s
Ερώτηση για Ωριαία και εργασία - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14

Re: Ερώτηση για Ωριαία και εργασία

λοπον δεν έχω ιδέα τι είναι οι πτολεμαϊκες όψεις.ουρανός στο 1 οίκο κάνει όψη με τον καρκίνο και ακμή του 6ου στο σκορπιό.όπως είπα δεν έχω ιδέα από αστρολογιακαι μόνο αυτά κατάφερα να βρω.πάντως σε ευχαριστώ silia που προσπαθείς να με βοηθήσεις.:embarrest:embarrest:embarrest

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by bakthi View Post
    λοπον δεν έχω ιδέα τι είναι οι πτολεμαϊκες όψεις.ουρανός στο 1 οίκο κάνει όψη με τον καρκίνο και ακμή του 6ου στο σκορπιό.όπως είπα δεν έχω ιδέα από αστρολογιακαι μόνο αυτά κατάφερα να βρω.πάντως σε ευχαριστώ silia που προσπαθείς να με βοηθήσεις.:embarrest:embarrest:embarrest
    Καλησπερα !!!

Η Ωριαια θελει βασεις βασικης Αστρολογιας. Ειναι περιπλοκο κομματι στην Αστρολογια. Καλυτερα να συμβουλευτεις καποιον ειδικο σε θεματα Ωριαιας!!

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by bakthi View Post
    Καλημέρα!

εθεσες ερώτηση σε θέμα που ασχολείται με την ωριαία, έναν κλάδο για αρκετά προχωρημένους στην Αστρολογία, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι κάποια στιγμή εσύ μετά από μελέτη προσωπική σου, δεν μπορείς να προσεγγίσεις.

Για την ώρα θα σου πρότεινα να αρχίσεις από μόνη σου και με τους ρυθμούς σου από τα βασικά του χάρτη σου βασιζόμενη στις απλές θεωρίες για κυβερνήτες πλανητών, ιδιότητές τους, οικοθεσίες και όψεις.

Στην πορεία τα υπόλοιπα.

regards,

m
    may..

σας ευχαριστώ πολύ cancerian και may για τις συμβουλές σας. θα τις ακολουθήσω.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)