s
Για τον 5ο και 7ο οίκο - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 22 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... LastLast
Results 121 to 130 of 215
    Όνομα:
    Γιάννης

Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο

[QUOTE=Marisha;81071]Γειά σας. Παρακολουθώ εδώ και καιρό τα διάφορα άρθρα και συζητήσεις του ιστότοπου, τα οποία βρίσκω άκρως ενδιαφέροντα. Βρήκα το θάρρος να γράψω εδω δεδομένου οτι αυτήν την περίοδο ασχολούμαι με το κεφάλαιο των οίκων. Ο 5ος οίκος μου βρίσκεται στους ιχθεις. Αν και ζυγός το ωροσκοπίο μου είναι περισσότερο υδάτινο, όπως και η ιδιοσυγκρασία μου. Θα έλεγα οτι ειμαι ιδιαιτερα ευαισθητη και κυρίως στα ερωτικά μου. Πιστεύω πως αυτή η θέση δείχνει μια τάση για εξιδανίκευση του συντρόφου, η οποία ερχεται σε ρήξη με ενστικτα βαθια ριζωμενα(σεληνη στον κριο στον 5ο) και δηλώνει τοσο μια συναισθηματικη ασταθεια οσο και εντονο εγωισμο.¶υτο που δεν μπορω να ερμηνευσω τοσο καλα ειναι ο Διας στην παρθενο στον 11ο.Ο διας οντας ο παραδοσιακος πλανητης των ιχθυων βρισκεται στο πολικο ζωδιο και οικο.Νομιζω πως αυτη η οψη δεν ειναι ιδιαιτερα θετικη.Μηπως θα επρεπε να ειμαι πιο ρεαλιστρια και αφοσιωμενη σε πιο πρακτικα ζητηματα παρα στην εξιδανικευση καταστασεων και συντροφων? Συγχωρεστε με για την αδυναμια μου στην κατανοηση καποιων πραγματων,ελπιζω με την παροδο των χρονων και με τη βοηθεια σας να βελτιωθω.

Αγαπητή Μarisha
    Δεν είναι σκόπιμο να επικεντρώνεσαι τόσο στην παραδοσιακή θεώρηση περί αδυναμίας και κυριαρχίας. Κάθε πλανήτης όπου και αν βρίσκεται έχει τα πλεονεκτήματα του και ο Δίας στην περίπτωση σου μπορεί να σε βοηθήσει, φέρνοντας κοντά σου φίλες και φίλους με πολυ καλές προθέσεις. Όσο για τους υπόλοιπους προβληματισμούς σου, νομίζω ότι πριν απ' όλα πρέπει να τσεκάρεις τη θέση και τις όψεις του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σου και το πόσο εμπλέκεται στα προσωπικά σου θέματα.

Σας ευχαριστώ πολύ!Η απορία ήταν για το χάρτη μιας φίλης μου.

Καλημερα σε ολους!!!!!! Παρακολουθω της συζητησεις σας και ομολογω οτι ειμαι περιφανη που βρισκομαι μαζι σας.Οι γνωσεις μου ειναι σε βρεφικο σταδιο.Χρειζομαι την βοηθεια σας.Ειμαι δυδιμος με οροσκοπο καρκινο, στον 5ο μου οικο που ανηκει στον σκορπιο εχω αναδρομο ποσειδωνα που κανει συνοδο με το βερντεξ και αντιθεση με την αφροδιτη που ειναι στον ταυρο.Σας παρακαλω μπορειτε να μου εξηγησετε τι σημαινει αυτο?

Αν δε γίνομαι κουραστική μήπως θα μπορούσε να μου πει κάποιος λίγα πράγματα για τετράγωνο 'Αρη-Ουρανού και ¶ρη-Δία όταν ο ¶ρης είναι κυβερνήτης του εβδόμου(έβδομος οίκος στον Κριό). Αφορά το γενέθλιο χάρτη του αγοριού μου.Με φοβίζει ειδικά το τετράγωνο με τον Ουρανό αφού από όσο ξέρω δυσκολεύει λίγο τα πράγματα στο θέμα γάμος-σχέσεις.Οι σχέσεις της φίλης μου είναι όντως όπως τις περιγράψατε κύριε Ριζόπουλε!Ευχαριστώ και πάλι!

Όνομα:
    Γιάννης

Quote Originally Posted by maktoy View Post
    Καλημερα σε ολους!!!!!! Παρακολουθω της συζητησεις σας και ομολογω οτι ειμαι περιφανη που βρισκομαι μαζι σας.Οι γνωσεις μου ειναι σε βρεφικο σταδιο.Χρειζομαι την βοηθεια σας.Ειμαι δυδιμος με οροσκοπο καρκινο, στον 5ο μου οικο που ανηκει στον σκορπιο εχω αναδρομο ποσειδωνα που κανει συνοδο με το βερντεξ και αντιθεση με την αφροδιτη που ειναι στον ταυρο.Σας παρακαλω μπορειτε να μου εξηγησετε τι σημαινει αυτο?
    Αγαπητή Maktoy
    Θα επισημάνω και σε σας, ότι μια αποσπασματική ερμηνεία δεν είναι δεοντολογική και θα καταλάβετε αμέσως το γιατί. Ο Ποσειδώνας θα μπορούσε να εξιδανικεύει τις σχέσεις σας και συντελεί στο να νοιώθετε ευτυχής ανεξάρτητα από το τι πραγματικά συμβαίνει. Και η Αφροδίτη σας θα ένοιωθε σαν ...ευτυχισμένη αγελάδα στο λιβάδι. Αυτή όμως είναι η μισή εικόνα. Υποψιάζομαι ότι η Αφροδίτη κάνει όψη και με τον Πλούτωνα, αφού οι δύο αργοί πλανήτες είχαν ένα διαρκές εξάγωνο για πολλά χρόνια. Και σε αυτήν την περίπτωση η αρχική αθωότητα πάει ...περίπατο, αφού ο Πλούτων αρπάζει την αγελαδίτσα, όπως ακριβώς έκανε και ο συνονόματος Θεός του κάτω κόσμου με την Περσεφόνη. Και τότε όλα συνοψίζονται στο γνωστό άσμα: "Ιστορία μου, αμαρτία μου, λάθος μου μεγάλο..."

Ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος...Ευχαριστώ!

Όνομα:
    Μαρίσσα

[QUOTE=Γιάννης Ριζόπουλος;81079]
    Quote Originally Posted by Marisha View Post
    Γειά σας. Παρακολουθώ εδώ και καιρό τα διάφορα άρθρα και συζητήσεις του ιστότοπου, τα οποία βρίσκω άκρως ενδιαφέροντα. Βρήκα το θάρρος να γράψω εδω δεδομένου οτι αυτήν την περίοδο ασχολούμαι με το κεφάλαιο των οίκων. Ο 5ος οίκος μου βρίσκεται στους ιχθεις. Αν και ζυγός το ωροσκοπίο μου είναι περισσότερο υδάτινο, όπως και η ιδιοσυγκρασία μου. Θα έλεγα οτι ειμαι ιδιαιτερα ευαισθητη και κυρίως στα ερωτικά μου. Πιστεύω πως αυτή η θέση δείχνει μια τάση για εξιδανίκευση του συντρόφου, η οποία ερχεται σε ρήξη με ενστικτα βαθια ριζωμενα(σεληνη στον κριο στον 5ο) και δηλώνει τοσο μια συναισθηματικη ασταθεια οσο και εντονο εγωισμο.¶υτο που δεν μπορω να ερμηνευσω τοσο καλα ειναι ο Διας στην παρθενο στον 11ο.Ο διας οντας ο παραδοσιακος πλανητης των ιχθυων βρισκεται στο πολικο ζωδιο και οικο.Νομιζω πως αυτη η οψη δεν ειναι ιδιαιτερα θετικη.Μηπως θα επρεπε να ειμαι πιο ρεαλιστρια και αφοσιωμενη σε πιο πρακτικα ζητηματα παρα στην εξιδανικευση καταστασεων και συντροφων? Συγχωρεστε με για την αδυναμια μου στην κατανοηση καποιων πραγματων,ελπιζω με την παροδο των χρονων και με τη βοηθεια σας να βελτιωθω.

Αγαπητή Μarisha
    Δεν είναι σκόπιμο να επικεντρώνεσαι τόσο στην παραδοσιακή θεώρηση περί αδυναμίας και κυριαρχίας. Κάθε πλανήτης όπου και αν βρίσκεται έχει τα πλεονεκτήματα του και ο Δίας στην περίπτωση σου μπορεί να σε βοηθήσει, φέρνοντας κοντά σου φίλες και φίλους με πολυ καλές προθέσεις. Όσο για τους υπόλοιπους προβληματισμούς σου, νομίζω ότι πριν απ' όλα πρέπει να τσεκάρεις τη θέση και τις όψεις του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σου και το πόσο εμπλέκεται στα προσωπικά σου θέματα.
    Ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη σας!θα το ελεγξω και θα εχω υποψη μου ο,τι αναφερατε.

γεια σας ,
    παρακολουθω εδω και πολυ καιρο τις συζητησεις που γινονται στο φορουμ και ομολογω οτι ειναι πραγματι πολυ ενδιαφερουσες.Καθοτι οι γνωσεις μου για την αστρολογια ειναι μηδενικες θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει στα παρακατω ερωτηματα μου?εχω 5ο στον ταξοτη και εκει βρισκεται η αφροδιτη η οποια κανει συνοδο με τον ποσειδωνα τι σημαινει αυτο?και στον 7ο ο οποιος βρισκεται στον υδροχοο εχω την σεληνη η οποια κανει αντιθεση με τον ωροσκοπο(λεων),τετραγωνο με μεσουρανημα,ουρανο,&ερμη και τελος κανει και 2 τριγωνα 1 με δια ,1πλουτωνα.
    τι δειχνουν ολα αυτα?
    ελπιζω στη βοηθεια σας:nuts::nuts:

Quote Originally Posted by stena View Post
    γεια σας ,
    παρακολουθω εδω και πολυ καιρο τις συζητησεις που γινονται στο φορουμ και ομολογω οτι ειναι πραγματι πολυ ενδιαφερουσες.Καθοτι οι γνωσεις μου για την αστρολογια ειναι μηδενικες θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει στα παρακατω ερωτηματα μου?εχω 5ο στον ταξοτη και εκει βρισκεται η αφροδιτη η οποια κανει συνοδο με τον ποσειδωνα τι σημαινει αυτο?και στον 7ο ο οποιος βρισκεται στον υδροχοο εχω την σεληνη η οποια κανει αντιθεση με τον ωροσκοπο(λεων),τετραγωνο με μεσουρανημα,ουρανο,&ερμη και τελος κανει και 2 τριγωνα 1 με δια ,1πλουτωνα.
    τι δειχνουν ολα αυτα?
    ελπιζω στη βοηθεια σας:nuts::nuts:
    Έριξες καμια ματιά σε αυτόν τον σύνδεσμο; http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

ναι αλλα το μονο που μπορω να ερμηνευσω απο εκει ειναι η συνοδος αφροδιτης ποσειδωνα ολα τα υπολοιπα? σας ευχαριστω

Page 13 of 22 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)