- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 48 of 48
Thread: mc
-
06-03-2009, 12:01 PM #41
-
06-03-2009, 12:11 PM #42
-
06-03-2009, 03:05 PM #43
Re: mc
....να ρωτήσω και εγώ κάτι...?
έχω mc στον σκορπιό...στο Δία στις 29ο και 26' Rx με σύνοδο Ποσειδώνα Rx στις 1ο και 14' στον Τοξότη...στο γενέθλιο χάρτη...τί υποδεικνύει αυτή η όψη...?
-
06-03-2009, 03:30 PM #44
Μπορείς να δεις εδώ: http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
και να τα συνδυάσεις με πληροφορίες από εδώ: Ανάδρομοι πλανήτες - Αστρολογία για όλους
:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
06-03-2009, 04:13 PM #45
Μήπως δεν διατύπωσα σωστά την ερώτηση και δεν μου απάντησε κάποιος εμένα; Ήθελα να πω όταν έχουμε το mc να πέφτει στην 29η μοίρα στον Ζυγό και είναι και ο Ουρανός στον 10ο οίκο τί δείχνει. Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει γιατί η άγνοια μου είναι μεγάλη θα το εκτιμούσα πολύ!
Ευχαριστώ
-
06-03-2009, 05:04 PM #46
Αν όπως λες η άγνοιά σου είναι μεγάλη, πίστεψέ με, το να σου πει κάποιος πώς ερμηνεύεται η θέση του Ουρανού στον 10ο δεν πρόκειται να σε βοηθήσει και πολύ. Απεναντίας θα σε μπερδέψει.
Αναφορικά με την 29η μοίρα, το ίδιο.
Παρ' όλα αυτά,
ο Ουρανός στον 10ο δείχνει άτομο που θέλει να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο, ο οποίος μπορεί και να είναι αυθεντικός ή και εκκεντρικός. Ακόμα, υποδηλώνει άτομο που έχει ανάγκη την ελευθερία στις κινήσεις του, καθώς πιστεύει (και ίσως να είναι έτσι) ότι μόνον έτσι θα μπορέσει να επιτύχει. Φυσικά, αυτές οι καταβολές μπορεί εύκολα να φέρουν το άτομο σε αντίθεση με προϊσταμένους ή άτομα που ασκούν εξουσία, με φυσικό επακόλουθο να σπάσει το κεφάλι του και να μην καταφέρει τίποτα.
Ευνοούνται επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με αστρολογία, τεχνολογία αιχμής, κοινωνικές υπηρεσίες, οικολογικές οργανώσεις κλπ.
Εννοείται ότι χωρίς να γνωρίζουμε τις όψεις που ενδεχομένως κάνει ο Ουρανός, αυτά που σου λέω είναι στον αέρα
"Για τις μοίρες έχουν δοθεί πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ή συμβολισμοί από διαφορετικές πηγές.
Στην κλασική δομή της αστρολογίας, επικρατούν τα εξής:
- αναιρετικές είναι οι τελευταίες μοίρες κάθε ζωδίου, αλλά όχι πάντα αρνητικές. Απλά εκεί εξασθενεί η δυναμική του ζωδίου καθώς μπαίνει μία νέα φύση, αυτή του επομένου. Αναιρετική λέγεται κάθε 29η προς 30η λοιπόν. ΑΛΛΑ δεν είναι όλες ίδιες.
-29η των μεταβλητών έχει μία ιδιαίτερη εσωτερική σημασία και αφορά κυρίως πνευματικά ζητήματα και καταστάσεις που δύσκολα ελέγχουμε.
-29η των παρορμητικών αφορά δυσκολίες στην υγεία (ευαισθησίες) ανάλογα με τη φύση του ζωδίου
-29η των σταθερών έχει άλλοτε θετικό αστέρα επάνω (πχ Ρέγκουλους στον Λέοντα), άλλοτε δύσκολο (πχ Μπούνγκουλα στον Σκορπιό). Μάλιστα για κάποιους αστρολόγους η 29η του Λέοντα δεν θεωρείται αναιρετική, επειδή ακριβώς έχει σύνοδο με τον αστέρα αυτόν.
Τώρα για την συμβολική σημασία των μοιρών, καλά είναι να έχουμε επιφυλάξεις. Πολλοί ερμηνευτές υπάρχουν, όπως ο Carelli, Jones, Rundyar, Sepharial, Hason και άλλοι... Επομένως εδώ δεν είναι εύκολο να ξέρουμε ποιος έχει δίκιο. Οι Sabians είναι έμπνευση του Jones, αλλά κατά τη γνώμη μου τις προσέγγισε καλύτερα ο Rudhyar. Επειδή όμως δεν έχουν βάση αποδεικτική, οι δε ερμηνείες είναι συχνά φιλοσοφικές εικόνες, ο καθένας τις εκλαμβάνει όπως του πηγαίνει... Καλύτερα να χρησιμοποιούνται για διαλογισμό, κι όχι για εξωτερική αστρολογία.
Εκείνο που αξίζει αν βρείτε κάπου, είναι η συμβολική των μοιρών στην ιατρική αστρολογία: περιγράφουν παθήσεις και ευαισθησίες. Είναι αποτέλεσμα συνεργασίας γιατρών και αστρολόγων και εκεί έχουμε βάση αποδεικτική."
Για την περίπτωσή σου τώρα, νομίζω ότι οι αναιρετικές μοίρες φορούν πλανήτες και όχι σημεία.
Με σεβασμό και εχτίμηση :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
06-03-2009, 05:27 PM #47
Μητσακο εισαι απιστευτος τελεια αναλυση ,ποσα χρονια ασχολησε με την αστρολογια ?
-
06-03-2009, 05:59 PM #48
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.