s
Για τον 5ο και 7ο οίκο - Page 12
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 12 of 22 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 111 to 120 of 215
    Όνομα:
    Γιάννης

Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο

Quote Originally Posted by ελσακι View Post
    Γεια σας!ηθελα να ρωτησω...Ξερω πως σε μια συναστρια το να ειναι ο ηλιοσ του ενος στον 5ο οικο του αλλου ειναι καλο.σωστα?εμενα ο φιλος μου εχει τον 5ο οικο στο ζυγο που εγω εκει εχω μεσουρανημα και εμπεριεχεται στον 5ο οικο του ο σκορπιος(καθ'οτι ο εκτος του ειναι στο τοξοτη)που εγω εχω ηλιο,ερμη,κρονο,πλουτωνα.πα ιζουν αυτα καποιο ρολο ή επειδη ο σκορπιος ειναι εμπεριεχομενος στον 5ο του ειναι μηδαμινης σημασιας?
    Φίλτατη Έλσα
    Φυσικά και δεν είναι "μηδαμινής σημασίας". Ωστόσο οφείλω να σας επισημάνω ότι σε μια συναστρία είναι σκόπιμο να εξετάζουμε πρώτα τους συσχετισμούς των βασικών δεικτών συμβατότητας (Ήλιο, Σελήνη, ¶ρη, Αφροδίτη, γωνιακούς οίκους), και ύστερα καταφεύγουμε σε τέτοιου είδους λεπτομέρειες.

Σας ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση σας.Μηπψς εχετε τη καλοσυνη να μοθ εξηγησετε ποιοι ειναι οι γωνιακοι οικοι?

Όνομα:
    Φωτεινή

Σας ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση σας.Μηπψς εχετε τη καλοσυνη να μοθ εξηγησετε ποιοι ειναι οι γωνιακοι οικοι?
    O 1ος , 4ος , 7ος και 10ος.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    ντινα

:bigsmile:Γωνιακοι οικοι ειναι ο 1ος , 4ος , 7ος και 10ος :bigsmile:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ,ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ ΟΙΚΟ ΤΗΣ,ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΨΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!:bigsmile:

Quote Originally Posted by BELIER12 View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΗΣ,ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ ΟΙΚΟ ΤΗΣ,ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΕΒΔΟΜΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΨΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!:bigsmile:
    Θα πρέπει να γραφεις με μικρά και όχι με κεφαλαία! Τα κεφαλαία, στη "γλώσσα" του ιντερνετ δηλώνουν ότι φωνάζεις.

Όνομα:
    Γιάννης

Αγαπητή Belier
    Συγγνώμην αν σε πιάσαμε απ' τα ...μούτρα αλλά κάτι δεν πάει καλά με τις θέσεις, που αναφέρεις. Ένας πλανήτης στο Σκορπιό με κάποιον άλλο στον Κριό κάνουν τετράγωνο μόνο αν η ανοχή στην όψη είναι ...καμιά εξηνταριά μοίρες.Για ξαναδές το. Και δεν κατάλαβα, ποιά ακριβώς είναι η απορία σου;

Συγγνώμη για τα κεφαλαία!Ο Κρόνος είναι στο δωδέκατο οίκο στο Λέοντα και κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στο Σκορπιό στον τέταρτο οίκο.Θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το θέμα γάμος-σχέσεις εφόσον ο έβδομος οίκος πέφτεί στον Υδροχόο.Συγγνώμη που πριν έγραψα πως είναι στον Κριό όντως δε βγαίνει..Απλά μπέρδεψα το σύμβολο του Δία με του Κρόνου.Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σας!

Όνομα:
    Γιάννης

Συγγνώμη για τα κεφαλαία!Ο Κρόνος είναι στο δωδέκατο οίκο στο Λέοντα και κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στο Σκορπιό στον τέταρτο οίκο.Θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το θέμα γάμος-σχέσεις εφόσον ο έβδομος οίκος πέφτεί στον Υδροχόο.Συγγνώμη που πριν έγραψα πως είναι στον Κριό όντως δε βγαίνει..Απλά μπέρδεψα το σύμβολο του Δία με του Κρόνου.Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σας!
    Αγαπητή Belier
    Θεωρητικά η επιρροή του Ουρανού παραπέμπει σε μια εξισορρόπηση αυτών των θεμάτων μετά τα 40. Μέχρι τότε οι επιλογές ιδιόρρυθμων προσώπων και οι αιφνίδιες ανατροπές θα δίνουν το ρυθμό... Ωστόσο, όπως συνηθίζω να επισημαίνω, κανείς υπεύθυνος αστρολόγος δεν θα επιχειρούσε να βγάλει συμπεράσματα χωρίς να εξετάσει το γενέθλιο χάρτη σας.

Όνομα:
    Μαρίσσα

Γειά σας. Παρακολουθώ εδώ και καιρό τα διάφορα άρθρα και συζητήσεις του ιστότοπου, τα οποία βρίσκω άκρως ενδιαφέροντα. Βρήκα το θάρρος να γράψω εδω δεδομένου οτι αυτήν την περίοδο ασχολούμαι με το κεφάλαιο των οίκων. Ο 5ος οίκος μου βρίσκεται στους ιχθεις. Αν και ζυγός το ωροσκοπίο μου είναι περισσότερο υδάτινο, όπως και η ιδιοσυγκρασία μου. Θα έλεγα οτι ειμαι ιδιαιτερα ευαισθητη και κυρίως στα ερωτικά μου. Πιστεύω πως αυτή η θέση δείχνει μια τάση για εξιδανίκευση του συντρόφου, η οποία ερχεται σε ρήξη με ενστικτα βαθια ριζωμενα(σεληνη στον κριο στον 5ο) και δηλώνει τοσο μια συναισθηματικη ασταθεια οσο και εντονο εγωισμο.¶υτο που δεν μπορω να ερμηνευσω τοσο καλα ειναι ο Διας στην παρθενο στον 11ο.Ο διας οντας ο παραδοσιακος πλανητης των ιχθυων βρισκεται στο πολικο ζωδιο και οικο.Νομιζω πως αυτη η οψη δεν ειναι ιδιαιτερα θετικη.Μηπως θα επρεπε να ειμαι πιο ρεαλιστρια και αφοσιωμενη σε πιο πρακτικα ζητηματα παρα στην εξιδανικευση καταστασεων και συντροφων? Συγχωρεστε με για την αδυναμια μου στην κατανοηση καποιων πραγματων,ελπιζω με την παροδο των χρονων και με τη βοηθεια σας να βελτιωθω.

Ευχαριστω πολυ:bigsmile:

Page 12 of 22 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)