s
Ερώτηση για Ωριαία και εργασία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Ερώτηση για Ωριαία και εργασία

Πρώτον θα ήθελα να ρωτήσω εαν για θέμα που αφορά την εύρεση εργασίας κοιτάμε τον 10ο οίκο.
    Και δεύτερον όταν οι σημειοδότες δεν έχουν καμία αμοιβαία ή μεικτή αποδοχή, ούτε οποιαδήποτε όψη αλλά ό σημειοδότης του ερωτώντα βρίσκεται σε κατάσταση Hayz, τότε τα πράγματα αλλάζουν προς το θετικό ή όχι;;;;
    A! και κάτι ακόμα, πως βρίσκουμε την ταχύτητα των πλανητών που χρησιμοποιείται στην βαθμολόγησή τους;
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Όνομα:
    cancerian

Re: Ερώτηση για Ωριαία και εργασία

Quote Originally Posted by skytree View Post
    Πρώτον θα ήθελα να ρωτήσω εαν για θέμα που αφορά την εύρεση εργασίας κοιτάμε τον 10ο οίκο.
    Και δεύτερον όταν οι σημειοδότες δεν έχουν καμία αμοιβαία ή μεικτή αποδοχή, ούτε οποιαδήποτε όψη αλλά ό σημειοδότης του ερωτώντα βρίσκεται σε κατάσταση Hayz, τότε τα πράγματα αλλάζουν προς το θετικό ή όχι;;;;
    A! και κάτι ακόμα, πως βρίσκουμε την ταχύτητα των πλανητών που χρησιμοποιείται στην βαθμολόγησή τους;
    Kαλησπερα ,

συνηθως η ταχυτητα των πλανητων βρισκεται με βαση το αστρολογικο προγραμμα που χρησιμοποιει καποιος. Αν καποιος ξερει και αλλο τροπο θα ηταν καλο να το παραθεσει. Καλυτερα , για το πρωτο , ερωτημα να κοιταξεις και τις αντισκιες / κοντρασκιες καθως και καποια ευνοια ή δυσμενια απο Απλανεις! Ναι , κοιταμε τον 10ο αλλα οχι μονο... Χρειαζεται συνολικη εικονα !

με εκτιμηση
    cancerian

ο 6ος δεν ειναι ο οικος της εργασιας???

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by Roxanne View Post
    ο 6ος δεν ειναι ο οικος της εργασιας???
    Οχι , ο 6ος ειναι ο οικων των υπαλληλων , της ατμοσφαιρας που επικρατει σε μια δουλεια και της μερικης απασχολης .

γεια σας. δεν ξέρω καθόλου από αστρολογία.αλλά μήπως μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να δω και γω τον 6 και τον 10 οίκο μήπως και βγάλω καμμια άκρη για εργασία ευχαριστώ πολύ.

Όνομα:
    Silia

Εξαρταται από το πως έχεις θέσει το ερώτημα, τι λέξεις δηλαδή έχεις χρησιμοποιήσει.

Συνήθως η λέξη εργασία ή δουλειά σε πάει στον 6ο και η λέξη θέση σε πάει στον 10ο.

Αλλά φυσικά θα πρέπει να το δεις συνολικά γιατί μπορεί να σου δώσει ένδειξη και ο 3ος.
    may..

σε ευχαριστώ silia άρα κοιτάζω τον 6 οίκο. μήπως μπορείς να με καθοδηγήσεις λίγο;:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

σε ευχαριστώ silia .άρα κοιτάζω τον 6 οίκο. μήπως μπορείς να με καθοδηγήσεις τι να κοιτάξω;::embarrest:embarrest:embarrest

Όνομα:
    Silia

Για αρχή δες αν ισχύουν οι γνωστοί προειδοποιητικοί παράγοντες, αν όχι μπορείς να συνεχίσεις.

Κοίταξε λοιπόν τον κυβερνήτη του 1ου και του 6ου που βρίσκονται στο χάρτη σου και τι όψεις κάνουν. Κοίτα επίσης και αν σχηματίζεται αναμεταξύ τους και κάποια από τις πτολεμαϊκές όψεις.
    may..

λοιπόν για πτολεμαΪκες όψεις δεν έχω ιδέα.κυβερνήτης του 1ου ο ουρανός κάνει όψη με καρκίνο ακμή του 6ου με σκορπιό.όπως είπα δεν έχω ιδέα για αστρολογία.μόνο αυτά κατάφερα να βρω .πάντως σε ευχαριστώ που ασχολεισε μαζί μου.:bigsmile:

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)