- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 10
Thread: Απορία σε συναστρία.
-
27-02-2009, 01:14 PM #1
Απορία σε συναστρία.
Καλημέρα με αισοδοξία
προσπαθώ να μάθω κάτι που διάβασα στη συναστρία μου
ότι η σελήνη του ανθρώπου που με ενδιαφέρει (υδροχόος) πέφτει στην ακμή του 8ου οίκου μου (αιγόκερως) καθώς και η αφροδίτη + άρης του (διδύμοι) στην ακμή του 12ου (ταύρος)
η σελήνη του (υδροχόος) και η δική μου στους διδύμους στον 12ο
είναι καλός "οιωνός' για τη σχέση ?
thanks
-
27-02-2009, 07:32 PM #2
Re: νέο μέλος αναρωτιέται!....
Όπως καταλαβαίνεις απο 2-3 οικοθεσίες δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για το πόσο καλή ή όχι θεωρείτε μια συναστρία.
Γενικά όμως μιλώντας θα μπορούσαμε να πούμε οτι η σελήνη του στον 8 οικο δίνει ένα ψυχικό δέσιμο το οποίο όμως μπορεί να επηρεάζετε τόσο από την εσωτερική διάθεση και τον δυο (μιας και ο οίκος είναι ψυχολογικός) όσο και από το πόσο μπορεί να εκφράσει η σελήνη αυτό που νιώθει (ζωδιο) αλλά και τρόπο (τι όψεις κάνει η σελήνη στον γενέθλιο).
Όσο για την Αφροδίτη και τον ¶ρη στον 12 οικο σου ,θα σε αναγκάσουν αρκετές φορές να βγάλεις συναισθήματα, ανασφάλειες αλλά και αποθημένα στην επιφάνεια ,που όπως καταλαβαίνεις το αν μπορείς να το χειριστεί ή ακόμα και να το αντέξεις εξαρτάται από την δική σου αντοχή και συμπεριφοράΤο καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
03-03-2009, 01:46 PM #3
Re: νέο μέλος αναρωτιέται!....
η σελήνη του στο γεννέθλιο κάνει ένα ωραιότατο τριγωνάκι με την αφροδίτη μου
η αφροδίτη του τετράγωνο με τον άρη μου
ο άρης του τρίγωνο με την αφροδίτη μου,
σχετικά με τα απωθημένα που μου αναφέρεις όντως είναι δύσκολο να τα χειριστεί ένας αυθόρμητος και παρορμητικός χαρακτήρας όπως εγώ
ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σου να μου απαντήσεις
-
03-03-2009, 10:24 PM #4
Re: Απορία σε συναστρία.
ενδιαφέρουσα συναστρία, αλλα δεν φτάνουν αυτά... κρυφή σχέση μου θυμίζει ο πολύς 12ος...
-
04-03-2009, 12:34 PM #5
Kαλημέρα τώρα μ έβαλες στην πρίζα .... ποιός θα κρατά τον άλλο στο παρασκήνιο? εγώ με τον 12ο ή αυτός που οι πλανήτες του πέφτουν πάνω μου ? με προβλημάτισες σοβαρά τώρα γιατί αν είναι έτσι θα προτημήσω να κρατήσω αποστάσεις ..είναι δύσκολο μεν αλλά τα μπερδεύματα σκλαβώνουν δεν ελευθερώνουν ! αστο καλύτερα !
φιλικά cajoline
-
04-03-2009, 12:52 PM #6
Φαντάζομαι ότι δεν περιμένεις από κάποιον να σου δώσει συμβουλές βασιζόμενος σε 2-3 όψεις, για το πώς θα χειριστείς τις σχέσεις σου. :bigsmile:
Το συγκεκριμένο θέμα αφορά στο λύσιμο αποριών σε συγκεκριμένες όψεις συναστρίας και όχι στην παροχή συμβουλών σε προσωπικό επίπεδο. Κάτι τέτοιο και αντίκειται στους όρους συμμετοχής στο forum αλλά και γενικά.
Η ανάλυση μιας συναστρίας και η εξαγωγή κάποιων συμπερασμάτων αστρολογικής προσέγγισης είναι πιο σύνθετο ζήτημα και δεν πρέπει μόνοι μας να πέφτουμε στην παγίδα των επιφανειακών (άρα και περιττών) προσεγγίσεων :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
04-03-2009, 01:54 PM #7
Γειά σας! Να ρωτήσω κι εγώ για μια συναστρία.Παραθέτω τα μόνο καλά για να μου πείτε αν είναι αρκετά για μια καινούργια σχέση που μόλις ξεκίνησε. Σελήνη τρίγωνο Σελήνη, Ηλιος τρίγωνο Πλούτωνας, Αφροδίτη σύνοδος Σελήνη, Αφροδίτη εξάγωνο ΄Αρης, Πλούτωνας τρίγωνο ΄Αρης,Δίας σύνοδος ΄Ηλιος, Κρόνος σύνοδος Δίας, Ποσειδώνας σύνοδος Σελήνη, Λίλιθ σύνοδος Πλούτωνας κ.λ.π
Τα πρώτα στοιχεία είναι τα δικά μου. Ελπίζω να μην έγινα κουραστική!!
-
04-03-2009, 03:17 PM #8
Φαινεται να υπαρχει συμπνοια στον συναισθηματικο σας κοσμο,πως μπορειτε να μοιραστειτε τα συναισθηματα σας που πιθανοτατα συγκλινουν και οτι υπαρχει εντονος ερωτισμος μεταξυ σας αλλα ειναι οπως θα ελεγαν αλλοι που ξερουν πολυ πολυ καλυτερα, ειναι μεμονωμενες οψεις.Παιζουν ρολο οι οικοι , οι πλανητες στους οποιους βρισκονται κ.α. πολλα..
Ξεψαχνισε τον δικο σου χαρτη κ μετα πιστευω πως θα σου ερχονται σιγα σιγα οι απαντησεις....(νομιζω δηλαδη )
-
04-03-2009, 03:25 PM #9
Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα προσπαθήσω γιατί με τους οίκους δεν τα καταλαβαίνω και πολύ ακόμη!
-
04-03-2009, 03:33 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.