s
περί διελεύσεων
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17
    Όνομα:
    dnaki

περί διελεύσεων

Καλημέρα
    Έχω στο γενέθλιο Ερμή -Καρκίνος-12ος τετράγωνο με Πλούτωνα -Ζυγός-3ος
    Όταν ο διελαύνων Πλούτωνας-Αιγόκερος σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον γενέθλιο Ερμή(4.32 μοίρες) μου ,θα ενεργοποιηθεί και η γενέθλια όψη τετραγώνου σωστά?Καταλαβαίνω πως θα είναι μια αρκετά δύσκολη περίοδος κ θα ήθελα τη γνώμη σας για τους τομείς που θα επηρεάσει:unsure:
    What goes around comes around

Re: περί διελεύσεων

Quote Originally Posted by konstantina318 View Post
    Καλημέρα
    Όταν ο διελαύνων Πλούτωνας-Αιγόκερος σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον γενέθλιο Ερμή(4.32 μοίρες) μου ,θα ενεργοποιηθεί και η γενέθλια όψη τετραγώνου σωστά?Καταλαβαίνω πως θα είναι μια αρκετά δύσκολη περίοδος κ θα ήθελα τη γνώμη σας για τους τομείς που θα επηρεάσει:unsure:
    Με τη θέση του Ερμή που περιγράφεις, θεωρώ πως πρέπει να είσαι ένα άτομο με έναν αρκετά ευαίσθητο και ''στοργικό'' (Καρκίνος) τρόπο σκέψης και επικοινωνίας που όμως είτε δυσκολεύεται να εκφραστεί όπως θα ήθελε, είτε αποκτά ένα πιο διαισθητικό τρόπο επικοινωνίας (12ος).Το τετράγωνο από τον Πλούτωνα -κατά τη γνώμη μου- κάνει πιο έντονα τα τελευταία χαρακτηριστικά αφού ο οίκος στον οποίο βρίσκεται αφορά επίσης ,μεταξύ άλλων,τον τρόπο που επικοινωνούμε. Οπότε, με τις ελάχιστες γνώσεις που διαθέτω, η διέλευση θα φέρει στην επιφάνεια θεματα που αφορούν τους πλανήτες και τους οίκους όπως περιέγραψα πιο πάνω. Οι αλλάγες όμως θα είναι μακροπρόθεσμες,αφού μιλάμε για τον Πλούτωνα και θα γίνουν αντιληπτές μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.
    Παρόλα αυτά επειδή κάθε οίκος ή κάθε πλανήτης δεν συμβολίζει ένα και μοναδικό πράγμα και όλα αλλάζουν στο σύνολο του χάρτη όλα τα παραπάνω είναι μόνο εικασίες μιας αρχάριας!
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Όνομα:
    Ράνια

Κωνσταντίνα καλησπέρα!

Λοιπόν στην εφαρμογή των διελεύσεων, κοιτώντας τι θα γίνεται ακριβως τετοιο καιρό του χρόνου, θα δεις ότι ο Πλούτωνας θα δημιουργήσει ένα Ταυ-τετράγωνο στον χάρτη σου, κορυφή του οποίου ο γενέθλιος Πλούτωνας και ο διελαύνων Κρόνος σε ιδιομοιρία. Έχει μαλιστα η εφαρμογή των διελεύσεων, μια ερμηνεία για την αντίθεση του Ερμή σου με τον διελαύνοντα Πλούτωνα. Όπως καταλαβαίνεις η διαρκεια του δεν θα είναι και μικρή με τον βραδυκίνητο Πλουτωνα να εμπλέκεται, και μάλιστα όποιος πλανητής διελαύνει από τις 4 του Κριου με μικρή ανοχή, το ταυ τετράγωνο θα γίνεται μεγάλος σταυρός! :toung:

Τα ταυ τετράγωνα είναι σχηματισμοί που όπως εχει ξαναειπωθεί, ναι μεν δημιουργούν καποιες δυσκολίες από την άλλη όμως δίνουν και καποια κίνητρα, την κατάλληλη ώθηση δηλαδή για να τις ξεπεράσουμε, και όχι μονο… αλλά και για να κυνηγήσουμε κατι ακόμα καλύτερο. Όλα αυτά στον σταυρό των παρορμητικών ζωδίων, θα σου δημιουργουν ερωτηματα που θα αφορουν την προβολή της «ταυτότητας» σου: Καρκίνος = από πού ερχομαι και τι νιώθω; Ζυγός = πως θέλω να με βλέπουν οι άλλοι μεσα στις σχέσεις μου; Αιγόκερως = που πάω και τι εχω κανει ως τώρα;...και αν εμπλέκεται και ο Κριός = Ποιός; Εγώ! …που λέει και ο Πάριος. Σε αγχωσα; Και που να τα πούμε σωστα και να βάλουμε και τους οίκους στο παιχνίδι!:nuts: «Ευτυχώς» οι οικοι είναι κατιόντες 3ος-6ος-12ος. Αλλα αυτό μπορει να σημαινει πως η επίδραση θα είναι κυριως σε ψυχολογικό και διανοητικό επίπεδο. Πιθανόν κάποια πράγματα που θα θες να αλλαξεις να κρατουν απασχολημενη την σκέψη σου, και ισως πρεπει να προσέξεις τότε να μην γίνει αυτό κατασταση ρουτίνας. Από την μια μπορει να φαινεσαι ότι θα πεφτεις σε ένα ειδος καταθλιψης, κι από την άλλη μπορει να ενεργεις πολύ παρορμητικα, ίσως σπασμωδικά στην προσπαθεια σου να αλλαξεις ότι σε ενοχλεί. Μπορει μάλιστα να γίνεις πιο διεκδικητική εως και καταπιεστική προκειμένου να τα καταφέρεις. Ίσως εδώ αυτό που πρέπει να μάθεις, είναι ότι πιο πολλα καταφέρνεις αν πράττεις βάζοντας οσο μπορεις στην ακρη την παρόρμηση και μένοντας προσηλωμένη στον στόχο. Μια παγίδα του παρορμητικου Ταυ τετραγώνου, είναι ότι ξεκιναμε με φόρα και μετα «παταμε φρένο». Οι συγκεκριμένοι πλανήτες της κορυφής προσωπικά πιστευω ότι είναι αρκετα βοηθητικοί σΆ αυτό, αλλα φυσικά θα χρειαστει και προσπάθεια για τους χρησιμοποιησεις προς όφελός σου.

Διαβασε επίσης τι λέει για το τετράγωνο του διελαύνοντα Πλούτωνα με τον γενέθλιο, εδώ.

Αν και δεν νομίζω πως το κάλυψα πλήρως …πάντως προσπάθησα! Πάντως γενικά και πέρα από την αστρολογία ή οποια άλλη σε –ία, να είσαι αισιόδοξη, γιατι συνήθως πάμε ντουγρού κατά κει που κοιτάμε.

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Κωνσταντίνα καλησπέρα!

Λοιπόν στην εφαρμογή των διελεύσεων, κοιτώντας τι θα γίνεται ακριβως τετοιο καιρό του χρόνου, θα δεις ότι ο Πλούτωνας θα δημιουργήσει ένα Ταυ-τετράγωνο στον χάρτη σου, κορυφή του οποίου ο γενέθλιος Πλούτωνας και ο διελαύνων Κρόνος σε ιδιομοιρία. Έχει μαλιστα η εφαρμογή των διελεύσεων, μια ερμηνεία για την αντίθεση του Ερμή σου με τον διελαύνοντα Πλούτωνα. Όπως καταλαβαίνεις η διαρκεια του δεν θα είναι και μικρή με τον βραδυκίνητο Πλουτωνα να εμπλέκεται, και μάλιστα όποιος πλανητής διελαύνει από τις 4 του Κριου με μικρή ανοχή, το ταυ τετράγωνο θα γίνεται μεγάλος σταυρός! :toung:

Τα ταυ τετράγωνα είναι σχηματισμοί που όπως εχει ξαναειπωθεί, ναι μεν δημιουργούν καποιες δυσκολίες από την άλλη όμως δίνουν και καποια κίνητρα, την κατάλληλη ώθηση δηλαδή για να τις ξεπεράσουμε, και όχι μονο… αλλά και για να κυνηγήσουμε κατι ακόμα καλύτερο. Όλα αυτά στον σταυρό των παρορμητικών ζωδίων, θα σου δημιουργουν ερωτηματα που θα αφορουν την προβολή της «ταυτότητας» σου: Καρκίνος = από πού ερχομαι και τι νιώθω; Ζυγός = πως θέλω να με βλέπουν οι άλλοι μεσα στις σχέσεις μου; Αιγόκερως = που πάω και τι εχω κανει ως τώρα;...και αν εμπλέκεται και ο Κριός = Ποιός; Εγώ! …που λέει και ο Πάριος. Σε αγχωσα; Και που να τα πούμε σωστα και να βάλουμε και τους οίκους στο παιχνίδι!:nuts: «Ευτυχώς» οι οικοι είναι κατιόντες 3ος-6ος-12ος. Αλλα αυτό μπορει να σημαινει πως η επίδραση θα είναι κυριως σε ψυχολογικό και διανοητικό επίπεδο. Πιθανόν κάποια πράγματα που θα θες να αλλαξεις να κρατουν απασχολημενη την σκέψη σου, και ισως πρεπει να προσέξεις τότε να μην γίνει αυτό κατασταση ρουτίνας. Από την μια μπορει να φαινεσαι ότι θα πεφτεις σε ένα ειδος καταθλιψης, κι από την άλλη μπορει να ενεργεις πολύ παρορμητικα, ίσως σπασμωδικά στην προσπαθεια σου να αλλαξεις ότι σε ενοχλεί. Μπορει μάλιστα να γίνεις πιο διεκδικητική εως και καταπιεστική προκειμένου να τα καταφέρεις. Ίσως εδώ αυτό που πρέπει να μάθεις, είναι ότι πιο πολλα καταφέρνεις αν πράττεις βάζοντας οσο μπορεις στην ακρη την παρόρμηση και μένοντας προσηλωμένη στον στόχο. Μια παγίδα του παρορμητικου Ταυ τετραγώνου, είναι ότι ξεκιναμε με φόρα και μετα «παταμε φρένο». Οι συγκεκριμένοι πλανήτες της κορυφής προσωπικά πιστευω ότι είναι αρκετα βοηθητικοί σΆ αυτό, αλλα φυσικά θα χρειαστει και προσπάθεια για τους χρησιμοποιησεις προς όφελός σου.
    Σχηματίζεται μεγάλος σταυρός με την ευγενή συμμετοχή του Κλήρου της τύχης απο τις 4 μοίρες κ κάτι του Κριού κ τον 9ο οίκο....rotest:
    Όσον αφορά στον παρορμητισμό,η αλήθεια είναι πως δύσκολα τον ελέγχω γι αυτό και ελπίζω να τον συμμαζέψει ..κάπως ο Κρόνος !
    Αυτό που με ανησυχεί όμως είναι πως οι οι οίκοι 3ος κ 6ος είναι κενοί απο πλανήτες και οι κυβερνήτες τους Ερμής κ Κρόνος βρίσκονται σε σύνοδο στον 12ο.τον οποίο δεν μπορώ να ερμηνεύσω θετικά ,τον έχω συνδέσει με ταλαιπωρίες.Επίσης,απο τη στιγμή που βρίσκεται κι ο Ήλιος στον 12ο,επηρεάζεται κι ο άξονας 1ου-7ου?

Όνομα:
    dnaki

Η μήπως ο Κλήρος της τύχης δεν είναι αποδεκτός σε ένα σχηματισμό:unsure:
    Μακάρι δηλαδή

Καλημέρα
    Το τετράγωνο Ερμή/Πλούτωνα δείχνει ότι το άτομο στην παιδική του ηλικία δέχτηκε αρκετή απόρριψη και κριτική στην επικοινωνία του με το άμεσο περιβάλλον του. Η φυσική παιδική του περιέργεια να γνωρίσει τον κόσμο γύρω του και να εκφράσει τις απόψεις του ή να μοιραστεί τα ενδιαφέροντά του αντιμετωπίστηκε αρνητικά και αναχαιτίστηκε. Δεν εννοώ απλώς το γνωστό "μην μιλάς εσύ όταν μιλούν οι μεγάλοι" που ακούμε συχνά. Μιλώ για σοβαρή κριτική και αρνητισμό. Ένα παράδειγμα που ξέρω: οι γονείς απαγόρευσαν στο παιδί τους να διαβάζει εξωσχολικά βιβλία για μην γίνει "παράξενο" και διαφορετικό από τα άλλα παιδιά, ενώ του άρεσε πολύ το διάβασμα και ένιωσε πολύ μεγάλη στέρηση. Αναγκάστηκε να κρύβεται για να διαβάσει ένα βιβλίο. Επίσης το παιδί μ' αυτή την όψη δέχεται λεκτική βία από το περιβάλλον του ή καυστική κριτική. Κι επειδή ο Ερμής εκτείνεται και στην πρώτη σχολική ηλικία μπορεί να δεχτεί τα ίδια από τους δασκάλους του στο δημοτικό. Γι' αυτό το παιδί μαθαίνει σιγά σιγά να μην αποκαλύπτει τις σκέψεις του ή/και αρχίζει να εκφράζεται με εμπάθεια και ισχυρογνωμοσύνη επειδή κάθε φορά που λέει μια σκέψη του νιώθει υποσυνείδητα ότι θα δεχτεί κριτική. Το παιδί μπορεί να μάθει επίσης, από άμυνα, να εκφράζεται κι αυτό καυστικά και επικριτικά. Στην βάση αυτής της όψης βρίσκεται το εξής: κάθε φορά που θέλει να εκφραστεί το άτομο νιώθει να απειλείται κι έτσι αντιδρά είτε σιωπώντας είτε προσπαθώντας να επιβληθεί λεκτικά στην επικοινωνία του (ισχυρογνωμοσύνη και έντονη έκφραση). Νιώθει ότι οι άλλοι προσπαθούν να του επιβληθούν λεκτικά. Όταν ο τράνζιτ Πλούτωνας σου ενεργοποιήσει την γενέθλια όψη σου θα αντιμετωπίσεις πιο έντονα τα θέματα αυτά, αντιπαραθέσεις, εντάσεις, ένα ανικανοποίητο ότι δεν μπορείς να πεις αυτά που θέλεις κι ότι το περιβάλλον σου δεν σε καταλαβαίνει. Απόψεις σου δεν θα γίνονται δεκτές, ίσως αντιληφθείς ότι λέγονται παρασκηνιακά πράγματα για σένα ή να γίνεις καχύποπτη και να βλέπεις γύρω σου πλεχτάνες. Πιο έντονα στους οίκους που κυβερνούν αυτοί οι πλανήτες. Αν στην διάρκεια αυτού του τράνζιτ δουλέψεις και λύσεις μέσα σου αυτά τα θέματα θα βγεις ανανεωμένη και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την υπόλοιπη ζωή σου. Σ' αυτό θα σε βοηθήσει πολύ το βάθος και η διεισδυτικότητα στην σκέψη που δίνει ο Πλούτωνας στον Ερμή. Γιατί αυτή η όψη, όπως όλες οι όψεις, έχει και τα προτερήματά της.

Όνομα:
    Ράνια

Σχηματίζεται μεγάλος σταυρός με την ευγενή συμμετοχή του Κλήρου της τύχης απο τις 4 μοίρες κ κάτι του Κριού κ τον 9ο οίκο....rotest:
    Όσον αφορά στον παρορμητισμό,η αλήθεια είναι πως δύσκολα τον ελέγχω γι αυτό και ελπίζω να τον συμμαζέψει ..κάπως ο Κρόνος !
    Αυτό που με ανησυχεί όμως είναι πως οι οι οίκοι 3ος κ 6ος είναι κενοί απο πλανήτες και οι κυβερνήτες τους Ερμής κ Κρόνος βρίσκονται σε σύνοδο στον 12ο.τον οποίο δεν μπορώ να ερμηνεύσω θετικά ,τον έχω συνδέσει με ταλαιπωρίες.Επίσης,απο τη στιγμή που βρίσκεται κι ο Ήλιος στον 12ο,επηρεάζεται κι ο άξονας 1ου-7ου?
    Ο 3ος γιατι καλέ κενος? Δεν εχεις εκει Πλούτωνα? Η συνοδος με Κρόνο εχει αποσταση 5 μοίρες. Στο ταυ πιανεται μόνο ο Ερμής. Παρολα αυτα με την εμπλοκή αυτων των δυο, όπως και 3ου - 12ου οικου, γι' αυτο μιλησα για "κλείσιμο" και περισυλλογή κλπ. Κι αυτο ταλαιπωρια ειναι, αλλα οχι και τοσο κακη...λίγο σκέψη παραπάνω :toung: Με τον Πλουτωνα απέναντι ισως στο τελος βγεις με τελειως διαφορετικό τρόπο σκέψης (αλλαγή, αλλαγή!). Ο Ηλιος ειναι στην 17η μοίρα. Γιατι να εμπλέξεις και 1ο - 7ο? Ειπαμε κατιόντες ειναι οι οικοι, οχι να τους κανουμε με το ζόρι γωνιακους

Η μήπως ο Κλήρος της τύχης δεν είναι αποδεκτός σε ένα σχηματισμό:unsure:
    Μακάρι δηλαδή
    Έχχμμμ ναι κοιτα! Κάποιοι λαμβάνουν υπ' όψιν και τα σημεια οπως ο Κλήρος της Τύχης. Εξαρτάται τι ερμηνεία θες να δώσεις ή να πάρεις. Προσωπικα πιστευω πως πιο αξιοπιστη ερμηνεία δίνεται χρησιμοποιώντας τους γνωστους μας πλανητες.

Όνομα:
    Ρουλα

παιδια καλησπερα...κ εγω εχω τετραγωνο ερμη στον καρκινο στον 11ο κ πλουτωνα στον σκορπιο στο 2ο αναδρομο ομως.αλλα απο τις παραπανω απατησεις περι σταυρων κτλ δεν καταλαβα και πολλα θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει εαν γινετε παρακαλω...

Όνομα:
    Ρουλα

επισης θα ηθελα να ρωτησω και το εξης τι συμαινει οταν λεμε οτι μια οψη αρνιτηκη μπορει καποια αλλη οψη να την ανερει....

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by loupa View Post
    παιδια καλησπερα...κ εγω εχω τετραγωνο ερμη στον καρκινο στον 11ο κ πλουτωνα στον σκορπιο στο 2ο αναδρομο ομως.αλλα απο τις παραπανω απατησεις περι σταυρων κτλ δεν καταλαβα και πολλα θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει εαν γινετε παρακαλω...
    Καλησπέρα loupa. Η Κωνσταντίνα ρωτησε για καποιες διελευσεις πλανητων σε σχέση με κάποιες όψεις του γενεθλιου χάρτη της. Η ερωτηση ηταν για τον προσωπικο της γενεθλιο χαρτη. Στον δικό σου δεν ισχύουν τα ιδια, όποτε μην μπερδεύεσαι Εαν δεν εχεις διαβασει καποια αρθρα που θα σου δωσουν τις βάσεις, λογικό ειναι να σε μπερδευουν οι εννοιες παρορμητικός σταυρος, διελεύσεις, ταυ τετραγωνα κλπ. Ξεκίνα απο τα απλά πρώτα! Για την οψη που ρωτας, τετραγωνο Ερμή - Πλουτωνα υπαρχει αναλυση στην εφαρμογη του γενεθλιου χαρτη στην κεντρική μας σελίδα, οπου αφου βαλεις τα ακριβή σου στοιχεια θα εχεις να διαβάζεις....

Quote Originally Posted by loupa View Post
    επισης θα ηθελα να ρωτησω και το εξης τι συμαινει οταν λεμε οτι μια οψη αρνιτηκη μπορει καποια αλλη οψη να την ανερει....
    Ας που με πως ζωγραφίζεις, και στην παλέτα σου εχεις κάποια χρώματα. Θες να φτιαξεις μια απόχρωση του γκρί. Εχεις μαυρο αλλα σου λειπει το ασπρο. Μπορεις? Ισως καταφέρεις να κανεις ενα γκρι λίγο πιο μουντο αν εχεις περισσότερα σκουρα χρωματα. Οσο πιο ανοιχτα διαθετεις θα καταφερεις να το φωτίσεις. Αν εχεις όμως!

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)