- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 31
-
21-01-2009, 05:06 PM #21
Re: Συζήτηση του άρθρου: "Η είσοδος του Δία στον Υδροχόο" από "Ζωή και Ζώδια"
Η¨ σαν σλογκαν προεκλογικης εκστρατειας..:bigsmile:Οπως και να εχει ..ισχυει..:bigsmile:
Υ.Γ1.Τον ειχα παρεξηγησει τον Μπους παιδια τελικα..Τα αντανακλαστικα του, οταν ετρωγε το παπουτσι υπηρξαν αξιοζηλευτα!!!!!!!:bigsmile:
Υ.Γ2.Οσο για τον Ομπαμα..στο μονο ζητημα που θα σταθω ειναι ...η περιφερεια της Κυριας Ομπαμα..πρεπει να χασει αρκετους ποντους..δεν γινεται ο Προεδρος να ειναι φετες και εσυ κυρια μου με τετοια περιφερεια..we need change!!!!!!!!:nuts::nuts:Aν και το βλεπω χλωμο με τον πλανητη της επεκτασης στον Υδροχοο...:bigsmile:Καλη σας εσπερα!
-
21-01-2009, 05:13 PM #22
Όσον αφορά το γενέθλιο των ΗΠΑ, παίζουν 2 ωροσκόπια, σύμφωνα με τους Αμερικανούς αστρολόγους, οι οποίοι χρησιμοποιούν άλλοι το ένα και άλλοι το άλλο και, ω του θαύματος!, δουλεύουν και τα δύο
Το ένα είναι July 4, 1776, 5:10 pm LMT, Philadelphia, PA
και το άλλο (που παίζει και στην κουβέντα) July 4, 1776, 02:13:32 am LMT, Philadelphia, PA
Η ορκωμοσία δεν ξέρω τι ώρα έγινε (θεωρητικά ήταν στις 7 το απόγευμα ώρα Ελλάδος), αλλά στις εφημερίδες ή στο νετ θα αναφέρεται :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
21-01-2009, 05:35 PM #23
Αυτος ειναι ο χαρτης της ορκομωσιας του Βarak Οbama η οποια ελαβε μερος στις 20/1/2009 στις 12.05 ΕST , Washington , DC.
Aυτος ο χαρτης ειναι ειναι ενας απο αυτους που θεωρουνται ως γεννηση του κρατους , των Ηνωμενων Πολιτειων Αμερικης4 Iουλιου , 1776, 02:13:32 am LMT, Philadelphia, PA
Τα αποτελεσματα προς το παρον δικα σας . Προσεχως θα κανω μια αναλυση στο μπλογκ μου στην ιστοσελιδα αυτη.....
Ο πρωτος χαρτης μπορει να αναλυθει και ως χαρτης γεγονοτος...
με εκτιμηση
cancerian
-
21-01-2009, 05:54 PM #24
Γιαννη μου εγω προσωπικα περιμενω με αγωνια την αναλυση σου, αλλα απο εκει κ περα μηπως να ασχοληθουμε λιγο παραπανω με της Ελλαδας το Ωροσκοπιο?
Δεν θα ειχε ενδιαφερον να δουμε ολες αυτες τις οψεις, εκλειψεις κ τλ. πως επηρρεαζουν κ την δικη μας χωρα?
-
21-01-2009, 08:25 PM #25
(Γιάννη, ένα τεχνικό ερώτημα. Στο astro.com βάζοντας ώρα 12:00 στις 20/1 και για Washington DC βγάζει ωροσκόπο Ταύρο. Έχεις καμία ιδέα; )
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
21-01-2009, 09:26 PM #26
-
21-01-2009, 09:28 PM #27
-
22-01-2009, 12:02 AM #28
-
22-01-2009, 12:34 AM #29
-
22-01-2009, 09:24 AM #30
Θα σας ...στεναχωρήσω λίγο :toung:
Ο Ομπάμα ...ξαναορκίστηκε χθες:nuts:
Κάποια λάθος λέξη από τον δικαστή που τον όρκιζε, θεωρήθηκε ως πιθανή αιτία ακυρότητας της ορκωμοσίας, οπότε τον ξαναορκίσανε χθες
Τώρα, ο ανάδρομος φταίει, η ηλίθια τυπικότητα και εμμονή των αμερικάνων σε κενές περιεχομένου πράξεις φταίει, δεν το ξέρω
Το ζήτημα είναι ότι τίθεται και θέμα αστρολογικό: ποια από τις 2 ορκωμοσίες πρέπει να ληφθεί υπόψη, οέο :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.