s
ALGOL - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 61 to 70 of 79

Thread: ALGOL

Re: ALGOL

Quote Originally Posted by sober_sagittarius View Post
    εγώ που έχω άρη στον 12ο τι να πω?
    Να μην πεις τίποτα, παρά να σκεφτείς αν γράφεις στην σωστή ενότητα
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρία

Ουπς!!Εχεις χίλια δίκια απλά επειδή είμαι καινούργια και μου ήρθε e-mail με update με αυτό το θέμα και βγήκα κατευθείαν και μπερδεύτικα..
    Χίλια συγνώμη!!!!!θα μάθω που θα πάει...
    Αν φοβάσαι μη μιλάς, αν μιλήσεις μη φοβάσαι.

Γεια σας
    "Ευχαριστα" τα όσα διαβάζω για τον Algol :toung:
    Προσωπικά στον γενέθλιο χάρτη μου ο Algol είναι σε σύνοδο με τον ¶δη (26η μοίρα Ταύρου), σε σύνοδο με το μεσουράνημα μου (27η μοίρα Ταύρου), σε τετράγωνο με τον Κρόνο (24η μοίρα Λέοντα) , σε ημι-εξάγωνο με την Αφροδίτη (29η μοίρα διδύμων), σε τρίγωνο με το Vertex (22η μοίρα Aιγόκερου) και σε ανοιχτή σύνοδο(αν ισχύει) με ήλιο (0η μοίρα Διδύμων).
    Πως πρέπει να την λάβω αυτή την "υπερπαραγωγή" των άστρων;
    Θα δολοφονηθω; Θα αρρωστήσω; Θα γίνω φίρμα αλλά θα με φάνε τα κυκλωματα;:bigsmile:
    Φυσικά αυτοσαρκάζομαι αλλά θα ήθελα αν καποιος γνωρίζει να με φωτίσει...γιατί αγριεύτικα λίγο...
    Ευχαριστώ

Όνομα:
    Γιάννα

Απο οσο ξερω ...και διορθωστε με αν κανω λαθος....τους απλανης τους υπολογιζουμε μονο σε οψη συνοδου με πλανητες ή ακμες οικων ,αν ειναι γωνιακοι και ξερουμε ακριβως την ωρα.Εγω ξερω οτι η ανοχη στην συνοδο ειναι δεκατα της μοιρας,ουτε καν μια μοιρα, οποτε νομιζω οτι αδικα υπαρχει ο "πανικος" και οτι δινουν καποιο "χρωμα" στον πλανητη που αγγιζουν ,χωρις να σημαινει οτι αναιρουνται οι υπολοιπες οψεις που κανει με αλλους πλανητες....
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Απο οσο ξερω ...και διορθωστε με αν κανω λαθος....τους απλανης τους υπολογιζουμε μονο σε οψη συνοδου με πλανητες ή ακμες οικων ,αν ειναι γωνιακοι και ξερουμε ακριβως την ωρα.Εγω ξερω οτι η ανοχη στην συνοδο ειναι δεκατα της μοιρας,ουτε καν μια μοιρα, οποτε νομιζω οτι αδικα υπαρχει ο "πανικος" και οτι δινουν καποιο "χρωμα" στον πλανητη που αγγιζουν ,χωρις να σημαινει οτι αναιρουνται οι υπολοιπες οψεις που κανει με αλλους πλανητες....
    Aγαπητη giannas

εχεις απολυτο δικιο για τα προαναφερθεντα περι οψεων αλλα διαφωνω για την συνοδο και την ανοχη της με τους απλανεις καθως η ανοχη των μοιρων ειναι αναλογη του μεγεθος του απλανη αστερα.

με εκτιμηση
    cancerian

"Οι απλανείς αστέρες είναι ουράνια σώματα, οι σπουδαιότεροι των οποίων (Α', Β', Γ' και Δ' μεγέθους) είναι ορατοί με γυμνό οφθαλμό. Αυτός είναι ο λόγος που είναι γνωστοί από την αρχαιότητα. Δεν μετακινούνται εύκολα στις ζωδιακές μοίρες γιΆ αυτό τους λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας. .....
    Η ανοχή σε όψεις για τους απλανείς του Α' μεγέθους είναι 6ο, του Β' μεγέθους 5ο , του Γ' 4ο και του Δ' 3 μοίρες."
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    "Οι απλανείς αστέρες είναι ουράνια σώματα, οι σπουδαιότεροι των οποίων (Α', Β', Γ' και Δ' μεγέθους) είναι ορατοί με γυμνό οφθαλμό. Αυτός είναι ο λόγος που είναι γνωστοί από την αρχαιότητα. Δεν μετακινούνται εύκολα στις ζωδιακές μοίρες γιΆ αυτό τους λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας. .....Η ανοχή σε όψεις για τους απλανείς του Α' μεγέθους είναι 6ο, του Β' μεγέθους 5ο , του Γ' 4ο και του Δ' 3 μοίρες."
    Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο για τις διευκρινησεις.....
    Αλλα Μητσακο νομιζα οτι εχεις αλλα αποψη για τους απλανεις αστερες....
    Αστρολογία για όλους - View Single Post - Συναστριακές όψεις: απορίες, σύντομη ανάλυση.

Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο για τις διευκρινησεις.....
    Αλλα Μητσακο νομιζα οτι εχεις αλλα αποψη για τους απλανεις αστερες....
    Αστρολογία για όλους - View Single Post - Συναστριακές όψεις: απορίες, σύντομη ανάλυση.
    1. Η παράθεση και των προηγούμενων προτάσεων έγινε για να φανεί ότι αποτελεί τμήμα ήδη δημοσιευμένου κειμένου, για αυτό και τα εισαγωγικά. Επί της ουσίας όμως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το εύρος της ανοχής και όχι το αν οι απλανείς είναι σημαντικοί και πόσο.
    2. Η παράθεση αναφοράς κάποιου άλλου κειμένου δεν σημαίνει απαραίτητα και αποδοχή του κειμένου.
    3. Η αποσπασματική παράθεση ποστ που αναφέρονται σε παραπλήσιες αλλά όχι και ίδιες, στο νόημα ή στο ύφος που δημιουργεί η ατμόσφαιρα της δεδομένης στιγμής, καταστάσεις περισσότερο παραπλανεί παρά ξεδιαλύνει.
    4. Το χιουμοράκι το είχαμε χαμένο ή το χάσαμε πρόσφατα;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Γιάννα

Αν το ευρος της ανοχης των απλανων ηταν οσες μοιρες αναφερει το αποσπασμα από το αρθρο, τοτε οσοι εχουν γεννηθει από 18/8-28/8 ή εχουν πλανητη από 26 λεοντα-3 παρθενου(regulus) θα ηταν ολοι ζαμπλουτοι,οποτε νομιζω ότι πρεπει να ανθεωρησεις για την ανοχη τους, καθως και για το ποσο σημαντικοι είναι τελικα και ποσο ποιο σημαντικες είναι οι οψεις που γινοντε από τους άλλους πλανητες με τον πλανητη που βρισκετε κοντα σε απλανη.

Οσο για την παραθεση του ποστ….η συζητησεις γινοντε στα πλαισια μιας δεδομενης σοβαροτητας ,που αλλωστε είναι και κανονας του φορουμ.Αν καποιος λοιπον αρχιζει τους αστεϊσμούς ή και τους εμπαιγμούς δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να τους κατανοησουμε κι’ολας ,μιας και ο τροπος επικοινωνιας(γραπτος) είναι αρκετες φορες δυσκολος.

Οσο για το χιουμορ μου, το καινουργιο με τον Κακλαμανη και τα κομμενα δεντρα ,το ξερεις;
    Ζητω συγγνωμη για το fftopic:

Αν το ευρος της ανοχης των απλανων ηταν οσες μοιρες αναφερει το αποσπασμα από το αρθρο, τοτε οσοι εχουν γεννηθει από 18/8-28/8 ή εχουν πλανητη από 26 λεοντα-3 παρθενου(regulus) θα ηταν ολοι ζαμπλουτοι,οποτε νομιζω ότι πρεπει να ανθεωρησεις για την ανοχη τους, καθως και για το ποσο σημαντικοι είναι τελικα και ποσο ποιο σημαντικες είναι οι οψεις που γινοντε από τους άλλους πλανητες με τον πλανητη που βρισκετε κοντα σε απλανη.

Οσο για την παραθεση του ποστ….η συζητησεις γινοντε στα πλαισια μιας δεδομενης σοβαροτητας ,που αλλωστε είναι και κανονας του φορουμ.Αν καποιος λοιπον αρχιζει τους αστεϊσμούς ή και τους εμπαιγμούς δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να τους κατανοησουμε κιΆολας ,μιας και ο τροπος επικοινωνιας(γραπτος) είναι αρκετες φορες δυσκολος.

Οσο για το χιουμορ μου, το καινουργιο με τον Κακλαμανη και τα κομμενα δεντρα ,το ξερεις;
    Ζητω συγγνωμη για το fftopic:
    Έχεις δίκιο. Είμαι είρων και αγενής. Δεν φταίω εγώ όμως, απλώς βιώνω τον χάρτη μου.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Page 7 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)