- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 55
Thread: Δεσμοί της Σελήνης
-
27-01-2009, 10:07 PM #31
Re: Δεσμοί της Σελήνης
Δεν θα μπω σε λεπτομεριες για ολες τις οψεις ,μιας και απ' οτι καταλαβα δεν εχεις καταλαβει τι σημαινουν οι πλανητες στους οικους...
Το προβλημα του οτι δεν μπορεις να συννενοηθεις σωστα με τους αλλους εχει να κανει και με τον κρονο στον 3 οικο.Μπορει να σημαινει αργη ομιλια,δεν εχεις αμμεση αντιδραση ή αντιληψη,ενω δινει βαθος στην σκεψη δεν μπορεις να εκφραστεις ανετα.Ενω σε κανει πολυ προσεχτικη ,ακριβης στο τι θα πεις ,αυτο πολλες φορες παρερμηνευεται ως σοβαροφανια ή και ως ανικανοτητα στον λογο.Αυτη η εγκρατεια και ο φοβος αρκετες φορες οφειλετε σε μια ελλειψη αυτοπεποιθησεις που δεν αναπτυχθηκε σωστα στα παιδικα χρονια(3 οικος).Παρολαυτα ο κρονος σου δεινει την ανεση να ασχοληθεις με πραγματα που χρειαζονται συγκεντρωση και προσοχη.
Αν και κανει τριγωνο ο κρονος με τον ερμη, ,ο ερμης βρισκετε σε ενα ζωδιο συναισθηματικο και παρορμητικο και χανει την αμμεσοτητα του και την αντικειμενικοτητα του ,ανολογα των ψυχικων καταστασεων που βρησκεσε,σε μια μοιρα που ειναι αναιρετικη και παλι χανει απο την ποιοτητα του και χαρακτηριστηκα του.
Ανάδρομοι πλανήτες - Αστρολογία για όλους διαβασε και αυτο για τους αναδρομους..Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
27-01-2009, 10:39 PM #32
Nα ρωτήσω κι εγώ κάτι?Ο Β.Δ μου βρίσκεται στην αναιρετική 29η μοίρα του λέοντα.Τι μπορεί να δείχνει αυτό για το κάρμα μου?
-
28-01-2009, 07:43 AM #33
Διάβασε αυτό http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E5%F9%ED.html
και αυτό http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EF%F5%F2.html
και κάνε μια αναζήτηση από το εργαλείο που είναι επάνω αριστερά στην οθόνη με τις λέξεις "αναιρετικές μοίρες", για να δεις τι σημαίνουν και αυτές :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
28-01-2009, 11:56 PM #34
Στο side που έχουμε εύκαιρο εδώ δεν μπορώ να δω τον Νότιο Δεσμο μου, ο οποίος απ' ότι έχω καταλάβει βρίσκεται στον Αιγόκαιρω, οπότε δεν μπορώ να δω και τις μοίρες. Τι μπορώ άλλο να κάνω για να δω τι όωεις κάνει ο Νότιος δεσμός μου και να τις αναλύσω;
Ευχαριστώ,
Σαλώμη.
-
29-01-2009, 07:34 AM #35
Οι μοιρες του ειναι οι ιδιες με του Β.Δ. σου, απλα στο απέναντι ζωδιο. Κανουν εχουμε πει ακριβειας αντιθεση. Για τις οψεις το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να πας στην ενοτητα οψεις, οικοι, στοιχεια και να διαβασεις τις μοιρες που απαιτει μια οψη αν και ευκολα μπορεις να βρεις τα τετραγωνα μιας και ειναι ιδια με του Β.Δ. οι αντιθεσεις θα ειναι απεναντι στον ΒΔ δηλ. και οι συνοδοι θα ειναι στον Ν.Δ .
-
29-01-2009, 08:38 PM #36
Ευχαριστώ πολύ, είδα πως ο Βόριος Δεσμός μου βρίσκεται στον Καρκίνο στην 13η μοίρα, κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο μου και σύνοδο με την Αφροδίτη μου στον Καρκίνο. Οπότε ο Νότιος Δεσμός μου είναι στον Αιγόκαιρω στην 13η μοίρα και κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο μου και αντίθεση με την Αφροδίτη μου; Τα είπα καλά;Τι σημαίνει 'όμως αυτό;Έχουν σημασία οι μοίρες ή όχι;
Ευχαριστώ και πάλι,
Σαλώμη.
-
29-01-2009, 08:56 PM #37
καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι το οποιο δεν εχει σχεση με το θεμα συζητησης αλλα δεν ξερω που αλλου να ρωτησω για να παρω μια απαντηση. το βερτεξ τι μας δειχνει σε μια συναστρια δυο ατομων και για ποιο λογο θα πρεπει να κοιταμε τις οψεις που κανει αναμεσα στα δυο ατομα? εχω διαβασει το σχετικο αρθρο αλλα για το συγκεκριμενο ερωτημα δεν εχω βρει καποια απαντηση. ευχαριστω πολυ και συγνωμη φια το ασχετο επι του θεματος ερωτηση.
-
01-02-2009, 03:54 AM #38
Πως βρισκουμε τον Ν .Δεσμο?:embarrest
-
01-02-2009, 04:41 AM #39
Είναι ακριβώς απέναντι από τον Β.Δεσμό, ίδιες μοιρες-αντικρυστά ζώδια!:bigsmile:
Τώρα για την περίπτωση που δεν εχεις ούτε τη θεση του Β.Δεσμού μπορείς να τον βρείς, βάζοντας τα στοιχεία σου στην εφαρμογή του γενέθλιου χάρτη
-
01-02-2009, 04:00 PM #40
Σας ευχαριστω πολυ,,,,,απο τη βιασυνη μ να μαθω ρωταω προτου το ψαξω μονη μ...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.