Ο "αδύνατος κρίκος" στο χάρτη σου δεν είναι η Σελήνη, που απλά είναι λίγο πιο ...άμεση σε θέματα σχέσεων αλλά η Αφροδίτη σου. Όχι τόσο επειδή βρίσκεται σε "αδυναμία", όσο για το ότι αποτελεί μια δεξαμενή διοχέτευσης της ενέργειας, που παράγεται από την αντίθεση ¶ρη-Ποσειδώνα. Της είναι δύσκολο να ...σηκώσει τέτοιο βάρος. Και δεν είναι μόνο τα ..μίση και τα πάθη, που μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν. Η εξιδανίκευση της "σκοτεινής πλευράς" σε συνδυασμό με την "άγνοια κινδύνου", που σε διακρίνει και την εν γένει πειραματική σου διάθεση, αφήνει το δρόμο ανοιχτό στο οτιδήποτε και στον οποιονδήποτε.
Σου έγραψα δυό λόγια παραπάνω όχι μονον επειδή είσαι πολύ νέα αλλά κυρίως γιατί διαφαίνεται ότι διαθέτεις μια ωριμότητα σκέψης, δυσανάλογη με την ηλικία σου. Εννοείται, πως η Αστρολογία ανήκει στη σφαίρα των ενδιαφερόντων σου και σίγουρα μπορείς να διαπρέψεις και σε αυτήν!
-
23-03-2009, 11:46 AM #135
Καλημερα σε ολους!!!!Για αλλη μια φορα ο ηλιος ας ζεστανει τις ψυχες μας.Εχω μια απορεια φιλοι μου τελικα ποιο εναι ποιο δυσκολο η εποδυνο οι ασχημες οψεις η οι αναδρομοι πλανητες?Εχω αναδρομο μονο τον ποσειδωνα ομως ο ηλος μου εναι γεματος τετραγωνα και αντιθεσεις.
-
23-03-2009, 12:00 PM #136
Ξεχασα να πω οτι ο πωσειδωνας μου εναι στον 5ο οικο.Και κατι ακομα οι οψεις χιαστι ανηκουν στις δυσκολες?
-
23-03-2009, 12:08 PM #137
Αγαπητή Maktoy
Στα πλαίσια μιας γενικής αναφοράς θα σου απαντούσα αβίαστα, οι όψεις. Πριν από αυτό όμως καλό είναι να αναλογιστούμε τον όρο "άσχημες". Η σωστή διατύπωση είναι "δυσαρμονικές" κι αυτό δεν το γράφω εξ αιτίας κάποιας εμμονής μου σε γλωσσικούς κανόνες αλλά επειδή έχει να κάνει με την ουσία του θέματος. Η δυσαρμονία υπονοεί ότι οι "ενέργειες" των πλανητών βρίσκονται σε σύγκρουση, χωρίς όμως να προδικάζει και το αποτέλεσμα. Κι όταν για την οικονομία του λόγου χρησιμοποιούμε όρους όπως "άσχημη" η "κακή", οφείλουμε να τους συμπληρώνουμε με το ερώτημα: Για ποιό πράγμα; Η αλήθεια είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των ωροσκοπίων των μεγάλων δημιουργών, που υμνούμε και θαυμάζουμε βρίθει από "άσχημες" όψεις. Κι αν δεν τις είχαν, δεν θα έφταναν ποτέ εκεί που έφτασαν...
-
23-03-2009, 12:58 PM #138
Καλημέρα !
έχω μια απορία .. η παρουσία του χείρωνα κ μόνο στον 7ο οίκο δίχνει κάτι ιδιαιτερο για τα θέματα του συγκεκριμένου οίκου για το άτομο που την έχει ?
χείρων στον ταύρο και οψεις αντιθεσης με σελήνη , αφροδίτη
τετραγώνου με δία και λίλιθ
χιαστή με ήλιο
ευχαριστώLe coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
23-03-2009, 05:34 PM #139
Σας ευχαριστω πολυ κυριε Ριζοπουλε.Η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη.
-
23-03-2009, 11:10 PM #140
Θέλω να σας ευχαριστήσω τόσο για τα καλά σας λόγια όσο και για τις συμβουλές σας.Η αλήθεια είναι οτι γενικότερα στις ερωτικές μου σχέσεις κυριαρχούν ακραία συναισθήματα και καταστάσεις. Πιστεύω πως είναι ένα μάθημα που πρέπει να αποκτήσω σε αυτή τη ζωή,η απόκτηση γνώσης μέσω της εμπειρίας.(βορειος δεσμος στον τοξοτη στον 2ο οικο)Νομιζω πως εχω τη δυνατοτητα να αναλύσω κατι σε βάθος,αρκεί αυτό να τραβήξει το ενδιαφερον μου παντα.Οσο για αυτο που αναφέρατε σχετικά με το οτι νιωθω ανικανοποιητη ή οτι θα ειναι δυσκολο να συμβαδισει καποιος λογω πολυμερειας....ειναι αστειο αλλα τα δυο τελευταια ειναι δυο πραγματα που πολυ προσφατα συνειδητοποιησα.Ωστοσο,πισ τευω οτι εγω ευθυνομαι για το οτι εαν δε νιωσω οτι καποιος εχει ευρυ φασμα ενδιαφεροντων και ισως πρωτοτυπια χανω αμεσως ενδιαφερον.Ενδιαφερομαι πολυ για την αστρολογια,δηστυχως ο χρονος μου ειναι περιορισμενος,ελπιζω παρόλα αυτα σ''ενα καλυτερο αυριο,το αυριο του πανεπιστημιου,οπου παραλληλα με τις σπουδες θα αρχισω να τη μελεταω σε βαθος και πιο διεξοδικα.:bigsmile: ευχαριστω και παλι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.