s
Ηλιακη Επιστροφη - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 27
  1. Re: Ηλιακη Επιστροφη

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Kαλημερα Αφροδιτη μου Το αλλος εχει το ονομα και αλλος εχει την χαρη για εσενα μαλλον, με τα στοιχεια που δινεις για την Ηλιακη σου επιστροφη δεν ισχυει αφου εσυ εχεις και το ονομα και την χαρη να ασχοληθεις με ολα τα θεματα που αφορουν την Αφροδιτη και κατ επεκταση τις σχεσεις, τον γαμο και τις συνεργασιες. Το κυριο μελημα τις χρονιας θα ειναι σιγουρα τα θεματα του 7 οικου αφου εχεις και τον Ηλιο και τον Ερμη. Κυριως ομως νομιζω οτι δεν ειναι περιοδος για νεες σχεσεις αλλα για επανεξεταση των ηδη υπαρχουσων η και παλαιοτερων(Αφροδιτη αναδρομη) και με τον Ερμη εκει θα εχεις την ευκαιρια να συζητησεις τα οποια προβληματα εχεις στην σχεση σου η στις συνεργασιες σου.Με τον Ηλιο εκει φωτιζονται τα θετικα αλλα και τα αρνητικα των σχεσεων και οτι υπαρχει με γερες βασεις μαλλον δεν κινδυνευει . ΥΓ. Η Αφροδιτη η αναδρομη μπορει να σου φερει και επιστροφη παλιας σχεσης.
    Ερση μου σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου και τον χρόνο σου. Γενικώς η αφροδίτη (εκτός του ονόματος) παίζει σημαντικό ρόλο, μιάς και έχω και στον γενέθλιο ωροσκόπο Ζυγό και την αφροδίτη στον 5ο οίκο. :bigsmile:

Όνομα:
    Τίνα

Re: Ηλιακη Επιστροφη

Aφου εχεις και γενεθλιο Ωροσκοπο στον Ζυγο τοτε εχεις λογικα του 1 (Ηλιακη) στον γενεθλιο, του 2 στον γενεθλιο 2 και παει λεγοντας, επομενως ουσιαστικα θα ειναι μια χρονια σταθμος αφου ενεργοποιειται ολο το γενεθλιο Ωροσκοπιο σου

Ωραια, να ρωτησω τότε σε σχεση με τον γεννεθλιο:bigsmile:, βλεπω σχεδον ολους τους πλανητες να πεφτουν στον 1ο γεννεθλιο οικο εκτος απο ηλιο κ αρη που πεφτουν στον 12ο και σεληνη κρονο που πεφτουν στον 8ο. Και ο AC της ηλιακης επιστροφης πεφτει στον 8ο.
    Τι μπορω να συμπεράνω απο αυτα?:blink::blink::blink:

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by zania View Post
    Ωραια, να ρωτησω τότε σε σχεση με τον γεννεθλιο:bigsmile:, βλεπω σχεδον ολους τους πλανητες να πεφτουν στον 1ο γεννεθλιο οικο εκτος απο ηλιο κ αρη που πεφτουν στον 12ο και σεληνη κρονο που πεφτουν στον 8ο. Και ο AC της ηλιακης επιστροφης πεφτει στον 8ο.
    Τι μπορω να συμπεράνω απο αυτα?:blink::blink::blink:
    Για πχ ο 1 οικος ειναι η προσωπικοτητα μας, το εγω μας, το φυσικο σωμα, ο τροπος που το ατομο φαινεται στο περιβαλλον κτλ Δες λοιπον τι συμβολιζει ο καθε Πλανητης που βρισκεται εκει και τι οψεις κανει με τους γενεθλιους Πλανητες,οι ακμες της Ηλιακης σε τι γενεθλιες ακμες πεφτουν και σιγα σιγα θα αναλυσεις ολο σου τον χαρτη σου. Παντως μια πολυαστρια στον 1 οικο συνηθως δηλωνει,οτι το ατομο κυριως θα ασχοληθει με προσωπικα ζητηματα συμφωνα παντα με τους Πλανητες που εχει μεσα.Ο Ηλιος ,Αρης στον 12 μπορει να σημαινει οτι θα εχεις καπως πεσμενη ζωτικοτητα η οτι μπορει να εχεις τασεις απομονωσης με σκοπο τις μεταφυσικες σου αναζητησεις,επισης με τον Αρη κρυφη η μπλοκαρισμενη δραση. Η Σεληνη με τον Κρονο δειχνει βαθεια συναισθηματα που ομως ειναι μπλοκαρισμενα ισως λογω υπερβολικης ανασφαλειας. Του 1 στον γενεθλιο 8 σε κανει να ασχοληθεις με κληρονομικες υποθεσεις, φορολογικα. δανεια,σεξουαλικα και ολα τα θεματα του8 οικου. Ελπιζω να ειναι σωστα και να σε καλυψα :nuts:

Όνομα:
    Σοφία

Κοιτάζω αυτές τις ημέρες τον χάρτη ηλιακής επιστροφής μου. Είναι η πρώτη φορά και την έχω καταβρει ομολογώω!:bigsmile: Μιας και μπορώ να βγάλω άκρη με αρκετά..

παίζει πολύ 9ος και 10ος οίκος..
    ¶ρης, Δίας, Ποσειδώνας, Χείρων και Β.Δεσμός στον Υδροχόο και στον 9ο όλα.

¶ρης σύνοδος Ποσειδώνας
    Δίας σύνοδος Ποσειδώνας
    Χείρων σύνοδος με ¶ρη, Δία, Ποσειδώνα

Να υποθέσω ότι μου υποδεικνύει κάποια δραστηριοποίηση αρχικά δική μου σχετικά με ταξίδια στο εξωτερικό, κάποια καλή ευκαιρία που μπορεί να μου φέρει και ο Δίας απο τη θέση αυτή, αλλά η σύνοδος Δία Ποσειδώνα ίσως με κάνει να νιώθω ότι κάτι που μου φαίνεται πολύ καλό και ιδανικό να μην είναι τόσο και να το κυκλώνει με ένα συννεφάκι ο Ποσειδώνας? ίσως υπεραισιοδοξία? Είναι και ο υδροχόος στη μέση άρα κάτι σχετικό με τα θέματα του ουρανού με τεχνολογία αιχμής, κάτι το περίεργο το καινούριο...έχω και τον ουρανό σε ακριβότατη σύνοδο στον ήλιο μου στον 10ο οίκο και τα δύο στους Ιχθείς φυσικά...
    Σε συνδυασμό επίσης με Ερμή στους Ιχθείς στον 10ο και αυτός σε ακριβή σχεδόν σύνοδο με MC (ηλιακής όλα αυτά)..

¶ρα προσπάθεια απο πλευράς μου για κάτι καλό στα επαγγελματικά σχετικό με τεχνολογικό τομέα που μπορεί να έρθει ίσως από επαφή με εξωτερικό και να πάει καλά? Σαν να ευνοείται όλο αυτό και με Δία στη μέση. Ο Χείρων και ο Β.Δεσμός τώρα...ίσως μια καρμική σύνδεση λόγω βόρειου δεσμού, δηλαδή να είναι καλό για μένα και θα μου φέρει και χαρά θα γιατρέψει πληγές μου λόγω Χείρωνα. Τι να πω...

Δεν ζητώ ανάλυση τρελή θέλω μόνο να καταλάβω αν το προσέγγισα σωστά και αν κάνω κάπου λάθος. Να με βοηθήσει κάποιος αν έχω λάθος, να το καταλάβω σωστά και ιδιαίτερα με Β.Δεσμό και δε με Χείρων που δεν έχω ασχοληθεί τρελά με τον κύριο.
    Τον κοιτάζω μεμονωμένα πρώτα και μετά μπαίνω στην σύγκριση με γενέθλιο.
    :toung:

Όνομα:
    Σοφία

Ρωτάω κάτι άλλο και ελπίζω σε μια απαντησούλα!:bigsmile:

Είχαμε πανσέληνο στις 11/3. Τα γενέθλια μου ήταν στις 12/3.
    Στον χάρτη επιστροφής θεωρώ ότι έχω πανσέληνο
    εφόσον το φεγγάρι είναι ακόμη γεμάτο ή όχι εφόσον είναι μια μέρα μετά ??

στο χάρτη της Ηλιακής έχω την ακμή του 10ου συνοδο με γεν.Ερμή και με Ηλιο και Ουρανό όχι σε σύνοδο στο 10ο που πέφτει στον γεν.8ο
    αυτό μήπως δείχνει συνεργασίες πού θα έχουν χρήματα με μυστικό τρόπο

ακόμη η Αφροδίτη ανάδρομη στην ακμή του 11ου της Ηλιακής στον 9ο γενέθλιο και σε χιαστί γενέθλιο Πλούτωνα στον 1ο γεν.αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω

οι όψεις είναι ακριβείας ΄στις ακμές των οίκων

Όνομα:
    Γιάννης

Quote Originally Posted by GIRL View Post
    στο χάρτη της Ηλιακής έχω την ακμή του 10ου συνοδο με γεν.Ερμή και με Ηλιο και Ουρανό όχι σε σύνοδο στο 10ο που πέφτει στον γεν.8ο
    αυτό μήπως δείχνει συνεργασίες πού θα έχουν χρήματα με μυστικό τρόπο

ακόμη η Αφροδίτη ανάδρομη στην ακμή του 11ου της Ηλιακής στον 9ο γενέθλιο και σε χιαστί γενέθλιο Πλούτωνα στον 1ο γεν.αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω

οι όψεις είναι ακριβείας ΄στις ακμές των οίκων
    Αγαπητά κορίτσια
    Πραγματικά χαίρομαι να βλέπω τις ...μελισσούλες να βουίζουν στο αστρολογικό μελίσσι. Ρωτάτε πολλά για τους χάρτες της Ηλιακής σας επιστροφής και είναι σκόπιμο να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Το πρώτο που μπορώ να σας επισημάνω είναι ότι η συγκεκριμένη μέθοδος πρόβλεψης, όπως και οι υπόλοιπες, μπορεί να λειτουργεί στην καθεμία σας από πολύ έως καθόλου. Για να το διαπιστώσετε, είναι προτιμότερο σε αυτή τη φάση να δουλέψετε με τις Ηλιακές επιστροφές περασμένων ετών. Αυτό θα εμπλουτίσει την εμπειρία σας και θα σας βοηθήσει να πάρετε μια ιδέα στην πράξη για το πως λειτουργούν η ...δεν λειτουργούν οι ενδείξεις στο χάρτη.

Όσον αφορά την ουσία της ερμηνείας υπάρχουν κάποια βασικά κλειδιά, που ίσως να μην γνωρίζετε. Η θέση του ωροσκόπου και του μεσουρανήματος της Ηλιακής, σε ζώδιο αλλά και σε οίκους του γενέθλιου χάρτη, ορίζει τις πρωτεύουσες εξελίξεις. Πχ αν ο ωροσκόπος της Ηλιακής "πέφτει" στον 2ο γενέθλιο οι εξελίξεις της χρονιάς θα έχουν κυρίως οικονομικό χαρακτήρα. Το ίδιο θα συμβεί αν βρίσκεται στον Ταύρο η το Σκορπιό. Με ανάλογο τρόπο μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες από τη θέση του γενέθλιου ωροσκόπου στο χάρτη τη Ηλιακής. Ουσιαστικά οι γωνιακές ακμές και στα δύο ωροσκόπια παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι υπόλοιπες ενδείξεις ακολουθούν και εφαρμόζονται τόσο αυτόνομα όσο και συνδυαστικά, χωρίς να έχουν πάντα κάποια ιδιαίτερη σημασία.

Μια Ηλιακή δεν θα "δώσει" κάτι το σημαντικό, αν δεν προκύπτει με κάποιο τρόπο από το γενέθλιο χάρτη. Οι όψεις με τη μεγαλύτερη προτεραιότητα είναι αυτές, που υπάρχουν και στους δύο χάρτες. Κάτω από αυτό το πρίσμα, μια σχέση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα αναπαράγει το περιεχόμενο της και αποκτά σημασία, αν προϋπάρχει και στο γενέθλιο, η αν ενεργοποιεί την ευαισθησία κάποιου γενέθλιου οίκου. Διαφορετικά είναι μια ένδειξη περιορισμένης εμβέλειας. Γι αυτό ...χαλαρώστε, αποφεύγοντας προς το παρόν, τις εξονυχιστικές αναλύσεις λεπτομερειών. Και προσέξτε... Μερικές φορές η Ηλιακή επιστροφή δίνει πληροφορίες όχι για σας αλλά για πρόσωπα του περιβάλλοντος σας.

Αν ο ωροσκόπος της επισημαίνει τον 11ο γενέθλιο, οι εξελίξεις, που "περιγράφονται" στο χάρτη μπορεί να συμβούν στη ζωή ενός φίλου, στον 3ο ενός συγγενή, κοκ...
    Συνεχίστε λοιπόν την αναζήτηση σας για το αστρολογικό ...μέλι, έχοντας στην άκρη του μυαλού σας αυτά που σας επεσήμανα. Κι όταν αρχίσουν τα μαθήματα στο site, θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα...

φιλικά
    Γ Ρ

Όνομα:
    Σοφία

Γεια σας κύριε Ριζόπουλε!

Ευχαριστούμε για σχόλια και πληροφορίες!:bigsmile:
    Ωραία η παρομοίωση με μελισσούλες αλλά μην ξεχνάτε ότι για να φτιάξουν οι μέλισσες το μέλι χρειάζεται να μαζέψουν πολλούυυςςςς κόκκους γύρης! Παρομοιάζοντας τις συμβουλές και τις πληροφορίες με τους κόκκους γύρης θα έλεγα ότι έτσι θα φτιάξουμε ένανν σωστό χάρτη ηλιακής επιστροφής! Πετάξτε μας λίγη γύρη ακόμη!:bigsmile:

Οι όψεις όπως λέτε λογικό φαντάζομαι να μην έχουν και σημασία όλες, καθώς είναι διελεύσεις που πιάνουν αρκετό κόσμο εκείνες τις ημέρες και αν δεν συνδέονται και κάπως με γενέθλιο τότε δεν πρέπει να έχουν βάση.

Αναρωτιέμαι όμως : αν ο χάρτης ηλιακής μας βγάζει μια όψη, που δεν υπάρχει στον γενέθλιο ενώ ένας πλανήτης είναι ανάδρομος την ημέρα που καταστρώνεται ο χάρτης και ρίχνει ένα τετράγωνο ή μια αντίθεση σε έναν προσωπικό της επιστροφής, όταν αυτός ο πλανήτης γυρίσει ορθόδρομος και πάλι σε κάποιο διάστημα μηνών και ξανακάνει την ίδια όψη, αυτό δεν μπορεί να μου δώσει γεγονός ίσως, αναλόγως και με την οικοθεσία των 2 πλανητών? Προσπαθώ να σκεφτώ περιπτώσεις λειτουργίας των όψεων αυτών και ας μην υπάρχουν στον γενέθλιο.

Όσον αφορά ωροσκόπο πολύ ενδιαφέρον αυτό που είπατε ότι τα γεγονότα μπορεί να συμβούν και σε φιλικό άτομο αν είναι στον 11ο πχ..δεν το είχα σκεφτεί!
    Ο ωροσκόπος και το μεσουράνημα πρέπει να παίζουν ιδιαίτερο ρόλο όταν πέφτουν στους γωνιακούς οίκους του γενέθλιου 7ο και 10ο ας πούμε! Το έχω απορία αυτό..
    Επίσης αναρωτιόμουν αν κοιτάζουμε τι όψεις σχηματίζει ο 1ος οίκος επιστροφής με 1ο οίκο γενέθλιου..αν κάνουν τετράγωνο π.χ μάλλον βγάζει δυσκολίες. Κάπου το λέει και σε κάποιο άλλο άρθρο αυτό εδώ μέσα της κυρίας Μεντάκη αν θυμάμαι σωστά.

Ευχαριστούμε και πάλι και κάθε επιπρόσθετη πληροφορία καλοδεχούμενη!

Όνομα:
    Γιάννης

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    Γεια σας κύριε Ριζόπουλε!

Ευχαριστούμε για σχόλια και πληροφορίες!:bigsmile:
    Ωραία η παρομοίωση με μελισσούλες αλλά μην ξεχνάτε ότι για να φτιάξουν οι μέλισσες το μέλι χρειάζεται να μαζέψουν πολλούυυςςςς κόκκους γύρης! Παρομοιάζοντας τις συμβουλές και τις πληροφορίες με τους κόκκους γύρης θα έλεγα ότι έτσι θα φτιάξουμε ένανν σωστό χάρτη ηλιακής επιστροφής! Πετάξτε μας λίγη γύρη ακόμη!:bigsmile:

Οι όψεις όπως λέτε λογικό φαντάζομαι να μην έχουν και σημασία όλες, καθώς είναι διελεύσεις που πιάνουν αρκετό κόσμο εκείνες τις ημέρες και αν δεν συνδέονται και κάπως με γενέθλιο τότε δεν πρέπει να έχουν βάση.

Αναρωτιέμαι όμως : αν ο χάρτης ηλιακής μας βγάζει μια όψη, που δεν υπάρχει στον γενέθλιο ενώ ένας πλανήτης είναι ανάδρομος την ημέρα που καταστρώνεται ο χάρτης και ρίχνει ένα τετράγωνο ή μια αντίθεση σε έναν προσωπικό της επιστροφής, όταν αυτός ο πλανήτης γυρίσει ορθόδρομος και πάλι σε κάποιο διάστημα μηνών και ξανακάνει την ίδια όψη, αυτό δεν μπορεί να μου δώσει γεγονός ίσως, αναλόγως και με την οικοθεσία των 2 πλανητών? Προσπαθώ να σκεφτώ περιπτώσεις λειτουργίας των όψεων αυτών και ας μην υπάρχουν στον γενέθλιο.

Όσον αφορά ωροσκόπο πολύ ενδιαφέρον αυτό που είπατε ότι τα γεγονότα μπορεί να συμβούν και σε φιλικό άτομο αν είναι στον 11ο πχ..δεν το είχα σκεφτεί!
    Ο ωροσκόπος και το μεσουράνημα πρέπει να παίζουν ιδιαίτερο ρόλο όταν πέφτουν στους γωνιακούς οίκους του γενέθλιου 7ο και 10ο ας πούμε! Το έχω απορία αυτό..
    Επίσης αναρωτιόμουν αν κοιτάζουμε τι όψεις σχηματίζει ο 1ος οίκος επιστροφής με 1ο οίκο γενέθλιου..αν κάνουν τετράγωνο π.χ μάλλον βγάζει δυσκολίες. Κάπου το λέει και σε κάποιο άλλο άρθρο αυτό εδώ μέσα της κυρίας Μεντάκη αν θυμάμαι σωστά.

Ευχαριστούμε και πάλι και κάθε επιπρόσθετη πληροφορία καλοδεχούμενη!
    Αγαπητές μελισσούλες
    Οι όψεις ανάμεσα στις ακμές των οίκων δεν είναι πρώτη προτεραιότητα για να φτιάξετε καλό μέλι. Για τις υπόλοιπες όψεις υπάρχει ένας γενικός κανόνας: Όταν οι όψεις του χάρτη της Ηλιακής επιστροφής, επαναλαμβάνονται σε οποιαδήποτε μορφή κατά τη διάρκεια του έτους, δίνουν εξελίξεις η γεγονότα στα θέματα με τα οποία σχετίζονται. Για παράδειγμα μια σύνοδος Ερμή-Ουρανού, που περιγράφει την ...αυτονόμηση του κηφηνο-υπολογιστή σας και την κάθοδο του σε απεργία διαρκείας μπορεί να ενεργοποιηθεί με το εξάγωνο, το τετράγωνο κλπ, των δύο πλανητών, όποτε αυτά γίνουν.
    Υπάρχουν όμως και πιο περίπλοκες περιπτώσεις. Όταν μία όψη της Ηλιακής, διεγείρει μια ευαίσθητη περιοχή του γενέθλιου χάρτη, που χαρακτηρίζεται από κάποια άλλη όψη, τότε τα γεγονότα μπορεί να συμβούν, όταν κατά τη διάρκεια του έτους θα επαναληφθεί η όψη του γενεθλίου. Δηλαδή ένα τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σε 4ο-7ο της Ηλιακής μπορεί να ενεργοποιήσει ένα γενέθλιο τετράγωνο ¶ρη-Ουρανού στους ίδιους οίκους. Και όταν ο ¶ρης μια ωραία πρωία συναντήσει με κάποιο τρόπο (όψη) τον Ουρανό θα διαπιστώσετε με ποιό τρόπο το μελίσσι σας μπορεί να γίνει ...πύραυλος!

φιλικά
    ο μελισσοκόμος

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)

Tags for this Thread