s
Δεσμοί της Σελήνης - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 50 of 55

Re: Δεσμοί της Σελήνης

Quote Originally Posted by smaragdi View Post
    Σας ευχαριστω πολυ,,,,,απο τη βιασυνη μ να μαθω ρωταω προτου το ψαξω μονη μ...
    Είναι προτιμότερο όμως να ψάχνεις πριν ρωτήσεις, γιατί αλλιως είναι μασημένη τροφη! Και η μασημένη τροφη δεν θα σε βοηθησεις να μάθεις!
    Δεν μιλάω αποκλειστικά για σένα βέβαια, αλλά για όλα τα μέλη που ρωτούν χωρίς να εχουν πρωτα ψάξει! :embarrest

Φιλικά

Υπαρχουν τοσες πληροφοριες εδω μεσα....!!Σε καθε ενα μ ερωτημα ανακαλυπτω κομματια του εαυτου μου..Σας ευχαριστω:nuts:

3. Re: Δεσμοί της Σελήνης

Ευχαριστώ πολύ, είδα πως ο Βόρειος Δεσμός μου βρίσκεται στον Καρκίνο στην 13η μοίρα και στον 12ο οίκο, κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο μου στο ζυγό και σύνοδο με την Αφροδίτη μου στον Καρκίνο. Οπότε ο Νότιος Δεσμός μου είναι στον Αιγόκαιρω στην 13η μοίρα και κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο μου και αντίθεση με την Αφροδίτη μου; Τα είπα καλά;Τι σημαίνει 'όμως αυτό;Έχουν σημασία οι μοίρες ή όχι;

Ευχαριστώ και πάλι,
    Σαλώμη.

Quote Originally Posted by Σαλώμη View Post
    Ευχαριστώ πολύ, είδα πως ο Βόρειος Δεσμός μου βρίσκεται στον Καρκίνο στην 13η μοίρα και στον 12ο οίκο, κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο μου στο ζυγό και σύνοδο με την Αφροδίτη μου στον Καρκίνο. Οπότε ο Νότιος Δεσμός μου είναι στον Αιγόκαιρω στην 13η μοίρα και κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο μου και αντίθεση με την Αφροδίτη μου; Τα είπα καλά;Τι σημαίνει 'όμως αυτό;Έχουν σημασία οι μοίρες ή όχι;

Ευχαριστώ και πάλι,
    Σαλώμη.
    Το βασικό είναι ότι κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο :bigsmile:
    Αυτό να δεις.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Το βασικό είναι ότι κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο :bigsmile:
    Αυτό να δεις.
    μήπως το χαμογελάκι θα έπρεπε να λείπει απο την όψη αυτή..

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    μήπως το χαμογελάκι θα έπρεπε να λείπει απο την όψη αυτή..
    Για όσους βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο, ναι. Για αυτούς που το βλέπουν μισογεμάτο, όχι.
    Έτσι και με τα τετράγωνα: αν τα βλέπεις σαν πρόκληση που πρέπει να ξεπεράσεις, βάζεις χαμογελάκι. Αν τα βλέπεις σαν ανυπέρβλητα εμπόδια, δεν βάζεις χαμογελάκι :bigsmile:

Όμως ακόμα και στην περίπτωση που θεωρείς το εμπόδιο ανυπέρβλητο, αν έχεις αξιοπρέπεια και γνώση, τίποτα δεν σε εμποδίζει να το δεις χαμογελώντας
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Για όσους βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο, ναι. Για αυτούς που το βλέπουν μισογεμάτο, όχι.
    Έτσι και με τα τετράγωνα: αν τα βλέπεις σαν πρόκληση που πρέπει να ξεπεράσεις, βάζεις χαμογελάκι. Αν τα βλέπεις σαν ανυπέρβλητα εμπόδια, δεν βάζεις χαμογελάκι :bigsmile:

Όμως ακόμα και στην περίπτωση που θεωρείς το εμπόδιο ανυπέρβλητο, αν έχεις αξιοπρέπεια και γνώση, τίποτα δεν σε εμποδίζει να το δεις χαμογελώντας
    απλώς η όψη αυτή μου κάνει λίγο βαριά, για το ίδιο το άτομο μέσα του-εσωτερικά, παρόλο που είναι γνωστό και σωστό ότι δεν πρέπει να κοιτάμε μεμονωμένα όψεις! συνέχεια το λέτε και έτσι είναι!
    τα τετράγωνα τα θεωρώ όντως πρόκληση και καλύτερα απο τα τρίγωνα, εξάγωνα σε αρκετές περιπτώσεις.
    καμία πρόθεση να παίξω το ρόλο ''διαβολάκι'' ούτε να τρομάξω με το σχόλιο.
    merci για ωραία απάντηση..το ποτήρι καλό είναι να το κοιτάμε μισογεμάτο.:bigsmile:

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    απλώς η όψη αυτή μου κάνει λίγο βαριά, για το ίδιο το άτομο μέσα του-εσωτερικά, παρόλο που είναι γνωστό και σωστό ότι δεν πρέπει να κοιτάμε μεμονωμένα όψεις! συνέχεια το λέτε και έτσι είναι!
    τα τετράγωνα τα θεωρώ όντως πρόκληση και καλύτερα απο τα τρίγωνα, εξάγωνα σε αρκετές περιπτώσεις.
    καμία πρόθεση να παίξω το ρόλο ''διαβολάκι'' ούτε να τρομάξω με το σχόλιο.
    merci για ωραία απάντηση..το ποτήρι καλό είναι να το κοιτάμε μισογεμάτο.:bigsmile:
    Όπως και το να διατηρούμε την αξιοπρέπειά μας (και την ψυχραιμία μας) :bigsmile:

(εδώ τελείωσε και το τσατ)
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

9. Re: Δεσμοί της Σελήνης

Καλησπέρα παιδιά,
    ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τι να κοιτάξω πρώτα το τετραγωνο του Βόρειου Δεσμού με τον Κρόνο ή του Νότιου και αν μπορείτε να μου προτείνετε πού να κοιτάξω θα είμαι ευγνώμων.

Και πάλι ευχαριστώ,
    Σαλώμη.

Όνομα:
    Μαρια

Καλησπερα.Που μπορω να διαβασω τις ερμηνειες των δεσμων της σεληνης συμφωνα με το ζωδιο που βρισκονται?Θελω να βρω τι καρμα εχω να ξεπληρωσω!

Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)