s
Δεσμοί της Σελήνης - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 21 to 30 of 55
    Όνομα:
    Γιάννα

Re: Δεσμοί της Σελήνης

Quote Originally Posted by labtec View Post
    Σε ευχαριστώ πολύ giannas...
    ...παράληψή μου...ο Αρης είναι στον 1ο οίκο...
    και οι όψεις που κάνει είναι
    Αρης τρίγωνο Ηλιος
    Αρης εξάγωνο Χείρων
    Αρης τετράγωνο Μεσουράνημα
    Αρης Συνοδος Β.Δ.
    Αρχικα θα πρεπει να σου πω οτι με τον αρη στον πρωτο οικο και στον υδροχοο φαινεσαι ενα ατομο πολυ μαχητικο,με μεγαλη θεληση,ενεργεια και ζωντανια.Αν και αρκετα κοινωνικη λογω ζωδιου εισαι υπερ της ελευθεριας και της διαφορετικοτητας μεσα στις σχεσεις σου.Πολλες φορες μπορει να ερχεσε και σε ρηξεις και συγκρουσεις με τους αλλους(που μπορει να ειναι ητε συνεργατες 7 ητε επαγγελματικος περιγυρος ,τετραγωνο με mc,ητε ο πατερας)μιας και υπερασπιζεσε τις ιδεες και αποψεις σου με σθενος.
    Ο ΒΔ στον υδροχοο και στον πρωτο οικο δειχνουν,αν ασπαζεσε την θεωρια περι καρματος,οτι σκοπος σου ειναι να απαγγιστρωθεις απο τις σχεσεις και συνεργασιες που σε προηγουμενες ζωες ειχες ασχοληθει με μεγαλο ζηλο,εγωισμο και προσπαθωντας να κυριαρχησεις πανω σε αυτες.Ο αρης σε συνοδο λοιπον με τον ΒΔ βοηθα ωστε να μην εμπλεκεσε τοσο σε προσωπικο επιπεδο με τους τριτους και να ζησεις με τις σκιες αυτων αλλα ανεξαρτητη να υπερασπιστεις τις ιδεες και τα ιδανικα σου.
    Περνωντας λοιπον ο αρης απο αυτη την συνοδο θα ενυσχησει τις ηδη υπαρχουσες τασεις.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Σωκράτης

Quote Originally Posted by giannas View Post
    Ο ΒΔ στον υδροχοο και στον πρωτο οικο δειχνουν,αν ασπαζεσε την θεωρια περι καρματος,οτι σκοπος σου ειναι να απαγγιστρωθεις απο τις σχεσεις και συνεργασιες που σε προηγουμενες ζωες ειχες ασχοληθει με μεγαλο ζηλο,εγωισμο και προσπαθωντας να κυριαρχησεις πανω σε αυτες.
    Κι αν όχι; :toung:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Όνομα:
    Αποστολος

Σημαντική η παράθεση του άρθρου σας...giannas....
    και ναι... τουλάχιστον με διακρίνει ο ιδεαλισμός και ο σεβασμός προσ την ελευθερία.
    Σας ευαχαριστώ θερμά!!

Όνομα:
    Ρουλα

Καλησπερα ρωτησα και πριν αλλα δεν πηρα καποια απαντηση. ο Β.Δ μου κανει τετραγωνο με τον ερμη μου και εξαγωνο με το βερτεξ. ο β.δ μου ειναι στον κριο στον 8ο ιοκο ο ερμης μου στον καρκινο στον 11ο ιοκο και το βερτεξ στον υδροχοοστον 6ο ιοκο μηπως φταει αυτο το τετραγωνο και λεοτουργει σαν μαθημα στο θεμα επικοινωνιας?

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by loupa View Post
    Καλησπερα ρωτησα και πριν αλλα δεν πηρα καποια απαντηση. ο Β.Δ μου κανει τετραγωνο με τον ερμη μου και εξαγωνο με το βερτεξ. ο β.δ μου ειναι στον κριο στον 8ο ιοκο ο ερμης μου στον καρκινο στον 11ο ιοκο και το βερτεξ στον υδροχοοστον 6ο ιοκο μηπως φταει αυτο το τετραγωνο και λεοτουργει σαν μαθημα στο θεμα επικοινωνιας?
    γεια σου loupa!:bigsmile:

δες το post 19 στη σελίδα 2 εδώ κάτι σε ρώτησε η giannas. αλλά δεν το είδες..
    :wink2:

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by ScP View Post
    Κι αν όχι; :toung:
    Aν οχι ,κραταει την πρωτη παραγραφο και περιμενει εξελιξεις....
    περασε ο ποσειδωνας,θα περασει ο αρης,ο διας...δεν μπορει κατι θα φερει...
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Έχω Β.Δ. στον Τοξότη στον 1ο οίκο . Αυτό τι σημαίνει ; Το ότι έχω Ωροσκόπο και Ποσειδώνα επίσης στον Τοξότη σημαίνει ότι κάνουν σύνοδο με τον Β.Δ. ; Αν ναι , ποιες οι επιπτώσεις;

Quote Originally Posted by ΘΩΜΑΗ View Post
    Έχω Β.Δ. στον Τοξότη στον 1ο οίκο . Αυτό τι σημαίνει ; Το ότι έχω Ωροσκόπο και Ποσειδώνα επίσης στον Τοξότη σημαίνει ότι κάνουν σύνοδο με τον Β.Δ. ; Αν ναι , ποιες οι επιπτώσεις;
    Διάβασε αυτό http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E5%F9%ED.html
    και αυτό http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EF%F5%F2.html

για το αν κάνουν σύνοδο ο ωροσκόπος και ο Ποσειδώνας σου με τον Β.Δ. σου πήγαινε και φτιάξε τον χάρτη σου εδώ http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php

για το ποιες είναι οι ....επιπτώσεις, εσύ θα ξέρεις καλύτερα :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Αυτά που διάβασα ήταν όντως πολύ διαφωτιστικά . Ευχαριστώ Μητσάκο !

Όνομα:
    Ρουλα

καλησπερα Γιαννα συγνωμη για χτες αλλα δεν ειδα αυτο που εστηλες.:embarrest ο Ηλιος μου ειναι στον Καρκινο στις 4,28 στον 10ο ιοκο και ο ερμης μου ειναι στον καρκινο στις 29,48 στον 11ο ιοκο. ιο οψεις που κανει ο ερμης μου ειναι ιο εξης χιαστη με σεληνη στους ιχθυεις στον στον 6οτριγωνο με κρονο στον τοξοτη στον 3ο ιοκο αναδρομος ο κρονος ομως, χιαστη με ποσειδωνα, ο πωσειδωνας στον αιγωκερο στον 4ο αναδρομος ομως και ο πωσειδωνας τετραγωνο με Β.Δ στον 8ο στον κριο αναδρομος κ ο Β.Δ και τετραγωνο με πλουτωνα στον σκορπιο στον 2ο ιοκο παλι αναδρομος και ο πλουτωνας. Ολα αναδρομα:toung:

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)