s
περί διελεύσεων - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17
    Όνομα:
    Ρουλα

Re: περί διελεύσεων

σε ευχαριστω πολυ ρανια. εχεις δικιο πρεπει να μαθω τα πολυ βασικα πρωτα.μηπως ομως θα μπορουσες να μου απαντησεις και στην αλλη μου ερωτηση η αν ξερεις καποιο αρθρο που θα μπορουσα να διαβασω. εχω ακουσει και διαβασει αρκετες φορες οτι μια ασχημη οψη μπορει να την ανερει καποια αλλη η να τησ μετριαζει αυτο που κανει.

Όνομα:
    Ράνια

To παραδειγμα με τα χρωματακια δεν ηταν πετυχημενο τελικα, ε?
    Καλα.Λοιπόν, ας πουμε πως εχεις μια δυσαρμονική οψη δυο πλανητων οχι κι απο τους καλύτερους για παραδειγμα (παραδειγμα δεν δινουμε για ευνόητους λόγους ). Απο την άλλη όμως μπορει αυτοι οι δυο να κανουν πολλες ή έστω κάποιες αρμονικες όψεις με καποιους ευνοικους πλανήτες, και ετσι να λειτουργουν βοηθητικά. Ενας αλλος παραγοντας ειναι η τοποθετηση των πλανητων της δυσαρμονικής όψης. Πχ ενας Αρης σε εξαρση ή κυριαρχια θα δυσκόλευε τα πράγματα στην περίπτωση της δυσαρμονικής με κάποιον αλλο "ζορικο" πλανήτη, οπότε να που και οι πτώσεις και οι αδυναμίες καμια φορά χρειαζονται. Υπάρχουν κι αλλα πολλα που μπορει να παιξουν κατευναστικό ρολο, αλλα πρέπει πρωτα να μαθεις στοιχεια-ποιοτητες κλπ, κυριαρχιες-εξαρσεις-πτωσεις-αδυναμιες,τετραγωνα-τριγωνα-αντιθεσεις-εξαγωνα κλπ και μετα θα αρχισουν να ερχονται μονα τους στο μυαλό σου οταν θα τα χρειαζεσαι

Όνομα:
    Ρουλα

σε ευχαριστω πολυ. κατι αλλο που θα ηθελα να μου πεις ειναι για τον Β.δεσμο αναδρομο δεν βρισκω κατι.

Όνομα:
    Ράνια

Ψαξε απο την αναζήτηση. Θα βρεις πολλα σχετικα θεματα. Και μια παρακληση! Μην ποσταρεις σε όποιο θεμα να 'ναι για κατι αλλο. Ανοιγε νεο θέμα :embarrest

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Το τετράγωνο Ερμή/Πλούτωνα δείχνει ότι το άτομο στην παιδική του ηλικία δέχτηκε αρκετή απόρριψη και κριτική στην επικοινωνία του με το άμεσο περιβάλλον του. Η φυσική παιδική του περιέργεια να γνωρίσει τον κόσμο γύρω του και να εκφράσει τις απόψεις του ή να μοιραστεί τα ενδιαφέροντά του αντιμετωπίστηκε αρνητικά και αναχαιτίστηκε. Δεν εννοώ απλώς το γνωστό "μην μιλάς εσύ όταν μιλούν οι μεγάλοι" που ακούμε συχνά. Μιλώ για σοβαρή κριτική και αρνητισμό. Ένα παράδειγμα που ξέρω: οι γονείς απαγόρευσαν στο παιδί τους να διαβάζει εξωσχολικά βιβλία για μην γίνει "παράξενο" και διαφορετικό από τα άλλα παιδιά, ενώ του άρεσε πολύ το διάβασμα και ένιωσε πολύ μεγάλη στέρηση. Αναγκάστηκε να κρύβεται για να διαβάσει ένα βιβλίο. Επίσης το παιδί μ' αυτή την όψη δέχεται λεκτική βία από το περιβάλλον του ή καυστική κριτική. Κι επειδή ο Ερμής εκτείνεται και στην πρώτη σχολική ηλικία μπορεί να δεχτεί τα ίδια από τους δασκάλους του στο δημοτικό. Γι' αυτό το παιδί μαθαίνει σιγά σιγά να μην αποκαλύπτει τις σκέψεις του ή/και αρχίζει να εκφράζεται με εμπάθεια και ισχυρογνωμοσύνη επειδή κάθε φορά που λέει μια σκέψη του νιώθει υποσυνείδητα ότι θα δεχτεί κριτική. Το παιδί μπορεί να μάθει επίσης, από άμυνα, να εκφράζεται κι αυτό καυστικά και επικριτικά. Στην βάση αυτής της όψης βρίσκεται το εξής: κάθε φορά που θέλει να εκφραστεί το άτομο νιώθει να απειλείται κι έτσι αντιδρά είτε σιωπώντας είτε προσπαθώντας να επιβληθεί λεκτικά στην επικοινωνία του (ισχυρογνωμοσύνη και έντονη έκφραση). Νιώθει ότι οι άλλοι προσπαθούν να του επιβληθούν λεκτικά. Όταν ο τράνζιτ Πλούτωνας σου ενεργοποιήσει την γενέθλια όψη σου θα αντιμετωπίσεις πιο έντονα τα θέματα αυτά, αντιπαραθέσεις, εντάσεις, ένα ανικανοποίητο ότι δεν μπορείς να πεις αυτά που θέλεις κι ότι το περιβάλλον σου δεν σε καταλαβαίνει. Απόψεις σου δεν θα γίνονται δεκτές, ίσως αντιληφθείς ότι λέγονται παρασκηνιακά πράγματα για σένα ή να γίνεις καχύποπτη και να βλέπεις γύρω σου πλεχτάνες. Πιο έντονα στους οίκους που κυβερνούν αυτοί οι πλανήτες. Αν στην διάρκεια αυτού του τράνζιτ δουλέψεις και λύσεις μέσα σου αυτά τα θέματα θα βγεις ανανεωμένη και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την υπόλοιπη ζωή σου. Σ' αυτό θα σε βοηθήσει πολύ το βάθος και η διεισδυτικότητα στην σκέψη που δίνει ο Πλούτωνας στον Ερμή. Γιατί αυτή η όψη, όπως όλες οι όψεις, έχει και τα προτερήματά της.

Δεν ήξερα πως αυτή η όψη αφορά κ στα παιδικά χρόνια.Βέβαια απόρριψη δεν δέχτηκα ποτέ απο τους γονείς μου ούτε κριτική..Το αντίθετο μάλλον.Υπήρχαν όμως άλλα... Πλουτώνια θέματα μεταξύ τους που εννοείται πως επηρρέασαν αρνητικά την ψυχοσυνθεση μου .
    thanks a lot:bigsmile:
    What goes around comes around

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Παρολα αυτα με την εμπλοκή αυτων των δυο, όπως και 3ου - 12ου οικου, γι' αυτο μιλησα για "κλείσιμο" και περισυλλογή κλπ. Κι αυτο ταλαιπωρια ειναι, αλλα οχι και τοσο κακη...λίγο σκέψη παραπάνω :toung: Με τον Πλουτωνα απέναντι ισως στο τελος βγεις με τελειως διαφορετικό τρόπο σκέψης (αλλαγή,αλλαγή)
    .
    Κλεισιμο κ περισυλλογή τα έχω απο ..πάντα:bigsmile:Μη σου πώ πως τα έχω ανάγκη κιόλας!!!Ελπίζω η πολυπόθητη αλλαγή να έρθει και μιας κ μιλάμε για Πλούτωνα,να έχει θετική αύρα..
    Ράνια ..
    What goes around comes around

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Δεν ήξερα πως αυτή η όψη αφορά κ στα παιδικά χρόνια.Βέβαια απόρριψη δεν δέχτηκα ποτέ απο τους γονείς μου ούτε κριτική..Το αντίθετο μάλλον.Υπήρχαν όμως άλλα... Πλουτώνια θέματα μεταξύ τους που εννοείται πως επηρρέασαν αρνητικά την ψυχοσυνθεση μου .
    thanks a lot:bigsmile:
    Κωνσταντίνα μου, επειδή με ενδιαφέρει πολύ να μάθω περισσότερα γι' αυτή την όψη, αν μπορείς και δεν τα θεωρείς πολύ προσωπικά σου θέματα, θα μπορούσες να μου πεις ποια είναι αυτά τα πλουτώνια θέματα που σε επηρέσαν πολύ στην παιδική ηλικία και ποιες ήταν οι σχέσεις σου με το υπόλοιπο περιβάλλον σου (π.χ. αδέλφια, θείοι) και αν θυμάσαι τέτοιες πλουτώνιες εμπειρίες από την σχολική σου ζωή;

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)