- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 55
Thread: Δεσμοί της Σελήνης
-
26-01-2009, 10:50 PM #21
Re: Δεσμοί της Σελήνης
Αρχικα θα πρεπει να σου πω οτι με τον αρη στον πρωτο οικο και στον υδροχοο φαινεσαι ενα ατομο πολυ μαχητικο,με μεγαλη θεληση,ενεργεια και ζωντανια.Αν και αρκετα κοινωνικη λογω ζωδιου εισαι υπερ της ελευθεριας και της διαφορετικοτητας μεσα στις σχεσεις σου.Πολλες φορες μπορει να ερχεσε και σε ρηξεις και συγκρουσεις με τους αλλους(που μπορει να ειναι ητε συνεργατες 7 ητε επαγγελματικος περιγυρος ,τετραγωνο με mc,ητε ο πατερας)μιας και υπερασπιζεσε τις ιδεες και αποψεις σου με σθενος.
Ο ΒΔ στον υδροχοο και στον πρωτο οικο δειχνουν,αν ασπαζεσε την θεωρια περι καρματος,οτι σκοπος σου ειναι να απαγγιστρωθεις απο τις σχεσεις και συνεργασιες που σε προηγουμενες ζωες ειχες ασχοληθει με μεγαλο ζηλο,εγωισμο και προσπαθωντας να κυριαρχησεις πανω σε αυτες.Ο αρης σε συνοδο λοιπον με τον ΒΔ βοηθα ωστε να μην εμπλεκεσε τοσο σε προσωπικο επιπεδο με τους τριτους και να ζησεις με τις σκιες αυτων αλλα ανεξαρτητη να υπερασπιστεις τις ιδεες και τα ιδανικα σου.
Περνωντας λοιπον ο αρης απο αυτη την συνοδο θα ενυσχησει τις ηδη υπαρχουσες τασεις.Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
26-01-2009, 11:02 PM #22
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
26-01-2009, 11:14 PM #23
Σημαντική η παράθεση του άρθρου σας...giannas....
και ναι... τουλάχιστον με διακρίνει ο ιδεαλισμός και ο σεβασμός προσ την ελευθερία.
Σας ευαχαριστώ θερμά!!
-
26-01-2009, 11:56 PM #24
Καλησπερα ρωτησα και πριν αλλα δεν πηρα καποια απαντηση. ο Β.Δ μου κανει τετραγωνο με τον ερμη μου και εξαγωνο με το βερτεξ. ο β.δ μου ειναι στον κριο στον 8ο ιοκο ο ερμης μου στον καρκινο στον 11ο ιοκο και το βερτεξ στον υδροχοοστον 6ο ιοκο μηπως φταει αυτο το τετραγωνο και λεοτουργει σαν μαθημα στο θεμα επικοινωνιας?
-
27-01-2009, 12:08 AM #25
-
27-01-2009, 12:23 AM #26
-
27-01-2009, 11:43 AM #27
Έχω Β.Δ. στον Τοξότη στον 1ο οίκο . Αυτό τι σημαίνει ; Το ότι έχω Ωροσκόπο και Ποσειδώνα επίσης στον Τοξότη σημαίνει ότι κάνουν σύνοδο με τον Β.Δ. ; Αν ναι , ποιες οι επιπτώσεις;
-
27-01-2009, 12:08 PM #28
Διάβασε αυτό http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E5%F9%ED.html
και αυτό http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EF%F5%F2.html
για το αν κάνουν σύνοδο ο ωροσκόπος και ο Ποσειδώνας σου με τον Β.Δ. σου πήγαινε και φτιάξε τον χάρτη σου εδώ http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
για το ποιες είναι οι ....επιπτώσεις, εσύ θα ξέρεις καλύτερα :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
27-01-2009, 12:23 PM #29
Αυτά που διάβασα ήταν όντως πολύ διαφωτιστικά . Ευχαριστώ Μητσάκο !
-
27-01-2009, 04:21 PM #30
καλησπερα Γιαννα συγνωμη για χτες αλλα δεν ειδα αυτο που εστηλες.:embarrest ο Ηλιος μου ειναι στον Καρκινο στις 4,28 στον 10ο ιοκο και ο ερμης μου ειναι στον καρκινο στις 29,48 στον 11ο ιοκο. ιο οψεις που κανει ο ερμης μου ειναι ιο εξης χιαστη με σεληνη στους ιχθυεις στον στον 6οτριγωνο με κρονο στον τοξοτη στον 3ο ιοκο αναδρομος ο κρονος ομως, χιαστη με ποσειδωνα, ο πωσειδωνας στον αιγωκερο στον 4ο αναδρομος ομως και ο πωσειδωνας τετραγωνο με Β.Δ στον 8ο στον κριο αναδρομος κ ο Β.Δ και τετραγωνο με πλουτωνα στον σκορπιο στον 2ο ιοκο παλι αναδρομος και ο πλουτωνας. Ολα αναδρομα:toung:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.