- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 11
Thread: Τετράγωνο ¶ρη - Ουράνου
-
11-02-2009, 01:06 PM #1
Τετράγωνο ¶ρη - Ουράνου
Διαβάζοντας το άρθρο "¶ρης - Ουρανός και επιρροές στα ατυχήματα" με προβλημάτισε το εξής: Στο γενέθλιο χάρτη μου υπάρχει μία όψη τετραγώνου ανάμεσα στους δύο αυτούς πλανήτες με μέτρια ισχύ. ¨Εχω παρατηρήσει στη ζωή μου ότι κατά περιόδους έχω την τάση να χτυπάω δεξιά και αριστερά και να πέφτω πάνω σε αντικείμενα, κυρίως στο σπίτι αλλά και στη δουλειά με αποτέλεσμα το πολύ κάποιες μελανιές. Κατά τα άλλα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχω σπάσει ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι. Επίσης οι δύο αυτοί πλανήτες κάνουν δύσκολες όψεις και με σελήνη και ωροσκόπο. Τι είναι αυτό που σώζει την κατάσταση; Η μέτρια ισχύς της όψης των πλανητών; Ο Ήλιος και Ωροσκόπος που βρίσκονται σε σταθερό ζώδιο (Ταύρος); Το γεγονός ότι ο ΄Αρης βρισκεται στην 29η του Λέων και άρα σε σύνοδο με το Regulus; Η σύνοδος του Δία με τον ¶ρη; Πώς το προσεγγίζω ακριβώς το θέμα;
Και κάτι ακόμα: το γεγονός ότι ο ¶ρης βρίσκεται λίγο πριν την ακμή του 5ου οίκου και ο Ουρανός λίγο πριν την ακμή του 7ου μπορεί να σημάίνει κάτι για τις σχέσεις μου;Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του
-
11-02-2009, 08:01 PM #2
Re: Τετράγωνο ¶ρη - Ουράνου
Aγαπητη strange ,
το τετραγωνο αυτο προσφερει τεραστια ποσα δυναμικης και εσωκλυει μεγαλα αποθεματα ενεργειας τα οποια μεσω του τετραγωνου μαλλον προβαλονται σπασμωδικα. Εχεις απολυτο δικιο λεγοντας οτι ειναι ενα τετραγωνο "ατυχηματων". Η ενεργεια του Αρη σε συνδιασμο με εκεινη του Ουρανου , ευνοει την φυσικη απωλεια και τους τραυματισμους. Ο Αρης , αντιπροσωπευει την παρορμητικη ενεργεια διχως σκεψη , συνεση και περισυλλογη καθως ο Αρης θελει να ειναι πρωτος σε οτι και να κανει. Ο Ουρανος απο την αλλη ευνοει την ταχυτητα , την σπασμωδικη ενεργεια αρεσκεται στο να κοιτα μπροστα . Ολα αυτα δενουν με το τετραγωνο και το ατομο γινεται απερισκεπτο. Χρειαζεται προσοχη διοτι ο συνδιασμος ττου τετραγωνου της ενεργειας σε περιπτωση μπλοκαρισματος , εχει αποτελεσμα , το νευρικο break down.To ατομο κατα την διαρκεια που θα νιωσει το μπλοκαρισμα (τετραγωνο) και στην προσπαθεια του να αποδρασει ( Ουρανος ) απο την εκαστοτε κατασταση χρησιμοποιει τα μεγιστα ποσα ενεργειας ( Αρης - Ουρανος ) με αποτελεσμα την εξαντληση και την καταπτωση.
Επειδη ο Αρης ειναι σε ενα ζωδιο της φωτιας , θα πρεπει να εισαι επισης προσεκτικη και σε θεματα που αφορουν ατυχηματα απο φωτια ( καθως και το ρευμα - αυξημενη ταση ---> τετραγωνο με τον Ουρανο).
Αναφερεις οτι -> [ Και κάτι ακόμα: το γεγονός ότι ο ¶ρης βρίσκεται λίγο πριν την ακμή του 5ου οίκου και ο Ουρανός λίγο πριν την ακμή του 7ου μπορεί να σημάίνει κάτι για τις σχέσεις ....] , δες καλυτερα αν ο πλανητης εχει τουλαχιστον 2 / 3 μοιρες ανοχη απο τον 5ο, στους γωνιακους δινουμε λιγο περισσοτερο !
-
11-02-2009, 08:22 PM #3
Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του
-
11-02-2009, 08:36 PM #4
Αγαπητη strange ,
το σωζει την κατασταση ειναι κατι υποκειμενικο , μιας και αυτος που θα σωσει την κατασταση εισαι εσυ και οχι ο Regulus. O Regulus , μεσα απο αυτη την οψη , και ειδικοτερα αν το τετραγωνο εχει ισχυ, θα εκφραστει αρνητικα. Μπορεις να δεις και στην κεντρικη σελιδα την περιγραφη του Regulus και να συνδιασεις τις πληροφοριες.
με εκτιμηση
Cancerian .
-
11-02-2009, 09:04 PM #5
Ο τρόπος που ρωτάω έχει να κάνει περισσότερο με την κατανόηση της λειτουργίας του "συστήματος" παρά με το αν ο Regulus θα με προστατεύει για το υπόλοιπο της ζωής μου Εξάλλου όπως ήδη έχω αναφέρει δεν έχω σπάσει ούτε το δαχτυλάκι μου, ωστόσω μου κάνει εντύπωση που κατά περιόδους αυτοχτυπιέμαι δεξιά και αριστερά και πίστεψέ με είναι πολύ έντονο όταν συμβαίνει. Δεχόμενη λοιπόν ότι όλοι είμαστε μια αποτύπωση της θέσης των πλανητών τη στιγμή της γέννησής μας για να κατανοήσω το θέμα ουσιαστικά θέτω κάποια ερωτήματα με αυτά που ήδη ξέρω για μένα (λέμε τώρα). Μπορεί στην πορεία να το προσεγγίσω αλλιώς αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο.....:bigsmile:
Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του
-
04-03-2009, 04:13 PM #6
ήθελα και γω να σχολιάσω αυτό το άρθρο και κυρίως το σημείο που αναφέρει πως αυτό το τετράγωνο άρη - ουρανού συναντάτε σε δυστυχήματα και σε μόνιμες σωματικές βλάβες
δηλαδή με έναν ήλιο στον κριό
έναν άρη στον λεών και σε οίκο 12
έναν ουρανό στο σκορπιό και οίκο 3
κρόνος σε 6γωνο με τον ουρανό (με κρόνο στην παρθένο κ οίκο 1ο )
πραγματικά είναι τόσο δύσκολο το παραπάνω τετράγωνο για το άτομο που το έχει στον χάρτη του ?
υπάρχου όψεις που να περιορίζουν την ενεργειά του ?
βοηθητική όψη που να δίχνει το αντίθετο στην δράση του τετραγώνου ? να το περιορίζει
να μας γλυτώνει από το κακό των ατυχημάτων ?
ξέχασα να αναφέρω πως άρης ουρανός κρόνος είναι όλοι ανάδρομοι !
αυτό μειώνει τηνδυναμική του τετραγώνου ?Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
04-03-2009, 10:07 PM #7
οταν ο Ουρανός απο διέλευση έκανε τετράγωνο με την γενέθλια Σελήνη μου η οποία κάνει τετράγωνα με όλους τους εξωκρόνιους είχα σοβαρό ατύχημα που άφησε μόνιμη ευπάθεια στα χέρια (καταστράφηκαν οι τένοντες του δεξιού χεριού) λόγω Σελήνης στους Διδύμους
-
09-03-2009, 01:04 PM #8
Καλημέρα! Να ρωτήσω με την ευκαιρία, αν σε συναστρία υπάρχει τετράγωνο ΄Αρη-Ουρανού?
-
09-03-2009, 03:28 PM #9
-
09-03-2009, 09:09 PM #10
Η όψη του ¶ρη - Ουρανού γενικότερα, δίνει ροπή σε ατυχήματα και νευρικά ξεσπάσματα. Ο άντρας μου και ο πατέρας μου έχουν όψη τριγώνου, φουντώνουν και ξεφουντώνουν σε χρόνο dt. Ο γιόκας μου όμως που είναι 10 χρονών, έχει δυστυχώς όψη τετραγώνου με τον ¶ρη στον Σκορπιό - 5ο οίκο και τον Ουρανό στον 8ο (ο Ουρανός σε αυτόν τον οίκο δίνει ξαφνικό θάνατο). Αυτό το παιδί πέφτει και στο ίσιωμα. Στην αρχή γελάγαμε, έως την στιγμή που μου είπε κλαίγοντας "μαμά δεν αντέχω. Όλα σε μένα συμβαίνουν". Ακόμα και στο σχολείο εκεί που κάθεται, ανάμεσα σε όλα τα παιδιά, εκείνον θα χτυπήσει η μπάλα ακόμα κι όταν δεν παίζει. Γιατί το τετράγωνο ¶ρη - Ουρανού "τραβάει" τα ατυχήματα, κι ας μην είσαι ο υπαίτιος. Αυτό που έκανα και συνεχίζω να κάνω είναι να του μαθαίνω να ελέγχει την αστραπιαία και στιγμιαία νευρικότητα του, η οποία τον κάνει προς στιγμην απρόσεκτο. Αυτή την "μια στιγμή" είναι που συμβαίνει το κακό. Απλά προσπαθήστε να έχετε τα μάτια σας 14 και να μην χτυπάτε κόκκινο ξαφνικά. Κοντρολάρετε και λίγο τον εαυτό σας...Καλό θα σας κάνει!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.