- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 55
Thread: Δεσμοί της Σελήνης
-
01-02-2009, 04:07 PM #41
Re: Δεσμοί της Σελήνης
-
01-02-2009, 04:21 PM #42
Υπαρχουν τοσες πληροφοριες εδω μεσα....!!Σε καθε ενα μ ερωτημα ανακαλυπτω κομματια του εαυτου μου..Σας ευχαριστω:nuts:
-
01-02-2009, 06:44 PM #43
Ευχαριστώ πολύ, είδα πως ο Βόρειος Δεσμός μου βρίσκεται στον Καρκίνο στην 13η μοίρα και στον 12ο οίκο, κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο μου στο ζυγό και σύνοδο με την Αφροδίτη μου στον Καρκίνο. Οπότε ο Νότιος Δεσμός μου είναι στον Αιγόκαιρω στην 13η μοίρα και κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο μου και αντίθεση με την Αφροδίτη μου; Τα είπα καλά;Τι σημαίνει 'όμως αυτό;Έχουν σημασία οι μοίρες ή όχι;
Ευχαριστώ και πάλι,
Σαλώμη.
-
01-02-2009, 07:02 PM #44
-
01-02-2009, 08:25 PM #45
-
01-02-2009, 08:36 PM #46
Για όσους βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο, ναι. Για αυτούς που το βλέπουν μισογεμάτο, όχι.
Έτσι και με τα τετράγωνα: αν τα βλέπεις σαν πρόκληση που πρέπει να ξεπεράσεις, βάζεις χαμογελάκι. Αν τα βλέπεις σαν ανυπέρβλητα εμπόδια, δεν βάζεις χαμογελάκι :bigsmile:
Όμως ακόμα και στην περίπτωση που θεωρείς το εμπόδιο ανυπέρβλητο, αν έχεις αξιοπρέπεια και γνώση, τίποτα δεν σε εμποδίζει να το δεις χαμογελώνταςΕπίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
01-02-2009, 08:53 PM #47
απλώς η όψη αυτή μου κάνει λίγο βαριά, για το ίδιο το άτομο μέσα του-εσωτερικά, παρόλο που είναι γνωστό και σωστό ότι δεν πρέπει να κοιτάμε μεμονωμένα όψεις! συνέχεια το λέτε και έτσι είναι!
τα τετράγωνα τα θεωρώ όντως πρόκληση και καλύτερα απο τα τρίγωνα, εξάγωνα σε αρκετές περιπτώσεις.
καμία πρόθεση να παίξω το ρόλο ''διαβολάκι'' ούτε να τρομάξω με το σχόλιο.
merci για ωραία απάντηση..το ποτήρι καλό είναι να το κοιτάμε μισογεμάτο.:bigsmile:
-
01-02-2009, 09:03 PM #48
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
02-02-2009, 03:51 PM #49
Καλησπέρα παιδιά,
ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τι να κοιτάξω πρώτα το τετραγωνο του Βόρειου Δεσμού με τον Κρόνο ή του Νότιου και αν μπορείτε να μου προτείνετε πού να κοιτάξω θα είμαι ευγνώμων.
Και πάλι ευχαριστώ,
Σαλώμη.
-
20-02-2009, 10:57 PM #50
Καλησπερα.Που μπορω να διαβασω τις ερμηνειες των δεσμων της σεληνης συμφωνα με το ζωδιο που βρισκονται?Θελω να βρω τι καρμα εχω να ξεπληρωσω!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.