s
ΟΨΕΙΣ ΧΕΙΡΩΝΑ - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 11 to 20 of 41
    Όνομα:
    πηνελοπη

Re: ΟΨΕΙΣ ΧΕΙΡΩΝΑ

. θα ηθελα να μαθω για τις οψεις του χειρωνα.
    χειρων συνοδο με σεληνη, χειρων χιαστι με δια . χειρων αντιθεση με ουρανο, χειρων τριγωνο με ποσειδωνα, χειρων τετραγωνο με κληρο τυχης, χειρων τριγωνο με ωροσκοπο

οχειρωνας στον χαρτη μου βρισκεται στον κριο οικο 4
    ευχαριστω προκαταβολικα

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by island View Post
    . θα ηθελα να μαθω για τις οψεις του χειρωνα.
    χειρων συνοδο με σεληνη, χειρων χιαστι με δια . χειρων αντιθεση με ουρανο, χειρων τριγωνο με ποσειδωνα, χειρων τετραγωνο με κληρο τυχης, χειρων τριγωνο με ωροσκοπο

οχειρωνας στον χαρτη μου βρισκεται στον κριο οικο 4
    ευχαριστω προκαταβολικα
    Aγαπητη island

Αφοτου εχεις διαβασει μερικες απο τις ερμηνειες μου για τον Χειρωνα στις οψεις που δινεις , επειτα να διαβασεις το τι εστι Χειρωνας , γιατι χωρις την δικη σου κατανοηση περι Χειρωνα ο,τι και ναλεω εγω ....

Ο Χειρων σε συνοδο με την Σεληνη δειχνει ισως συναισθηματικες πληγες σε σχεση με την μητερα. Ισως η μητερα με τον ευθυ τροπο της ανεξαρτητης συμπεριφορας της ( Κριος) προκαλουσε πληγες στον χαρακτηρα σου. Δειχνει μια συναισθηματικη οντοτητα η οποια ειναι ευαισθητη σε καθε ειδους κριτικη , ειτε ακομα κ αν η κριτικη αυτη τις περισοτερες φορες δεν αποτελει κατι πραγματικο , αλλα μερος της δικης σου φαντασιας. Θεωρω οτι η ευαισθησια μεγαλωνει με αυτη την θεση του Χειρωνα και κανει το ατομο αρκετα ευαλωτο σε καθε ειδους επιθεση. Αποτελει ομως και ενα ιδανικο μειγμα , καλλιτεχνικης δημιουργειας , ειδικα σε θεματα που αφορουν την μουσικη.

Η αντιθεση του Ουρανου , μου ισχυροποιει την παραπανω ερμηνεια για μια ανεξαρτητη μητερα (Σεληνη ) απο την οποια ισως να εχεις δεχτει καποιο ειδος συναισθηματικης αποκληρωσης και αυτο να ειχε αποτελεσμα την "ευaλωτητα" του δικου σου ψυχισμου. .

Ο Χειρων ομως μπορει εκτος απο πληγη να αποτελεσει θεραπεια , ετσι λοιπον σε σχεση με το τριγωνο που αναφερεις προς τον Ωροσκοπο σου , η εικονα που προβαλεις στο περιβαλλον σου ισως εχει να κανει με εκεινη του θεραπευτη , οχι κυριολεκτικα , αλλα κυριως με την μεταφορικη σημασια. Σαν ενα ειδος μαγνητη προς τις πληγωμενες υπαρξεις.

. , χειρων τριγωνο με ποσειδωνα, χειρων τριγωνο με ωροσκοπο
    Καλο θα ηταν να προστατεψεις τον εαυτο σου , απο ατομα (7ος/1ος) τα οποια εξιδανικευεις ( Ποσειδωνας )
    και σου παρουσιαζονται (1ος/7ος) με την μορφη του πληγωμενου (Χειρων) . Ειτε στην περιπτωση που ο Ποσειδωνας βρισκεται στον 1ο ειτε σε εκεινη που βρισκεται στον 7ο. (διοτι αναφερεις τριγωνο χωρις να αναφερεις θεση οικου και υποθετω στην καλυτερη των περιπτωσεων οτι ειτε ο Ποσειδωνας θα ειναι στον 1ο ειτε στο 7ο )

με εκτιμηση
    Cancerian

Όνομα:
    πηνελοπη

σ ευχαριστω cancerian ο ποσειδωνας βρισκεται στον 12 οικο (να υποθεσω κακως?) οσο για την ερμηνεια του χειρωνα εχω διαβασει τα σχετικα αρθρα και νομιζω πως τα εχω κατανοησει.
    και παλι σ ευχαριστω.

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο.

Όνομα:
    πηνελοπη

επισης επειδη ειμαι σχετικα αρχαρια θα ηθελα να μου ποια αρθρα θα πρεπει πρωτα να διαβασω (εκτος απο τον ηλιο στα ζωδια ,ανατελλων ζωδιο) ωστε να μπορω να βαλω τις γνωσεις και σκεψεις σε μια σειρα

ευχαριστω.

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Όνομα:
    cancerian

σ ευχαριστω cancerian ο ποσειδωνας βρισκεται στον 12 οικο (να υποθεσω κακως?) οσο για την ερμηνεια του χειρωνα εχω διαβασει τα σχετικα αρθρα και νομιζω πως τα εχω κατανοησει.
    και παλι σ ευχαριστω.

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο.
    Aγαπητη island

ελπιζω να εχεις δει την αποψη μου περι κακων και καλων στην Αστρολογια , μιας και ειμαι υποστηρικτης των τασεων και της ανθρωπινης βουλησεως ( Ο σοφος κυβερνα τα αστρα κ ποτε το αντιθετο ...)
    Ο Ποσειδωνας στον 12ο οικο ειναι σε πολυ καλη θεση , μια θεση οικοθετικης κυριαρχιας καθως εκει ανηκει πλανητικα. Μεσα απο αυτη την θεση και με βαση των παραπανω ερμηνειων , θα ελεγα οτι υπαρχουν αρκετα δυναμικα φαντασιας και οραματισμου , που θα ηταν οτι καλυτερο αν μπορουσες να διοχετευσεις την "συμπονια " του Ποσειδωνα (12os) στην συναισθηματικη θεραπεια ( Χειρων - Σεληνη ) ατομων με "οικογενειακες" πληγες (Χειρων στον Κριο /(Aρης) στον 4ο ) μεσα απο κοινωνικα επαγγελματα .

με εκτιμηση
    Cancerian ...

Όνομα:
    cancerian

επισης επειδη ειμαι σχετικα αρχαρια θα ηθελα να μου ποια αρθρα θα πρεπει πρωτα να διαβασω (εκτος απο τον ηλιο στα ζωδια ,ανατελλων ζωδιο) ωστε να μπορω να βαλω τις γνωσεις και σκεψεις σε μια σειρα

ευχαριστω.

οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο
    Αγαπητη island
    θα σου πω με τον τροπο που καποτε διαβαζα εγω ..
    • Ζωδια
    • Πλανητες
    • Οικοι
    • Πλανητες σε Ζωδια
    • Πλανητες σε Οικοι
    • Οψεις
    • Πλανητες σε Οψη

και τελος ολα αυτα συνδιαστικα .. Αν στον ελευθερο χρονο τα διαβαζεις για εναν μηνα χαλαρα και με ελευθερο πνευμα παω στοιχημα οτι θα εισαι εξπερ ....

με εκτιμηση
    Cancerian

Όνομα:
    πηνελοπη

ναι εχω διαβασει σχετικα.Οσοφος κυβερναει τ αστρα ο ανοητος υποκυπτει σ αυτα.
    οσον αφορα την βοηθεια που θα μπορουσα να προσφερω μεσα απο κοινωνικα επαγγελματα δεν ξερω πως μπορω να το κανω διοτι δεν εχω σπουδασει κατι σχετικα μαυτο και επιπλεον εχω κατασταλαξει επαγγελματικα.(ασχολουμαι με το εμποριο)
    σ ευχαριστω και παλι.

ναι εχω διαβασει σχετικα.Οσοφος κυβερναει τ αστρα ο ανοητος υποκυπτει σ αυτα.
    οσον αφορα την βοηθεια που θα μπορουσα να προσφερω μεσα απο κοινωνικα επαγγελματα δεν ξερω πως μπορω να το κανω διοτι δεν εχω σπουδασει κατι σχετικα μαυτο και επιπλεον εχω κατασταλαξει επαγγελματικα.(ασχολουμαι με το εμποριο)
    σ ευχαριστω και παλι.

Καλημέρα. Σε περίπτωση που διαθέτεις ελεύθερο χρόνο και τη διάθεση να δεσμευτείς με τέτοιου είδους ενασχολήσεις, υπάρχουν δεκάδες οργανισμοί -κυβερνητικοί και μη- που δραστηριοποιούνται σε ποικίλους σχετικούς τομείς κοινωνικής προσφοράς. Παρέχουν δωρεάν επιμορφωτικά//εκπαιδευτικά σεμινάρια σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες. Δε θα γίνεις, ασφαλώς, επαγγελματίας, σίγουρα όμως θα μπορέσεις έτσι να αξιοποιήσεις ιδανικά τη δυναμική των Ποσειδώνας/12ος και Χείρωνας τρίγωνο Ωροσκόπος, αν και πρόκειται για μεμονωμένες θέσεις του γενεθλίου σου (οπότε δεν ξέρω πώς λειτουργούν σε σχέση με τα υπόλοιπα στοιχεία)

Quote Originally Posted by mariage View Post
    καλησπέρα Κύριε Μαντά . Βρήκα στο ωροσκόπιο μου κάποιες όψεις με τον Χείρωνα και θα ήθελα σας παρακαλώ να με βοηθήσετε για δω τι σημαίνουν .

Χείρων Τρίγωνο Ήλιος 7.56
    Χείρων Χιαστί Αφροδίτη 1.38
    Χείρων Αντίθεση Ουρανός 3.76
    Χείρων Χιαστί Ποσειδώνας 0.71
    Χείρων Χιαστί Πλούτωνας 0.03
    Χείρων Εξάγωνο Ωροσκόπος 0.03

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε έστω με κάποιες απ 'αυτές τις όψεις ?
    πέρασε σχεδόν ένας χρόνος και τίποτα ...:unsure:
    Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει

Ν.Καζαντζάκης

Ένας Ήλιος σε τρίγωνο με τον Χείρωνα θα μπορούσε να υποδηλώνε πως το άτομο ασχολείται επαγγελματικά με κάποιον τομέα ιατρικής ή θεραπευτικής υπηρεσίας. Δεδομένου του συσχετισμού του Ήλιου με τον πατέρα θα μπορούσαμε ίσως να πούμε ότι πρόκειται για μια έντονη σχέση του ατόμου με τον πατέρα του, μέσα από την οποία διαμορφώνει και "θεραπεύει" τις υπόλοιπες σχέσεις του ακολουθώντας το πατρικό πρότυπο.

Όσον αφορά την όψη με την Αφροδίτη, ίσως πρόκειται για ένα άτομο που αυτό που αναζητά στις συναισθηματικές του σχέσεις είναι περισσότερο να θεραπεύσει τις πληγες του, να βρει καταφύγιο και ασφάλεια στον σύντροφο του.
    Η αντίθεση με τον Ουρανό μάλλον κανει το άτομο λίγο εκκεντρικο, με μια τρικυμία εν κρανίω ως προς τις επιθυμίες και απόψεις του. Ωστόσο, μάλλον πρόκειται για πονόψυχο άτομο -δεδομένης της όψης με Ποσειδώνα- το οποίο πολλές φορές μπορεί να θυσιαστεί για το καλό των συνανθρώπων του. Μπορει να έχει κάποιες διορατικές ικανότητες και μεσα από αυτή την διαδικάσία να εξελίσσεται σαν προσωπικότητα.
    Το χιαστί με τον Πλούτωνα θα μπορούσε να δείχνει πώς το άτομο είναι έντονα ευαισθητοποιημένο όσον αφορά τις καταστροφές γύρω του, στο περιβάλλον, στην εξουσία. Θέλει να απαγκιστρωθεί από όλα αυτά.

Τέλος σχετικά με το εξαγωνο με τον ωροσκόπο, ίσως το άτομο αυτό έχει μεγάλο καρμικό φορτίο από το οποίο έχει πληγωθεί στο παρελθόν και στην παρούσα φάση προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές του. Δείχνει ότι έχει την ικανότητα αυτο-ίασης και τελικά εξέλιξης.

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)