s
Θέσεις πλανητών - part 2 - Page 20
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 20 of 30 FirstFirst ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... LastLast
Results 191 to 200 of 300

Re: Θέσεις πλανητών - part 2

Τι συμβαίνει αν κάποιος έχει γεννηθεί 23/01/1979, 21.19, στο Μόντρεαλ του Καναδά?
    45°31'46.13"N
    73°38'14.72"W

Αν ισχύει μόνο για Ελλάδα συγχωρέστε με!

γεια σας..μηπως μπορειτε να μου πειτε που εχω τον eq?
    27-04-1976
    11.00 π.μ
    χαλκιδα
    ευχαριστω..

Όνομα:
    τζενη

Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω που μπορω να βρω καποιο αρθρο που να εξηγει τις οψεις στην συναστρια.Το site σας ειναι καταπληκτικο και πολυ ενημερωτικο !!!! Σας ευχαριστω προκαταβολικα.

gia sas po thn omorfh kw me endiaferei h atrologia kai gnikotera h metafysikh....sinxarithriagia to wraio site sas to vriskw poli plirhs.tha ithela na mou analysete ton genethlio xarth mou an ginetai...kai narwthsw pws tha pane ta oikonomika mou..eimai gennimenos stis 15/2 /1973 stis 06.01 to ksimewma sthn poli ths kw ..to onoma mou einai antonis..efaristw ek twn proterwn

Όνομα:
    τζενη

Φιλε Αντωνη ..... ΚΑΤΑΡΧΗΝ εισαι υδροχοος. Αν ειναι σωστη η ημερομηνια που εδωσες εχεις και ωροσκοπο στον υδροχοο . Τωρα οι πλανητες σου Σεληνη στον καρκινο, ερμης στον ιχθυ, αφροδιτη στον υδροχοο αρη στον αιγοκερο κτλ

Γεια σας θα ηθελα να μαθω τον οροσκοπο μου και τον γενεθλιο χαρτη μου γεννηθηκα στις 21 απριλιου 1973 στις 23:45 ημερα σαββατο στη λιβαδεια βοιωτιας.

Quote Originally Posted by ΕCH View Post
    Γεια σας θα ηθελα να μαθω τον οροσκοπο μου και τον γενεθλιο χαρτη μου γεννηθηκα στις 21 απριλιου 1973 στις 23:45 ημερα σαββατο στη λιβαδεια βοιωτιας.
    Μπορείς να βρεις τον γενέθλιο χάρτη σου, βάζοντας τα στοιχεία σου στην εφαρμογή της αρχικής μας σελίδας.
    Δες εδώ. :bigsmile:

γεννηθηκα στο Sao paolo της βραζιλιας και δεν μπορω να το τοποθετησω.Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? Ευχαριστω.

Όνομα:
    Σοφία

γεια σου!

γιατί δεν μπορείς? αν το βάλεις με λατινικούς χαρακτήρες όπως το γράφεις εδώ το βγάζει αμέσως. και το Sao να γράψεις μόνο πρώτο στο βγάζει στη λίστα..για δοκίμασε πάλι...μπορεί να υπήρξε κανένα κολληματάκι προς στιγμήν:bigsmile:

Όνομα:
    Σωκράτης

Δοκιμάστε πάλι. Όντως υπήρχε η πόλη αλλά δεν είχε μπει στη βάση δεδομένων μας η ώρα ζώνης.

Τώρα είναι οκ

Quote Originally Posted by koubara View Post
    γεννηθηκα στο Sao paolo της βραζιλιας και δεν μπορω να το τοποθετησω.Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? Ευχαριστω.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Page 20 of 30 FirstFirst ... 10 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)