s
mc - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 48

Thread: mc

Re: mc

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Μπορουμε να δουμε τους κυβερνητες(ποσειδωνα-δια) σε οικους ,ζωδια και οψεις
    σ ευχαριστωωωωωωωωωωω

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by smaragdi View Post
    Ξερω οτι ο 10ος ειναι το μεσουρανημα....αλλα τι μπορουμε να δουμε οταν δεν υπαρχει αλλος πλανητης..???σημαινει ουι φτανουμε πιο νωρισ στον προσωπιοκ μας στοχο???
    Αγαπητη smaragdi

θα διαφωνησω καθετα μαζι σου. Μαλλον δεν εχεις καταλαβει και αυτο επειδη θα μπορουσες να δεις αρκετους στοχους και φιλοδοξιες καθως και κοινωνικης εικονας προς τα εξω. Απλα οταν δεν εχεις πλανητη , μπορεις να αναλυσεις την ακμη του 10ου , τον πλανητη που κυβερνα τον 10ο καθως και τον κυβερνωντα του 10ου , αναλυοντας οψεις , οικοθεσιες , θα εχεις μια πολυ καλη αντιληψη περι των αξιων που πρεσβευει το ΜC .

με εκτιμηση
    CANCERIAN .

Αγαπητε cancerian
    εννοειτα πωσ δεν ξερω πολλα ,,,:bigsmile:ψαχνομαι για να μαθαινω περισσοτρα κ να βγαζω μια ακρη..
    η ακμη του 10ου ειναι στους ιχθυς που δειχνει ενα ατομο με ροπη στις τεχνες κ στην αρμονια (νομιζω)...ο διας (σκορπιο)εχει τετραγωνο με αφροδιτη(ΛΕΟΝΤΑ),συνοδο με αρη(ΣΚΟΡΠΙΟ0,εξαγωνο με λιλιθ(αιγοκερο) ,τριγωνο με κληρο τυχης(καρκινο) κ τριγωνο με ωροσκοπο(καρκινο)
    κ ποσειδωνας(τοξοτη) τριγωνο μ ηλιο(λεων),τριγωνο μ σεληνηλεων), εξαγωνο μ κρονο (ζυγο)κ μ πλουτωνα , κ χιαστι χειρων(ταυρο)...

ΑΡΑ εχουμε τασεισ καταστροφικεσ απο τον ερωτισμο κ ορμητικοτητα με ησυχο προφιλ προσ τα εξω....κ
    ταξιδιαρικο νου που ελκει τους ανθρωπους???
    μπορεισ να με βοηθησεισ????
    ευχαριστωωωωωωωω

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by smaragdi View Post
    Αγαπητε cancerian
    εννοειτα πωσ δεν ξερω πολλα ,,,:bigsmile:ψαχνομαι για να μαθαινω περισσοτρα κ να βγαζω μια ακρη..
    η ακμη του 10ου ειναι στους ιχθυς που δειχνει ενα ατομο με ροπη στις τεχνες κ στην αρμονια (νομιζω)...ο διας (σκορπιο)εχει τετραγωνο με αφροδιτη(ΛΕΟΝΤΑ),συνοδο με αρη(ΣΚΟΡΠΙΟ0,εξαγωνο με λιλιθ(αιγοκερο) ,τριγωνο με κληρο τυχης(καρκινο) κ τριγωνο με ωροσκοπο(καρκινο)
    κ ποσειδωνας(τοξοτη) τριγωνο μ ηλιο(λεων),τριγωνο μ σεληνηλεων), εξαγωνο μ κρονο (ζυγο)κ μ πλουτωνα , κ χιαστι χειρων(ταυρο)...

ΑΡΑ εχουμε τασεισ καταστροφικεσ απο τον ερωτισμο κ ορμητικοτητα με ησυχο προφιλ προσ τα εξω....κ
    ταξιδιαρικο νου που ελκει τους ανθρωπους???
    μπορεισ να με βοηθησεισ????
    ευχαριστωωωωωωωω
    βρε Σμαραγδι για μεσουρανημα ρωτησες και οχι για το συνολο του χαρτη σου :toung:
    διαβασε τα λιγκ που σου εδωσαν για αυτο... Και ασε καταμερος κληρους,λιλιθ χιαστες ......ενα ,ενα και σιγα ,σιγα...........

φιλικα
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

5. Re: mc

Γεια σας,

και εγώ δεν ξερω πως να ερμηνεύσω τις όωεις που κάνει το μεσουράνημα μου.Κοίταξα τα αρθρα που λένε για τον 10ο σε συσχετισμό με τον 40 οίκο, γιατί βρήκα ότι με αφορούν, αλλά πέρα από αυτό δεν ξέρω πως να αναλύσω τις όωεις μου ,αλλά και να δω ποια είναι η πιο σημαντική που αναφέρεται στο επαγγελματικό τομέα.
    Εχω 10ο οίκο στον Κριο στην 22η μοίρα ο οποίος κάνει όλο αντιθέσεις με τους (Σελήνη 4ο, Αρη 4ο, Κρόνο 3ο, Πλούτωνα 4ο οίκο και όλοι στον Ζυγό) , τρίγωνο μετον Ποσειδώνα στον Τοξότη στον 5ο οίκο και αλλο ένα τρίγωνο με το βέρτεξ στον Τοξότη στον 5ο οίκο.Τι να κοιτάξω για τα επαγγελματικά;

Ευχαριστώ,
    Σαλώμη.

μηπως ξερετε αν η οψη εξαγωνου δια solar-mc natal δειχνει επιτυχια,τυχη στα επαγγελματικα??

7. Re: mc

Quote Originally Posted by Σαλώμη View Post
    Γεια σας,

και εγώ δεν ξερω πως να ερμηνεύσω τις όΨεις που κάνει το μεσουράνημα μου.Κοίταξα τα αρθρα που λένε για τον 10ο σε συσχετισμό με τον 40 οίκο, γιατί βρήκα ότι με αφορούν, αλλά πέρα από αυτό δεν ξέρω πως να αναλύσω τις όψεις μου ,αλλά και να δω ποια είναι η πιο σημαντική που αναφέρεται στο επαγγελματικό τομέα.
    Εχω 10ο οίκο στον Κριο στην 22η μοίρα ο οποίος κάνει όλο αντιθέσεις με τους (Σελήνη 4ο, Αρη 4ο, Κρόνο 3ο, Πλούτωνα 4ο οίκο και όλοι στον Ζυγό) , τρίγωνο μετον Ποσειδώνα στον Τοξότη στον 5ο οίκο και αλλο ένα τρίγωνο με το βέρτεξ στον Τοξότη στον 5ο οίκο.Τι να κοιτάξω για τα επαγγελματικά;Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ,
    Σαλώμη.
    :embarrest

τι σημαίνει εξαγωνο μεσουρανηματος με αφροδίτη,κρόνο και βέρτεξ?

Γεια σας,

και εγώ δεν ξερω πως να ερμηνεύσω τις όωεις που κάνει το μεσουράνημα μου.Κοίταξα τα αρθρα που λένε για τον 10ο σε συσχετισμό με τον 40 οίκο, γιατί βρήκα ότι με αφορούν, αλλά πέρα από αυτό δεν ξέρω πως να αναλύσω τις όωεις μου ,αλλά και να δω ποια είναι η πιο σημαντική που αναφέρεται στο επαγγελματικό τομέα.
    Εχω 10ο οίκο στον Κριο στην 22η μοίρα ο οποίος κάνει όλο αντιθέσεις με τους (Σελήνη 4ο, Αρη 4ο, Κρόνο 3ο, Πλούτωνα 4ο οίκο και όλοι στον Ζυγό) , τρίγωνο μετον Ποσειδώνα στον Τοξότη στον 5ο οίκο και αλλο ένα τρίγωνο με το βέρτεξ στον Τοξότη στον 5ο οίκο.Τι να κοιτάξω για τα επαγγελματικά;

Ευχαριστώ,
    Σαλώμη.
    :embarrest
    Την εφαρμογή με το γενέθλιο χάρτη και τις ερμηνείες των όψεων την είδες; :unsure:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

10. Re: mc

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Την εφαρμογή με το γενέθλιο χάρτη και τις ερμηνείες των όψεων την είδες; :unsure:
    Ναι την είδα και δεν μου γράφει κάτι γι αυτό το θέμα δυστυχώς. Και παλεύω εδώ και πολύ καιρό να βγάλω άκρη.Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Ευχαριστώ και πάλι.
    Σαλώμη.

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)