s
έκλειψη ηλιου στον υδροχόο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 8 of 8

έκλειψη ηλιου στον υδροχόο

Γεια σας,
    Θα μπορούσε να μου πει κάποιος σχετικά με την έκλειψη ήλιου στον υδροχόο πως θα με επηρεάσει? Εχω στο γενέθλιο χάρτη μου στον υδροχόο τον ήλιο 10 32 , τον ερμή 24 58 και τον δία 21 15.Εχω ήδη αρχίσει και αισθάνομαι τους κλυδωνισμούς :unsure::blink:
    Ευχαριστώ

Όνομα:
    cancerian

Re: έκλειψη ηλιου στον υδροχόο

Quote Originally Posted by ZOUZOYNI View Post
    Γεια σας,
    Θα μπορούσε να μου πει κάποιος σχετικά με την έκλειψη ήλιου στον υδροχόο πως θα με επηρεάσει? Εχω στο γενέθλιο χάρτη μου στον υδροχόο τον ήλιο 10 32 , τον ερμή 24 58 και τον δία 21 15.Εχω ήδη αρχίσει και αισθάνομαι τους κλυδωνισμούς :unsure::blink:
    Ευχαριστώ
    Αγαπητη ZOUZOYNI ,

οι οψεις που αναφερεις εχουν μεγαλη ανοχη απο το σημειο που θα γινει η εκλειψη στον Υδροχοο. Επομενως δεν δινουμε τοση σημασια.

με εκτιμηση

Σε ευχαριστώ cancerian.
    Μάλλον επηρεάστηκα από τα πολλά που διάβασα τελευταία για την επικείμενη έκλειψη.:embarrest

Όνομα:
    Μαίρη

το γεγονός ότι η έκλειψη γίνεται σε σύνοδο με το μεσουράνημά μου (την ακμή του εννοώ) έχει καμιά σημασία;:unsure:
    Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του

Quote Originally Posted by ZOUZOYNI View Post
    Γεια σας,
    Ευχαριστώ
    Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ???? ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΟΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΕΚΛΕΙΨΗ...!!!!
    "Όταν δεν είμαι καλά είμαι ακόμα καλύτερα"

6. Re: έκλειψη ηλιου στον υδροχόο

Για να διευκολύνω λίγο, αναφορικά με την έκλειψη της 9ης Φεβρουαρίου.
    Η σεληνιακή αυτή έκλειψη θα γίνει στον άξονα Λέοντα (Σελήνη) - Υδροχόου (Ήλιος), δηλαδή στον άξονα που συνδέει την συνειδητοποίηση του "εγώ" με την συνειδητοποίηση του "εμείς".
    Αν αποδεχθούμε μία μέση ανοχή 5 μοιρών από την 20η μοίρα των δύο αυτών ζωδίων, τότε μεγάλο ενδιαφέρον έχει βασικά αυτή η έκλειψη για όσους Λέοντες έχουν γεννηθεί από 7 έως 24 Αυγούστου και για όσους Υδροχόους έχουν γεννηθεί από 5 έως 13 Φεβρουαρίου.
    Θεωρητικά πάντα, αυτή η έκλειψη εκτός του ότι είναι σεληνιακή, άρα δεν πρέπει να περιμένει κανείς εξωτερικά γεγονότα έντονα αλλά περισσότερο εσωτερικές/συναισθηματικές διεργασίες, είναι και παρασκιάς (δεν έχει δηλαδή την βαρύτητα μιας ολικής), επιπλέον δε θα γίνει και σε ένα περιβάλλον που θα δεσπόζει η ακριβείας αντίθεση των Κρόνου - Ουρανού που θα γίνει λίγες ημέρες νωρίτερα (5/2).
    Όπως είπε και ένας φίλος, πολύ καλός γνώστης της αστρολογίας, η συγκεκριμένη έκλειψη μάλλον θα "επιδράσει" μόνον ...σε όσους ασχολούνται με την αστρολογία :bigsmile:
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Όνομα:
    Τίνα

Όπως είπε και ένας φίλος, πολύ καλός γνώστης της αστρολογίας, η συγκεκριμένη έκλειψη μάλλον θα "επιδράσει" μόνον ...σε όσους ασχολούνται με την αστρολογία

Απο περιεργεια, γιατι μονο αυτους?

Όνομα:
    Ράνια

Ε! Πιθανότατα γιατι γνωρίζοντας την ύπαρξή της θα αυθυποβάλλονται

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)